Muž žiarli na gynekológa: Ako to riešiť?
Ahojte, chodila som ku gynekológovi asi 2 mesiace, najprv mi muž nič nepovedal ale odkedy som ho zobrala na sono a videl doktora tak sa hádame…pretože mu vadí ze hoc je to doktor prečo by ma mal vidieť iný chlap nahu,,že som mala byť iba jeho nevie sa s tým zmieriť..máte niekto skúsenosť s tým? Ak áno ako ste to riešili ? Nekomentujte ak sa chcete vysmievať alebo urážať
@simonkaa333 nejako si sa odmlčala...
A čo ak by bola žena (gynekologička) lesba? 🙊
Ja som včera za hodinu a pol stihla byť odhalená "hore" na USG pred lekárom - chlapom, a potom aj "dole" pred gynekológom - chlapom. A ani mi len nenapadlo to riešiť, že ja som žena a oni chlapi a teraz ma vidia, oj juj
@viestta vždy je pri vyšetreniach prítomný ľudský aspekt, vždy! Niekto ti je sympatický, niekto vobec. A tak isto tam može fungovať príťažlivosť a je to si predstav prirodzené, keďže ide o muža a ženu, aj keď ide o vyšetrenie. Takže kľudne mohol jej manžel vycítiť, že majú medzi sebou sympatie a zareagoval na to. Okrem toho je velľa lekárov úchylných a aj gynekologov, budeme to akceptovať, lebo vyzliekanie u lekára je normálne?! Nie je všetko čiernobiele.
@makodob vysoky pocet homosexuaov ta nedesi? Kde mas istotu ze zena co ta vysetruje na teba nepozera ako na sexualny objekt viac ako ten chlap.
🤣Že zakódované, aby ženu nikto iný nevidel...škoda, že v praveku chodili skoro nahí, hádzali cez seba bársjaké "vačice", aby sa chránili pred zimou. Muži chránili svoju "tlupu"... Pred hroziacim nebezpečenstvom. Aby ženu nikto iný neočumoval, tak to by musela sedieť doma a von ísť iba v burke ako v moslimský krajinách. Som nevedela, že to je len "kódovanie" a vlastne prejav lásky. Jej muž je chorý. A tento problém s gynekológom je len čerešnička na torte.Bodka.
@makodob si si istá tým tvrdením? :D lebo v slovenskom zdravotníctve ten ľudský aspekt takmer neexistuje :D veď ten lekár má toľko pacientov, že podľa mňa, si na nejakú Katarínu, ktorá bola so svojím slintošom na sone ani nespomenie. Nieto ešte v tých súvislostiach, ktoré tam magori, ako autorky manžel stihol navnímať. Skôr je pravdepodobnejšie, že manžel autorky je jednoducho žiarlivý kus.
@makodob a ja som zazila, ze sa pacientka stazovala, ze jej na mamarnej poradni lekar prehmataval prsniky... Aj som tu, na Koni, citala tu uletenu diskusiu, kde sa baba zalubila do gynekologa a pytala si rady ako ho zbalit lebo si bola uplne ista, ze aj on je do nej...
Jednoznacne manzel autorky je vadny, nepopieratelne vadny. Do akej miery vie len ona sama. A ci si vadna aj ty, tazko sudit z par komentov kde mu to schvalujes.
@viestta vieš mňa fascinuje ako niekto dokáže určiť niekomu ,,diagnózu” na diaľku, očividne bez vzdelania v obore, bez osobného kontaktu s daným človekom, ktorého nikdy nevidel, nepozná jeho osobnosť a ani morálne nastavenie. A tiež ma zaráža, ako sa vie niekto nadradzovať nad iných, len preto, že má dotyčný iný názor. Istí ľudia proste nevedia viesť vecnú konverzáciu a pristupovať k ľuďom s úctou. Týmto svoj rozhovor končím.
Kam som to došla... Omg. A to ani niesú také horúčavy vonku, žeby niekomu zapieklo..
@banderaska29 😀
@simonkaa333 muža neries, nech si myslí co chce.
Povedz, ze ty takéto primitivnosti riešiť nebudeš. Ale ak si si vzala psychos, tak neviem....
Mňa zas fascinuje, že ty na diaľku vieš, že manželovi to vadilo, lebo tam bola možná sex.prítažlivosť😄
@simonkaa333 veď mu povedz..nech sa stane gynekológom a budeš chodiť k nemu.mudrlant..
@simonkaa333 tvoj muž je z roku 1658?Keď by si potrebovala nejakú operáciu tiež mu bude vadiť,že ju bude robiť doktor?Hádam je dôležité to,že je odborník,a chlapi dokonca ževraj sú citlivejší k ženám ako ženy Neviem,ja mám gynekológa,dokonca aj pri pôrode mi bol doktor.
😂gynekolog je doktor povedala by som mu ,že je to samozrejme že sa pred ním vyzlečieš ako inak ťa má pozrieť zo spodu nieje koprfild a že dobré vyzerá to je bonus navyše môj je tiež simpaťak a sexi predca by som si nevybrala gynekologa ktorý vizera nafigu

@naneta258 ty ako všetko o každom vieš, hotový mudrc, vševed na internete 😏