icon

Myslím, že ma partner podvádza

22. nov 2024

Neviem ako začať,moja sestra sa vrátila zo zahraničia.Chce sa zamestnať na Slovensku a zatiaľ býva u nás.Je u nás vyše mesiaca.Môj partner pracuje len ranné,ja mám ranné a pobedné.
Sme spolu asi 5 rokov.Asi pred 2 týždňami cez víkend partner musel v noci na záchod,v tú noc som zle spala bolela ma hlava.Kým bol partner na záchode, išla som si zobrať tabletku na bolesť.
Nevšimol si, že nespím.Prejdem k veci,ako som bola v kuchyni všimla som si,že partner namiesto spálne išiel do izby kde spala moja sestra.Išla som za ním, chytila som ho za rameno.Pošepkala som mu že si pomýlil izbu.Zlakol sa...
Pýtala som sa ho prečo išiel do izby mojej sestry,vraj bol rozospatý a pomýlil sa.Neviem či mu veriť.Odvtedy iné nerobím iba ich sledujem,ako sa k sebe správajú.Už som rozmýšľala, že si vezmem dovolenku keď budem mať poobedné.Pojdem akože do práce a asi po pól hodine sa ticho vrátim domov.Keď som do noci v práci nerozmýšľam nad iným , čo sa doma deje.

enmery
22. nov 2024

Tak, keď Ti nič nepovedala, asi ju neobťažoval. So sestrou si vyrastala id detstva, predsa mysíš vedieť, aký ste mali vzťah, aké má ona hodnoty. Tá sestrina izba je na druhej strane ako ako Tvoja?Myslím oproti.

zuzanita1609
22. nov 2024

Na drzovku sa opýtaj sestry,predsa ju poznáš oveľa dlhšie a vieš isto,kedy ti vraví pravdu a kedy klame. Ja mám dvoch mladších bratov,ale viem vždy,keď ich niečo trápi,viem prečítať ich mimiku, gestikuláciu,kedy klamú,kedy vravia pravdu,predsa rodina. Chlap,tam to nezistiš hneď,ale myslím si,že pri sestre,to pochopíš hneď q nemusí ti ani odpovedať. Teda,ak máte spolu dobrý vzťah a vyrastali ste spolu ako typické sestry, odmalička.

autor
22. nov 2024

@enmery Máme vzťah skôr ako mama a dcéra, otec nám zomrel keď mala 3 roky,moja mama musela mať 2 práce aby nás troch uživila.Nie izby sú hneď vedľa seba

kikush182329
22. nov 2024

Ak mas pochybnosti naozaj len kvoli tomuto, tak sa porozpravaj so sestrou. Podla jej reakcii budes vediet viac.

schauma123
22. nov 2024

Ja by som to urobila tak ako si plánuješ. Bude to síce na nervy ale .. chod akože na poobednú a zober dovolenku. A veľa ti tu radia, pýtať sa na rovinu. Ja by som sa nepýtala . Všímala by som si každý ich dych. 😁
Určite daj vedieť ako to dopadlo. V jednej minúte môžeš stratiť partnera aj sestru. 😥

autor
22. nov 2024

@schauma123 Tak to plánujem, prísť domov bez toho aby o tom vedeli.Tiež si nemyslím, že by to priznal partner alebo sestra ak by to bola pravda

mandarinka555
22. nov 2024

Nič by som nepovedala, obaja by zatĺkali. Ale vrátila by som sa z práce asi hodinu po jeho príchode z práce. Mysleli by si, že máš poobedku a načapala by si ich priamo pri trtkačke. Mám dojem, že tu je to jasné, ako facka.

zuzanita1609
22. nov 2024

Tak tomu sa potom povie,terapia šokom a aj to je riešenie. Síce neviem si vôbec predstaviť tú situáciu,ako by som reagovala 🙄. Ale ako sa vraví, človek sa nepozná,kým nezažije niečo podobné.

livia341
22. nov 2024

@petronelag co chlapi dokazu mozu aj zeny.

