icon

Myslím, že som sa zamiloval

lowe123
5. aug 2022

Baby , mamičky viem že je toto fórum a stránka je na iné veci ale ide o to že viete poznám sa skrz Tinder s jednou babou, presnejšie sme sa poznali ,
Viem teraz si poviete , čo si čakal z babou z Tindru ale toto bolo iné , písali sme cca mesiac spolu , nakoniec došlo aj k stretnutiu , z mojej strany nebolo vôbec vynútené , ajkeď trochu žartovala že som jej to spomínal , verte mi viem byť v tomto otravnejší, prakticky to bolo rande , boli sme spolu cez hodinu aj pol . Sedeli sme a rozprávali sa , bola uvoľnená atmosféra , je to na dlhé písanie takže ak mi niekto budete chcieť pomôcť pýtajte sa .
Prepáčte za chyby , píšem to cez mobil a aby sa to zmestilo musím mať zapnutý režim pc ma Google Chrome .
Dôležité je že včera večer som spravil strašnú chybu , ona má dôvod prečo je žiarlivá a chtiac ale nie s vedomím jej ublížiť som jej proste ukázal screen kde bola len kamoška , proste viete mobil mi dáva okienko keď mi napíše niekto na msg , proste bol tam screen a tam mini profil tej kamošky (nevidel som sa s ňou je z druhej strany Čiech a ani sa nechceme vidieť je zadaná ) , no tá baba má dôvod prečo začala byť precitlivená na to .
Skončilo to rôznymi urážkami voči mne a tvrdením že ma nechce že šla len z ľútosti ajkeď na tom rande sa mi zdôverila a hovorila o sebe aká je.

Skončilo to blokom ale to nieje všetko , ja som sa nevzdal a dnes som behal po Trnavských gymoch aby som ju našiel a
z očí do očí sa ospravedlnil , no neviem aký máte na to názor , neskončil som ešte mi zostali niejaké gymy a chcem pokračovať ale neviem , nepovažujete to za stalking?.Wtf som introvert ale ona ma úplne mení ,

Strana
z2
lowe123
autor
7. aug 2022

@slovakboy Ee prepáč ale vôbec si nepochopil čo sa stalo , ďakujem za rady ale už to nechaj tak. Vravím je to už ajtak jedno...

Strana
z2