icon

Muž žiarli na gynekológa: Ako to riešiť?

simonkaa333
1. aug 2024

Ahojte, chodila som ku gynekológovi asi 2 mesiace, najprv mi muž nič nepovedal ale odkedy som ho zobrala na sono a videl doktora tak sa hádame…pretože mu vadí ze hoc je to doktor prečo by ma mal vidieť iný chlap nahu,,že som mala byť iba jeho nevie sa s tým zmieriť..máte niekto skúsenosť s tým? Ak áno ako ste to riešili ? Nekomentujte ak sa chcete vysmievať alebo urážať

Strana
z6
makodob
5. aug 2024

@naneta258 tak to si na omyle, lebo nie každý vie zareagovať. A niekto si to uvedomí až po rokoch, že to bolo za hranicou a lekár využil situáciu. Mnoho žien sa dnes nechá ponižovať slovne sexuálnymi narážkami a sú ticho. To ani nemusí byť polonahá pred lekárom a v situácii, že ju to úplne zaskočí a ospravedlňuje si to tým, že je to ,,len” vyšetrenie a dotyčná si ,,len” namýšľa a zle to vyhodnotila. Veľa žien je ticho, nie každý má povahu na to aby hneď konfrontoval.

enmery
5. aug 2024

@makodob Pretože je to chorý mozog. Ty budeš jedna z tých, ktorá povie, že keď žena dostala facku, asi nejako muža vyprovokovala. Toto nie je reakcia psychicky zdravého, vyrovnaného muža. Určite nie v tomto storočí. Ja som sa minule bavila s jedným čašníkov, pekný chlap a zasmiala som sa. Podľa tvojej logiky by mi môj partner mal urobiť scénu. Že je tam určite fyzická príťažlivosť.

naneta258
5. aug 2024

@makodob ja som si tým prešla, tiež som si to uvedomila až po rokoch. No v živote má nenapadlo upodozrievat každého chlapa ze mu pôjde len o to jedno vonkoncom nie gynekológa.

naneta258
5. aug 2024

ešte doplním, že v tom čase som bola dieta.. preto som si to uvedomila až po rokoch.

naneta258
5. aug 2024

@makodob a napísala " odkedy videl doktora, tak sa hádame ". Nikde nebolo písané, že videl ako komunikuje a podobne, len ho videl.

naneta258
6. aug 2024

V každom prípade je veľmi zaujímavé, že si autorka vymazala účet 😀😀

ibrunova
6. aug 2024

@naneta258 asi jej ho muž zakázal, veď aj koník je chlap 🙂

makodob
6. aug 2024

@naneta258 tak asi s lekárom komunikovala nie? Či bežne chodíš na vyšetrenie a si ticho? 🤦🏽‍♀️

viestta
6. aug 2024

@makodob a ako tak asi mohla s lekarom komunikovat, ked mala chruna za chrbtom? Co ho balila alebo on ju?

tiezjedna
6. aug 2024

@makodob to čo valíš za nezmysli? Lekár od kedy je lekárom, tak videl ženu nahú, aj v dobách dávno minulých, keď sa rodilo doma. Vtedy ešte viac, pretože štúdium medicíny bola, ako každé iné "vážne" štúdium, výsada mužov. By som chcel vidieť, či by frajer žiarlil ako idiot, aj keby on spôsobil nehodu a nejaký lekár by jeho ženu zachránil potom, čo by jej museli rozstrihať všetky handry na tele... Pán manžel je primitív výrazneho kalibru. Nič viac.

makodob
6. aug 2024

@tiezjedna proste, ak niekto nechápe, tak nechápe. Mohla to byť úplne normálna situácia ako aj hocikde inde ako v ordinácii, nemusí to byť ani lekár, ani mu nemusia vadiť iní muži, no tento mu proste vadi, zhodou okolnosti lekár. To je všetko, deje sa to aj ženám, x žien ti pri tvojom partnerovi nemusí vadiť a jedna jediná ti može a veľmi. Koniec, ako rozoberať toto donekonečna? 🤷🏻‍♀️ a nie niekedy boli len babice a boli to ženy, aj pri porodoch a dosť dlho to bola len výsada žien. Moderná gynekológia tu je dosť krátko vrámci existencie ľudstva.

