Muži po šesťdesiatke: Je ich sexualita stále aktívna?
Zacala som sa stretavat s muzom po 60tke. Ako je to sexualne? Zvladne?
To my nevieme
Skús a potom nám sem napíš, či zvládol 😂
No ale tak, záleží aj od stavu a povahe vozovky 🤭. 63ka ročník americký Mustang bol bomba 🤣
Pred 10 rokmi som mala vztah s 55 rocnym. Podla mojich informacii je stale viac nez aktivny 😅
Len aby si mu stačila ty 😂
Opýtaj sa ho.
Ja som zvedavá koľko rokov máš ty?
No videla som ich pomerne vela v ramci bdsm klubu a podla toho, co som videla nevyzerali nemohuco. Ale asi zalezi na zdravotnom stave. Ako celkovo u ludi od 35 vyssie. Ten majitel klubu ma nejak 57 a nemam dojem, ze je to chudatko, co sa pozera a uz iba spomina. Skor tam budu tie skusenosti.
@katica06 52
@dankabg a to čo za klub? motorkársky nejaký? ...nie že by som bola zvedavá 🤭😁
@zuzanita1609 vôbec nie si zvedavá 😂 no motorkári tam možno chodia tiež, nechať sa sputat 😂 neviem, ešte som tam nebola, tak neviem podať podať presný opis 😅
Po 60? Len aby infarkt nedostal
@dankabg jaaj 😄 záchytka , chápem 🤣
@zuzanita1609 to by bolo kombo. Zachytka+ bdsm klub dokopy. Biznis plán ako bic
@enmery ...tak tiež nie som anielica,no ale na tú masáž prostaty, čo sa rozoberala dnes v inej téme,to by som musela aleže fest lúbic 🤭🤣🤣.
@dankabg toto mi je tak jedno, ako v inych temach som to spominala tiez. Poznaju ma tu osobne dve baby a tie to vedia, navyse som verna vyhradne mojmu muzovi a on mne. Skor by nam asi vela parov zavidelo, ze nemusim checkovat jeho telefon. Ale tak clovek nie je slepy a vidi co tam chodi za ludi. Poznam tam par , tiez cez 60, maju vnucata atd, ale tiez tam idu prevetrat hlavu od zalievania muskatov
@dankabg vies kolko je tam zdravotakov? 😀😀😀 Povedala by som, ze najvacsie obsadenie. Minule tam pomahali nejakemu panovi vyberat stich, nejake dve mlade metresy si doniesli taku tu kvazi zosivacku pre chirurgiu, jasne, ze jeden stich nesiel von 😀😀😀 Tak im par ludi pomohlo, inak pan bol urcite okolo 50tky 🙈😂😂 no aspon sa tam nikto nestazuje na to, ze nemoze mat nohavicky
No baby vďaka, dobre som sa pobavila 😂 chudere autorke tu spamujeme tému. Hádam ju jej nabijak neprekvapí s análnym dildom a postrojom 😂
@zuzanita1609 To som zmeškal fajnú tému🤣🤣🤣
@dankabg Isto niee 😊.Veď v dnešnej a ďalšej dobe chýba ten smiech a zábava trošku. K téme,ale iba myslím si... Niektorí páni 60+ vypadajú ozaj bohovsky (niektorí40+ by mohli závidieť) a tiež si myslím,že páni v rokoch vedia,čo je život,vedia ako, vedia kedy a dajú si záležať. V skratke... Áno,niektorí 60+ (si myslím, neviem 🤭) dokážu veci,z ktorých môžu byť "zvianočkované" aj mladšie ročníky dám. 😊 🤭
@zuzanita1609 Minule tu bola téma o 59 ročnom. Sa strhol mordor jak niektoré ženy nakladali, že to je už dedo v tom veku. A ty taký pekný opis😄
@zuzanita1609 aka?
@enmery ale to iba počula som a všímam si 🤭😁.
@gelifil na bajkoch a väčšinou okolo hôr a lúk (ak sa pýtaš na výskyt fešných 60+) 😜
Paneboze. Muza nad 60 by som nechcela vidieť nahého ani v časopise,nie to ešte naživo.
@zuzanita1609 jaaaaaaaaaj, masaz prostaty ma zaujima

Nevyskúšaš, nevieš💁♀️