icon

Muž záletník

mameha7
2. jún 2022

Ahojte, čo by ste robili, keby ste zistili, že váš manžel mal v minulosti povesť záletníka? Ide o viac než 10 partneriek... A v čase keď začínal chodiť s vami si ešte na nete písal s inými o sexuálnych témach?

lucia7933
Autor odpoveď zmazal
lucia7933
2. jún 2022

@mameha7 a to ti on sam povedal o tych partnerkach? alebo ti to niekto povedal?

lucia7933
2. jún 2022

mna by ale asi viac hnevalo to ze si pisal s inymi ked ste spolu uz chodili ako to kolko mal tych partneriek

mameha7
autor
2. jún 2022

@lucia7933 mala som podozrenie na niečo, tak som mu nahliadla do mobilu

banderaska29
2. jún 2022

jeho minulosť sa Ťa absolutne netyka a nie je to tvoja starosť, je to jeho sukromie a ty nemaš pravo strkať do toho nos. si jeho žena tak si to váž a neterorizuj ho. niektorym by som vam dopriala prísť o dobrých chlapov, lebo su aj ženy čo také šťastie nemali a z duše by som im ho dopriala.

mell27
2. jún 2022

@lucia7933 ja som našla 😛

mell27
2. jún 2022

@mameha7 ja osobne sa čudujem, že ste si tieto veci nevydiskutovali už dávno,... Ešte pred svadbou. Niekto ti možno napíše, že mu to je jedno, koľko sexuálnych partneriek muž prestriedal, ale už iba zo zdravotného hľadiska by to nemalo byť jedno, a teda osobne by som muža, ktorý mal 10+ (aj menej) partneriek nechcela... Ale to som ja a každá sme (našťastie) iná 😊

mamutka
2. jún 2022

Keď už dva mesiace chodí so ženou a predstaví ju rodičom, zároveň si píše s inou, nie zrovna o kvetinkach, ale ju pekne namotava, tak je to skôr debil. Zároveň mi príde divne, nevedieť ze mal viac partneriek ešte pred svadbou. To je predsa normálna vec, ktorá sa spomenie a ďalej nerieši.

ninusa221
2. jún 2022

@mameha7 radsej nak sa vyburil predtym ako počas manželstva nie? Či by si bola rada keby mal teba a začal by ta možno aj podvádzať po čase lebo neokusil inu?

athom
Odpoveď bola odstránená
sasa1983
3. jún 2022

@athom ale toto je dosť neobvyklá situácia. Podľa mňa bez ohľadu na fotografovanie u takého chalana -vekovo rovesníka 3-4 baby ročne je ok.

ibrunova
3. jún 2022

@mameha7 ale čo si našla v mobile? Zoznam žien, či čo?

athom
Autor odpoveď zmazal
lucia7933
Autor odpoveď zmazal
lucia7933
Autor odpoveď zmazal
laska86
3. jún 2022

@lucia7933 chcela by si panica?🙊

lucia7933
3. jún 2022

@laska86 😂 tak teraz urcite nie v mojom veku...ale ked som mala 22 a zacinala zo vsetkym aj ja..tak vtedy som chcela 🙈

lucia7933
3. jún 2022

@mell27 to si nasla takeho ked mal kolko rokov 16? 😂

mell27
3. jún 2022

@lucia7933 29 😃 možno si povieš, že isto klamal, ale v tomto mu verím, lebo viem, že keby niekoho mal, nemal problém by mi o tom povedať ... 😃 Pravdupovediac to aj mňa vtedy prekvapilo...

lucia7933
3. jún 2022

@mell27 tak ako verim ti, urcite su aj taky...ale teda je to skôr rarita v dnesnej dobe😂

oomina
3. jún 2022

Niekedy sa riešiť minulosť fakt neoplatí, keďže to vie až tak narušiť vzťah, že zanikne. Teraz ho budeš len porovnávať aký bol kedysi, aký je teraz a či sa k tomu zas nevráti

sasa1983
3. jún 2022

@lucia7933 nie 17 nie..myslela som skôr obdobie, nie konkrétny rok..jednoducho medzi strednou a výškou ..

lucia7933
Autor odpoveď zmazal
lucia7933
3. jún 2022

@sasa1983 ale tak ci tak mi pride vela 3 za 1 rok?😂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sasa1983
3. jún 2022

@vlcik1 podľa mňa je to úplne normálne. Nevravím že bežné, ale akceptovateľné.

lucia7933
3. jún 2022

@vlcik1 asi sme...a nech sme aj z inej planety😂..podla mna neni normalne prestredat xy partnerov pred vaznym vztahom..Nepoviem pár...ale 3-4 za rok?? ved to je nechutne..

a_adamcova
3. jún 2022

Čo bolo bolo, a absolútne by som neriešila. Niekto mal možno na partnerov smolu, niekto si chcel užívať mladosť a necítil sa na riadny vzťah.... Je to jeho vec, ty si tam vtedy nefigurovala, takže ..... Žite spokojne a šťastne spolu 🙂