oktobermimi
6. aug 2024

@viestta 🤪co ty vies mozno sa da viest tajná a kodovana diskusia skryta v otazkach "výtok alebo svrbenie? Nejake bolestive pocity, pripadne uz ste citili prve pohyby" niiikdy nevies co tymito otazkamy moze tvoj gynekolog sledovat kludne, to moze byt zakodovana otazka ci nejdes na rande alebo na nieco vaznejsie😂 nikdy nevies, prisaham boh nikdy nevies ci nahodou aj otazka "Stolica je pravidelna?" Neni ziadost o riadny anál za kartotékou🤔

beronsche
7. aug 2024

@makodob ale prosím ťa... Doslova píše, že mu vadí, že ju iný chlap videl nahú a to je problém, pretože ona je iba jeho...
Fakt ti to príde normálne?
Toto nie je o tom, že mu vadí konkrétny chlap, zhodou okolnosti gynekológ.
Toto je o tom, že zakomplexovaný, nevyrovnaný a žiarlivý úbožiak sichoro privlastnuje manželku a preto sa nevie zmieriť s tým, že ano, niektoré vyšetrenia si vyžadujú obnaženie tela a dokonca nazeranie do jeho útrob. Tento chlap má podľa opisu situácie vážny psychicky problém.
A ty obhajujes neobhájiteľné!

beronsche
7. aug 2024

@oktobermimi 😂😂😂😂

makodob
7. aug 2024

@beronsche ja nikoho neobhajujem, treba čítať aj ostatné komentáre. Jasne som napísala, že ak je toto ich jediný problém v manželstve, tak nech zmení lekára za ženu. Len sama autorka vie, aký majú vzťah….a ešte zjavne aj vy všetci ostatní 😁

beronsche
7. aug 2024

@makodob berieš, že takýto prístup muža je ok.. no nie, vo vyspelom svete, v 21.stor. nie je, nech sa aj na hlavu postavi..

.. ale tak, škoda reči, nezhodneme sa, evidentne si tiež trochu mimo štandard, keď sa toto zdá akceptovatelne (aj keby to bol jediný problém - o čom teda jej podľa príspevku pochybujem)...

viestta
7. aug 2024

@makodob preco by mala menit lekara za zenu? Lebo panu manzelovi sa cosi nepaci? Nie je dolezitejsia odbornost a erudicia lekara ako jeho pohlavie? Ak toto pan manzel nechape, tak tomu tiez treba odbornu pomoc erudovanu a skusenu v odbore psychiatria

beronsche
7. aug 2024

@viestta pozor, ešte treba prihliadnuť na dôvod, prečo sa pankovi nepáči gynekológ - lebo ona je len jeho..
Čistý grc..

makodob
8. aug 2024

@viestta pohlavie osob vnímaš vždy a všade a dokonca podvedome na to aj reaguješ, ani o tom nevieš. Takže áno, ak majú zdravé manželstvo a problém je len toto, tak prečo neurobiť ták málo, ak toho svojho manžela ľúbim. Len to by dnes nemohli byť vačšina manželstiev ,, kto z koho”, lebo tu vnucuje spoločnosť feminizmus. Ja sa len tak spýtam, keď pohlavie a osobnost človeka podľa teba nehrá rolu, ale len ,,odbornost” je doležitá. Zodpovedaj si to tak sama pre seba, možno pochopíš psychológiu človeka. Ak by tvoje dieťa v škole vyučoval veľmi vzdelaný a odborný učiteľ, ale mal by úchylku a chodil by v ženských šatách, akceptovala by si len jeho odbornosť? Lebo podľa teba všetko ostatné treba odignorovať, akoby to k tomu človeku nepatrilo. Teraz sa bavím v teoretickej úrovni a neporovnávaj to prosím s prídadom autorky. Len si zodpovedaj otázku.

