Muži po šesťdesiatke: Je ich sexualita stále aktívna?
Zacala som sa stretavat s muzom po 60tke. Ako je to sexualne? Zvladne?
Oj a mňa ste tu normálne vynechali 😂. Kam sa dostala téma? 🤭 od 60+ , masírovanie prištáť (prostát) ,motorkarskych klubov, betónových vagín a pomarančov? Normálne nestíham vlákno a to som bola len chlapa ", uložiť" 🤭😂
@michal_dr To je presne o tom, že 30 ročný môže trtkať ako králik...Aj keď, čo čítam v poslednej dobe, žiednemu kancovi sa moc nechce, lebo najradšej lajkujú modelečky s napichanou papuľou...Ale tie "skúsenosti" 60-nika sú na nezaplatenie...Partneri by si mali byť v každom prípade aj vekovo blízki.
Pri tejto téme ma napadlo, videli ste Verešovej muža? 60nik, no ale……. https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubizn...
@zuzanita1609 moj ex mal takeho sefa, v 60 by mi za nim seklo krkom, brutal fesak.
@mandarinka555 No potom zeny idu radsej na vyssie rocniky, ti si najdu cas a chut 😂😂😂
Preto hneď neodpisujem a neškatulkujem na prvý dojem,keď sa rozoberá vek pánov,aj dám samozrejme. Uvediem príklad 😁: kolega a kamarát mojej ,,polovičky". Vek 61. Vychádzajú spolu ako seberovní, chodia na bike a ten chlap,pán v rokoch,no v živote by som mu nepovedala,že je 61rocny. Telo vypracované,úsmev, zuby bez chyby, pokožka ozaj len pár vrások, vlasy prešedivené,ale šmrncovný moderný účes, žiadna pleš,upravená briadka, A tá jeho energia,elán,charizma a dovolím si tvrdiť sexepíl,čo vyžaruje do okolia, nemajú niektorí 30-,40r. Môj chlap dokonca začal viac o seba dbať, zdravšie jesť,keď vidí ,že zdravým životným štýlom , pozitívnym prístupom k životu,môže vyzerať tak aj v 60tke🤭😆. Čiže, áno aj páni v rokoch,aj dámy dokážu viesť skvelý život,či verejne či v súkromí 😉.
Baby, vám tu zachvíľu niekto naloží strašne, že riešite, že aj starší môže byť feši a mladý priam odpudivo zanedbaný.😂
Ale určite do toho "hrá rolu" aj genetika 😉
@zuzanita1609 Okrem iného. Môj napríklad nepije žiadny alkohol celý život. Vo fitku je 5krát v týždni, hrá tenis, brutálne lyžuje. A stále číta. A môj kamoš v 35tke sedí za pc a hrá hry, je to najhoršie čo sa da skonzumovat, bedňa piva pod stolom. No hádajte prečo je sám a ako vyzerá.
@enmery no veď o tomto je celá táto debata (teda okrem iného) 😁. Ide o prístup,nie o vek 😉.
ja chodim do sauny a taki 30nici 40 su kolkokrat taki tukovi rozkysnuti. a minule jeden pan zacal rozhovor a ze ma po 70. som skoro spadla z tej lavicky. Ale teda byvaly profi sportovac 3-4x tyzdenne sauna. A reci iba o babach 🙂 No som sa smiala muzovi ze nech sa kukne ake ma telo.

@michal_dr Ja som to pochopila Miško. 😉 pekne si to vysvetlil.