Muži dnešnej doby
Čaute. Len sa tak zamýšľam, existuje ešte normálny, slušný chlap, čo nepodvádza a nie je alkoholik? To čo tu čítam poslednú dobrú, je už moc... a keby len tu, v mojom okolí sa deje to isté. Keby aspoň mali gule na to sa priznať žene, ale nie. Radšej budú zatĺkať 🤮 Viem že tu chodia aj muži. Tak vám chcem odkázať. SPAMÄTAJTE sa!!! Máte vôbec k tej svojej žene nejaku úctu? Žena v pôrodnici a čavo si domov k***u dotiahne. Hanba.
Mám pocit že chlap je v dnešnej dobe buď hajzel alebo teplý (nič proti nim ✌🏼)
Asi zomrem sama 🫠🫠🫠
@ravador len kde ich hladat. Ona chuderka studuje odbor, kde maju v rocniku dvoch chlapcov😃 na diskoteky nechodi, na zoznamke nie je a brigaduje v centre pre tyrane zeny😃 ja som zhodou nahod mala podobne “nestastie” v mladi, ze som sa proste stretavala s nalo muzmi vo svojom okoli, a k manzelovi som prisla nakoniec ako slepe kura k zrnu v podstate nahodou.
@emo84 ten pes je taky na polceste k turistike podla mna, ved s nim treba tiez chodit von😊 a podla mna je to dost pritazlive pre zeny.co sa tyka tvojich zalub, podobne ma moj muz, ja som zas zapalena turistka, tak mame kudy to svoje. Aj takto sa na to da pozerat, nie vzdy musia byt partneri s podobnymi zalubami
@majlo1234 Tak s tým kde ich hľadať ti veľmi nepomôžem, keďže ja mám rovnaký problém. Som programátor, takže si vieš predstaviť koľko žien máme v robote. Zoznamky neuznávam, ani diskotéky. Pred covidom bolo aspoň fitko, ale keďže všetko zavreli, postavil som si vlastné v pivnici a už sa mi z komfortu "privátneho fitka" veľmi nechce.
No bohužiaľ, ťažko dnes niekoho spoznať ináč ako len na niekoho náhodne vybehnúť na ulici. To sa ale s úspechom väčšinou nestretne.
Autorka som na tom podobne.. ja uz som sa zmierila s tym ze umrem sama🙄😄 ked vidim co stvaraju zenati/zadani chlapi v okoli a ked citam modreho konik tak vsetky moje nadeje uz zhasli. Niekedy si aj poviem ze vdaka bohu ze som sama. 😄
@amiaja nikto nas nepodvadza 😂 jedno šťastie 😂
ano, existuju uzasni muzi, ja takeho mam.
Všade len alkohol v práci nie je chlap ktorý by nechlastal do práce prídu ledva chodia 😡a nič im vedenie neurobí lebo nemá kto robiť keby to urobí žena tak ju z fleku prepustia...fakt ľutujem ich ženy 😐 deno dene v alkohole a sú spolu lebo deti...a čo majú z toho života 🙄
Ja napríklad, ale si si istá že to chceš? je to nuda... ženy takých nechcú. Všade čítam, že takých ženy chcú, ale reálne to nie je pravda 🙂
@elizabet173 východné Slovensko no tak bežne to tak je a malo by to byť aj tak( výpoveď) ale u nás v práci žiaľ nie nespravodlivosť ženu po 20r prepustia a alkoholika si nechajú to je u nás fakt bežne každy to vidí len sú ticho...
Rozbehni,lebo partner na úrovni nefunguje ...
Poviem ti, bohužiaľ, z mojej strany som počula a zažila, že viac podvádzajú vydáte ženy a zadané.. Ako je mi to hlúpe áno, lebo tým pádom hovorím o nás ženách, no v tejto dobe nie, že doba je zla, vlastne skôr ľudia v nej.. Zainteresovaný na úplne iné veci ( sex, alkohol,uputanie pozornosti, vysoké nároky Atď.... . A vedela by som ďalej písať🙈) troska sa pozabudli, čo je zmysel života, ale áno aj muži aj ženy majú svoju zásluhu na tom, že slovo vzťah a láska sa vytrácajú z povrchu zemského, lebo proste ich blbosti 🙂
Ano, existuje, moj muz. Sme spolu 9 rokov a 6 rokov manzelia.
Teraz je tu diskusia, co hladat na muzovi. Najcastejsia odpoved peniaze. Ked si nasla muza hlavne kvoli peniazom a nie kvoli inteligencii a charakteru, tak sa cuduje, ze si niekoho dotiahol domov, kym bola v porodnici. Podla mna sa normalni slusni muzi pytaju, je este nejaka normalna, co by nesla iba po peniazoch a nechcela v zivote iba vylihovat doma?

Aby si nestratila nádej 😉😉😉 Mam doma muza co nepije, verim, ze mi je verný (lebo to nikdy nevies) a dokonca je zručný. Co je ako bonus. Svoje muchy ma kazdy clovek, takze nieco vzdy najdes u kazdeho.