icon

Muži dnešnej doby

7. dec 2022

Čaute. Len sa tak zamýšľam, existuje ešte normálny, slušný chlap, čo nepodvádza a nie je alkoholik? To čo tu čítam poslednú dobrú, je už moc... a keby len tu, v mojom okolí sa deje to isté. Keby aspoň mali gule na to sa priznať žene, ale nie. Radšej budú zatĺkať 🤮 Viem že tu chodia aj muži. Tak vám chcem odkázať. SPAMÄTAJTE sa!!! Máte vôbec k tej svojej žene nejaku úctu? Žena v pôrodnici a čavo si domov k***u dotiahne. Hanba.
Mám pocit že chlap je v dnešnej dobe buď hajzel alebo teplý (nič proti nim ✌🏼)
Asi zomrem sama 🫠🫠🫠

catch22a
7. dec 2022

Parada 😀

mariaveronikag
7. dec 2022

@viestta 👍

sticker
autor
7. dec 2022

@andrejka1974 wow pekne 👏🏼👏🏼👏🏼

bessie12
7. dec 2022

Poznam len jedného co podvádza svoju ženu. Moj priatel nie je dokonalý, ale nepije, nepodvadza ma a sprava sa ku mne slušne.

pralinka25
7. dec 2022

si este mlada aby si bola taka zatrpknuta. myslim si ze je to vyrovnane. aj zeny su pekne mrchy aj chlapi hajzlici ale zaroven medzi oboma skuinami su aj super ludia.
ja mam tiez doma nornalneho. sme spolu 18 rokov za tu dobu ak sa zmenil tak len k lepsiemu. ma svoje muchy ale kto ich nema. ale nic hrozneho. uplne bezne ludske nedostatky. pozitiv ma ale podstatne viac a su zasadnejsie.

zuzulka558
7. dec 2022

Ja môjho mozem nosiť na rukách 🥰 nezhody mávame ale nie extrémy, spolu sme 11 rokov

qetka
7. dec 2022

jasne, hanblivy 🤣 ako pri mne uz je v pohode, alw inac by asi mal problem. Aj ked som nezazila ziadnu babu pri nom nikdy. 36 ma

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
54tinka54
7. dec 2022

Tak je pochopiteľné že tu na MK sa ženy neprídu chváliť akého majú milujúceho a bezproblémového partnera, ale prídu sa posťažovať. Potom to tak vyzerá, že každý chlap je sviňa 😀 ale neboj, existujú aj normálny, verný a nealkoholici (mám takého doma 🙂)

lilyianka
7. dec 2022

Môj nie je ani teplý ani hajzel,ani ma nepodvadza a dokonca nepije

lavinis
7. dec 2022

No neviem akých chlapov stretavaš ale ja v okolí ani alkoholikov ani ku..nikov nemám. Zamyslela by som sa skôr nad sebou, že s akými ľuďmi sa stretavaš 😀

astero2
7. dec 2022

"To čo tu čítam poslednú dobu, je už moc..." Autorka, keď je tu obľúbené fórum "Rodinné problémy" tak snáď nečakáš, že sa tam budú ženy svojimi partnermi chváliť? A načo by tu všeobecne niekto vôbec zakladal tému, ako sa má dobre... zároveň sú tu asi aj vymyslené príspevky, takže tým čo tu čítaš sa neriaď...

catch22a
7. dec 2022

napis :D

llucciaa
7. dec 2022

nie všetci sú takí, ale poviem ti, že podľa mňa ak je žena šťastná a má dobrého muža doma, tak tu nebude o tom písať, väčšinou sa tu dočítaš len o problémoch, o strastiach, preto ja sa snažím niektoré veci proste filtrovať

majlo1234
7. dec 2022

@ravador moja sestra je pod 25, a tiez caka na toho praveho😃

hopsadobrandejsa
7. dec 2022

Takyto vykrik do tmy ti zrejme velmi platny nebude.

Samozrejme, ze su muzi ktori holduju alkoholu, podvadzaju svoje priatelky, su lenivi ci nebodaj maju obe ruky lave ale tvrdit, ze su vsetci taki, je prehnane.

Ja velakrat vidim coho su zeny schopne ked to prezenu s alkoholom a niektore by dali zrejme aj chlapov do smutku, ale tiez netvrdim, ze vsetky su rovnake.

Klopes na nespravne dvere pretoze muzi o ktorych hovoris defnitivne netravia cas na MK a po druhe je im uplne jedno co si anonym na fore pre mamicky mysli o ich spravani. Keby s tym nieco chceli urobit tak by to uz davno spravili.

