Muž záletník
Ahojte, čo by ste robili, keby ste zistili, že váš manžel mal v minulosti povesť záletníka? Ide o viac než 10 partneriek... A v čase keď začínal chodiť s vami si ešte na nete písal s inými o sexuálnych témach?
@mameha7 ja by som asi mala uz v sebe nejaky blby pocit keby som vedela ze mal plno zien predo mnou...pri sexe vy som sa bala ze na v duchu porovnava s Jankou, Zuzkou, Ankou....neviem...ja by som sa v takom vztahu blbo citila...ja, ako sa poznam, by som tomu sancu nedala...bolo by to pre mna take zbytocne vnutorbe trapenie Jednak ci ma neporovnava s inymi a jednak ci mi vydrzi byt verny cely zivot ked tak striedal partnerky
@banderaska29 ...sak ona nepise ako to zistila...mozno uplne nahodou...mozno jej to niekto len tak btw povedal...mozno sa vobec cielene v jeho minulosti nesprtala
@mameha7 mala som frajera, ktoremu som nasla v PC excelovsky subor, kde si pisal zoznam svojich "kamosiek"
Ten excel mal niekolko stlpcov, meno, miery, kde sa zoznamili, kde prvy x trtkali, druhy a treti a posledny bolo ze "poznamka" a tam si pisal napr. Fajka v aute, kompletka, velke kozy, mrochta atd.
Tych bab tam bolo asi 70.
TOTO som povazovala za big problem, nasla som to po 5 rocnom vztahu, bol to normalny slusny (velmi), VS vzdelany, rozhladeny chalan.
10, 15 partneriek u muza po 30 neries, je to normalne.
Ja som ich mala tiez vyse 10 a niesom ziadna stetka, len to proste nevyslo.
A treba skusat pred svadbou, nie po nej.
človek ak hľadá, tak si píše s viacerými ľudmi často. A nevidím dôvod že po prvom rande aby automaticky nenapísali ani mäkké F. Ale postupne to mal ukončiť. Ok, možno nevedel, bavilo ho písať, nech žije vo virtuálnom svete. Ale že nejakú pozval na reálne stretnutie po tom čo ste sa 2 mesiace poznali a mali vzťah mi ok nepríde. To by moju dôveru do budúcna poznačilo.
@vlcik1 pozri, ja som mala cez vysku. ar kratkych letnych vztahov a hned by ti cifernik skakal. Potom po nastupe do prace 4 vztahy, ktore sa po roku rozpadli. A ked som nemala vztah, tak som mala znameho s vyhodami. S mojim sme sa dali dokopy, ked sme boli pred 30kou,on mal predo mnou 4 baby. A okrem 1 vaznej partnerskej krizy spojenej s neverou nik nikoho ineho nehladal a nehlada. Su ludia, co sa vybujacia a vo vztahu maju ine priority. To, ze mali v posteli 10 zien
Nerobi z nich kurevnikov.

@vlcik1 a čo ty vieš, koľko reálne ich pretiahol ten tvoj... áno povie Ti že tri aj s tebou 😀
podľa mňa by nikto nemal nikoho za nič súdiť. to je recept na šťastný život. ja sa do nikoho nestarám, do minulosti partnera sa nešprtám, užívam si prítomnosť a budúcnosť. vy čo nemáte nič iné na robote len sliediť a monitorovať svojho partnera sa musíte na tomto svete cítiť uplne zbytočne.