Muž záletník
Ahojte, čo by ste robili, keby ste zistili, že váš manžel mal v minulosti povesť záletníka? Ide o viac než 10 partneriek... A v čase keď začínal chodiť s vami si ešte na nete písal s inými o sexuálnych témach?
mna by ale asi viac hnevalo to ze si pisal s inymi ked ste spolu uz chodili ako to kolko mal tych partneriek
jeho minulosť sa Ťa absolutne netyka a nie je to tvoja starosť, je to jeho sukromie a ty nemaš pravo strkať do toho nos. si jeho žena tak si to váž a neterorizuj ho. niektorym by som vam dopriala prísť o dobrých chlapov, lebo su aj ženy čo také šťastie nemali a z duše by som im ho dopriala.
@mameha7 ja osobne sa čudujem, že ste si tieto veci nevydiskutovali už dávno,... Ešte pred svadbou. Niekto ti možno napíše, že mu to je jedno, koľko sexuálnych partneriek muž prestriedal, ale už iba zo zdravotného hľadiska by to nemalo byť jedno, a teda osobne by som muža, ktorý mal 10+ (aj menej) partneriek nechcela... Ale to som ja a každá sme (našťastie) iná 😊
Keď už dva mesiace chodí so ženou a predstaví ju rodičom, zároveň si píše s inou, nie zrovna o kvetinkach, ale ju pekne namotava, tak je to skôr debil. Zároveň mi príde divne, nevedieť ze mal viac partneriek ešte pred svadbou. To je predsa normálna vec, ktorá sa spomenie a ďalej nerieši.
Niekedy sa riešiť minulosť fakt neoplatí, keďže to vie až tak narušiť vzťah, že zanikne. Teraz ho budeš len porovnávať aký bol kedysi, aký je teraz a či sa k tomu zas nevráti
Čo bolo bolo, a absolútne by som neriešila. Niekto mal možno na partnerov smolu, niekto si chcel užívať mladosť a necítil sa na riadny vzťah.... Je to jeho vec, ty si tam vtedy nefigurovala, takže ..... Žite spokojne a šťastne spolu 🙂