Peace out...

ravador
8. dec 2022

@majlo1234 Záleží na tom, čo daný človek čaká od "toho pravého". Samotné "čakanie na toho pravého partnera" nemusí byť vždy dobrá vec, hlavne ak sa popri tom človek nezamýšľa aj sám nad sebou a nezlepšuje sa.
Síce je pravda, že ženy sú v tomto v nevýhode. Bohužiaľ je biologický fakt, že muži si atraktivitu udržiavajú do vyššieho veku ako ženy, a tak je na ženy väčší tlak "nájsť toho pravého" skôr.
Aj keď na druhej strane si myslím, že muži majú omnoho ťažšie byť atraktívnym pre ženy, ako ženy pre mužov. Takže sa to koniec koncov vyváži.

vilma7
8. dec 2022

Ja mám takého doma. Nepije a nepodvadza. Takže existujú.

mmoni89
8. dec 2022

Určite aj pre teba niekde je normálny chlap. Želám ti to. Verím ze takých je veľa normálnych, alebo mam len šťastie na ľudí okolo seba 🙂

avicii18
8. dec 2022

Nepijem, nefajčím, nenadávam...Do riti, zase mi spadol špak do piva.

majlo1234
8. dec 2022

@ravador rozumiem ako to myslis. Avsak v pripade mojej sestry si myslim, ze si kludne este moze pockat, nakolko je mlada, pekna, chuda, mila a mudra, dokonca ma rovne zuby a huste vlasy(som uplne objektivna, prisaham😃) jedine, co jej nehraje do kariet, je jej predstava partnera ako chlapca v jej veku, ktory bude suzniet s jej krestanskymi idealmi a bude dost vyspely na dlhodoby vztah, co je v dnesnej dobe taky jednorozec medzi mladymi chlapcami😃

masinka
8. dec 2022

Divnych chlapov bolo vzdy plno, len nebol modry konik, tak si o nich tolko necitala, dozvedela si sa akurat co sa kamosky postazovali, teraz vies o hovadach z celeho Slovenska aj zahranicia.

emo84
8. dec 2022

Áno existujú ešte je nás stále veľa ,len ich musíš hľadať -mať otvorené oči -upraviť svoje nároky na výzor partnera a sústrediť sa u partnera na jeho hodnoty ,životné ciele a potom ten pravý príde .Nerád sa vyjadrujem k svojej osobe samochvála smrdí ,ale tiež som slobodný (38 r.),verný introvert ,ktorý si dá radšej minerálku ,ako alkohol a nehrám PC hry
a tiež mám pocit ,že v dnešnej dobe si nájsť tú správnu partnerku je ťažké .Ja turistiku nemusím a skoro každá slobodná sa miesto hľadania partnera a otca svojich detí trepe po horách .

autor
8. dec 2022

@emo84 ja sa po horách netrepem 🙈

autor
8. dec 2022

@mmoni89 ďakujem ti 🙂 snáď sa dočkám 🙈

majlo1234
8. dec 2022

@emo84 a co teda rad robis, ked nehras hry a nechodis na tury(to je statisticky najvacsia vzorka chlapov co poznam😃) ja uz slobodna sice nie som, ale tiez sa rads trepem po horach. Lepsie jak v nakupaku si myslim. Lebo celkovo ta formulacia “namiesto hladania partnera” je nestastna, ako si prefstavujes to hladanie partnera?

ravador
9. dec 2022

@majlo1234 Naozaj by som na jej mieste nečakal ak nemusí. Čas ubehne dosť rýchlo. Tak ak má predstavu akého chlapa chce, ďalší krok je zistiť čo chcú taký chlapi od žien a potom sa tie veci snažiť nadobudnúť. Ja veriaci teda nie som, takže v tej sfére asi nepomôžem.

ravador
9. dec 2022

@majlo1234 Ešte by som dodal jednu vec čo som zabudol. Ak ako hovoríš, je teraz tvoja sestra milá, múdra, pekná a všetko ostatné, prečo by mala čakať, keď práve teraz má s týmito pozitívami veľkú šancu dobrého partnera nájsť? Nedáva to veľmi zmysel, keď sa nad tým zamyslíš.

emo84
9. dec 2022

@majlo1234 Dobrý podvečer po práci som svoj čas venoval svojej fenke ( venčeniu) domáce práce mi tiež nerobia problém som kutil a rád sa dovzdelávam . Zaujímam sa o politiku a veci verejné . Hlavu si čistím na chate / chalupe majstrovaním , alebo prácou v záhrade plus oddych .K turistike asi toľko ja ju nemusím mne nedáva zmysel ( to je asi tým , že som ľavák ☺️).Som na zoznamke , aj keď nie som lovec a skoro každá žena , čo je tam sa venuje turistike tipujem , že sklamanie zo vzťahu riešia turistikou myslím si , že tam je , ale malá šanca nájsť toho pravého možno sa mýlim 🧏‍♂️.