schauma123
22. nov 2024

Dobre si všetko premysli. Si predstav,že prídeš domov a nič sa nebude diať. Čo potom? Premysli si všetky možné situácie. Držím ti palce

mamamasama
22. nov 2024

Ty vieš aký máš vzťah so sestrou. Ja s mojou sme jedna duša. Vždy by som verila jej, aj keď môjho muža milujem. Pokecala by som s ňou.

mmirka02
22. nov 2024

Ja som za kameru .

aaadkaaa
22. nov 2024

@schauma123 no nic, povie, ze jej bolo zle, odisla z prace domov

veronika2316
22. nov 2024

@aaadkaaa áno ale nemusia spolu niečo mať zrovna v ten čas čo.pride ona domov a to tým pádom potom nič nedokazuje si myslí že sú na sebe nalepený počas celej jej poobednej služby veď hádam nie sú králiky...

veronika2316
22. nov 2024

Ale inak neviem veď prečo by za ňou išiel v noci keď si doma riskovať keď mávajú.volny byť pre seba 🤔

veronika2316
22. nov 2024

Osobne si skôr.myslim že ona sa mu páči a chodí si ju obzerať a tým pádom ti ani nepomôže prísť skôr z práce

lonely66
Odpoveď bola odstránená
miracle25
22. nov 2024

Existuju aj tie odpočuvacie perá a stoji to pár šupiek keď tak 😅

earlgrey
22. nov 2024

Moja mama bežne v noci, keď ide na záchod, poblúdi, raz ide do kuchyne, raz do obývačky...proste rozospatá, vychádza zo záchoda a pustí sa iným smerom, a to je u nás v noci totálna tma...čiže kľudne si mohol izby pomýliť...ináč by si si určite všimla aj niečo iné...napr. pohľady atď.
Ale ďalšia vec, ktorá ma zaráža je tá, že sestra sa po 7 rokoch vrátila zo zahraničia a nemá ani na podnájom?

schauma123
23. nov 2024

@veronika2316 áno,presne tak som to myslela.

autor
23. nov 2024

Kočky nemáte pravdu,dnes sa stalo to isté... tentoraz som to nechala tak.Počkala som 15 minút a pristihla som ich.

marca12
23. nov 2024

Och a ako reagovali?

autor
23. nov 2024

@marca12 To prekvapenie stalo za to, vyhodila som ich oboch

autor
23. nov 2024

Toto sa už ukecať nedalo, neviem kto bol viac prekvapený či oni alebo ja.Byt je môj, požiadala som ich nech sa zbalia a vypadnú.Pre tie ktoré tu písali, že som paranoidná,nie niečo mi hovorilo že mám pravdu,ukázalo sa že som sa nemýlila

autor
23. nov 2024

Viac to komentovať ani nebudem,som v riadnom šoku

marca12
23. nov 2024

Tak to je sila. Ono je to vzdy tak,ze zeny vycitia,ze sa nieco deje. A ze to spravila sestra,to je este tazsie. Nechapem tu drzost este aj v case,ked ty spis vo vedlajsej izbe si dovolia taketo nieco.

teki1
23. nov 2024

A odišli už len tak? Sa ti aspon sestra pozrela do očí? Chlapa kašľať,ak by to nebola sestra,tak by ťa podviedol s inou.Ale ona,za tvoju dobrotu a ochotu sa o ňu postarať sa ti takto zavďačila? Aspon sa vyfarbili obaja na začiatku.

enmery
23. nov 2024

Ak by nebola sestra, podvádzal by skôr či neskôr s inou. Ale sestra-stratila to najcennejšie-Teba!Uf, 2 nulové charaktery sa našli. Aspoň sa odpadky vyniesli samé.

eternity24
23. nov 2024

@autorka som v šoku aj z tých komentárov, ktoré svedčia o nevere najbližšej rodiny, to je úplne chore a neviem si niečo také predstavit. Verim, že si vysokú, no prosím ber to tak, že si mala pri sebe hadov od ktorých si sa očistila. Hlavne, že byt je tvoj a máš zázemie. S vlastnou sestrou 🤦🏻‍♀️ a vo vedkajsejnizve, ti dvaja asi vela inteligencie nepobrali

pseudomonas87
23. nov 2024

Keď som to čítala, naozaj som si myslela, že omyl, snáď nie je taký debil, že keď mu frajerka spí, bude obrábať sestru....a kukaj ho...