beronsche
9. aug 2024

@makodob ty o čom píšeš? Spájas absolútne nesúvisiace veci..
Pohlavie nie je to isté ako úchylka. Toľko k tvojej úplne uletenej otázke. 🤦🏼‍♀️
V zdravom manželstve NEEXISTUJE, aby si jeden z partnerov privlastnoval toho druhého, aby na neho neprimerane žiarlil.
Inak, presne toto je prípad "kto z koho" - keď jeden z partnerov žiada od druheho nejakú absurditu a chce ho vlastniť.
A zdravý vzťah nie je možný ani s patogickym typom osobnosti a podľa toho mála, čo autorka napísala, tej jej presne takým typom bude..
Ale ked tak chápeš psychológiu človeka, musí ti to byť úplne, ale že úplne jasné!

viestta
9. aug 2024

@makodob jezkovi oci! 🙄 Do tohto zamontovat feminizmus a uchylky, na to treba specialny talent. Trvam na svojom, pan je prinajmensom cudny, ak nie zrovna chory. Toto v 21. storoci v Europe je bud zadubenost alebo choroba. Ziadny feminnizmus za tym nie je. Jedine, ze by si bola rovnako nastavena ako konkretny pan, v tom pripade tvoje argumenty sa ti mozu zdat na mieste.
A nevadilo by mi ak by moje dieta vyucoval ucitel v zenskych satach. Ale verim, ze by som bola asi jedna z celeho chotara.

aurora33
9. aug 2024

@simonkaa333 preboha to si kde vyhrabala takéto idiota? Zamrzol v stredoveku či čo? Magor jeden

oblecenie99
9. aug 2024

Pán manžel sa vyjadril (podľa opisu autorky) tak, že mu vadí iba pohlavie lekára. Dôvod: máš byt iba moja! Bodka. A keď mu bude najbližšie vadiť predavač v obchode? Tak sa má tiež poslušne postaviť najbližšie do radu, kde obsluhuje žena, hej? Odpočtár plynomeru? Opravár práčky? Ohohó, on takéto veci videl vo filmoch veru.. Gynekológ, mimochodom, nie je jediný lekár, ktorý vidí ženu nahú. Mne operovali koleno, a bol to chlap, aj anestéziológ bol chlap, a nohavičky som veru nemala. Uspali ma, tak viem ja, kde pozerali? Mala by som trvať na rýdzo ženskom kolektíve pri operačnom stole, lebo čo ak? môj chlap je úžasný a táto drobnosť je jediným problémom v manželstve, ináč je to skvelý muz, tak prečo mu nevyjsť v ústrety? Veď nechce nič zle, iba aby som mu patrila.

skumavka
12. aug 2024

@simonkaa333 Poznám takúto ženu. Muža ma totálneho magora, vysinuty ziarlivec. Ma s nim tri deti, je celá zničená, takmer s ničím jej nepomáha. Je na ňom ekonomicky závislá. V živote nepracovala, nedovolil jej. Ona je vyštudovana zdravotná sestra, ale milosť pánovi vadilo, že pri svojej práci stretáva aj nahých mužov 🤦‍♀️ Rovnako tak nesmela mať muža gynekológa, ani rodiť pri mužovi doktorovi.
Je to strašne. Zrejme sa z jeho podrucia uz nikdy nedostane.

3petka
12. aug 2024

@simonkaa333 A čo akože, si spala s tým gynekológom??? Keď už nie si len jeho!!!! Tak potom nech sa na teba hnevá aj kvôli tomu že ťa mama videla nahú a aj tvoj otec dokonca ta určite videl nahú.

Nech sa dá tvoj muž liečiť. Tu sa oné napísať nedá.

paulina19
4. apr 2025

Keď sa môj priateľ dozvdel že mam gynekologa, tiež sa mu to veľmi nepáčilo. Vraj počul, že niektorí vedia byť zlí... spýtala som sa ho či naráža na to, že bude úchyl čo obchytkáva a zneužíva ženy. Tak že áno. Takže nie milé dievčatá a ženy verte že táto téma neni vymyslená a ak by aj bola min.jeden taký exot existuje 😮

Strana
z6