icon

Myslím, že toto nie je v poriadku

lajlaa555
16. feb 2022

Dobrý večer, píšem preto že som pridala príspevok na môj profil Facebooku volalo sa to že: všetka úcta tým ktorý povedia nie!! Som zadaný!!. Môj priateľ mi dal na to srdiečko že ano pravda. A pritom on písal a volal von iné ženy. Na kávu alebo proste von že či sa uvidia alebo tak. Napísala som mu že ty hovoríš že je to pravda ale robíš úplný opak. Voláš von iné ženy. Napísal mi na to že to zo srandy, urazil sa a išiel spať.

Strana
z3
mircalla
16. feb 2022

@zmrzlinka2021 Uz tak dost nizku uroven🙂 Ale tiez si mylim

kinderzwillinge
16. feb 2022

Kym neboli socialne siete, iba doma vedeli, aky si pip pip pip 😂😂😂

modraslamka
17. feb 2022

boze ty si sprosta🤦

veronikaszabova
17. feb 2022

@lajlaa555 uz zasa ty? 🤦🤦🤦🤦🤦
Omg, uz sa spamataj 😂

jaskolka
17. feb 2022

@lajlaa555 ty fakt asi musíš byť úplne bl... Teda naivná
Máš tu plno príspevkov, aký je tvoj chlapec neverný, že píše s inými, pozerá po iných a podobne, xy rád a odpovedí od nezsujstych žien, a ty stále riešiš, že asi "to nie je v poriadku?".
Vieš, čo a hlavne kto nie je v poriadku? Ty, že s ním zostávas a ospravedlňujes to hlúposťami, že tu vezme mobil a vopcha ta do auta
OMG, väčšie blbosti som nepočula. . Normálne žena kopne takého blbca do pr***,a kašle na vypisovanie a statusy na FB, lebo si toho magora všade zablokuje.

martinenka886
17. feb 2022

Tak to je riadne divne, keby sa ma spravat moj partner takto tak to asi nie je dvakrat v poriadku. Raz ked som vo vztahu tak si nerobim srandu z inych ludi a nepytam sa ci pojdu so mnou von. On asi nebude mat vela rokov vsak?

ericka_l
17. feb 2022

Nechápem načo potom si s takým človekom. Ako rozum sa mi pozastavuje. Nemám rada, keď ľudia veci riešia na nete. Síce je z toho divadlo jak svet, ale podľa mňa to danému problému vôbec nepomôže.

noami12
17. feb 2022

@lajlaa555 tao keď je taky ze ma potrebu písať si s inými a volať ich von tak skonči s nim, alebo ti to vyhovuje ? Keď hovoríš ze to robí stále....
A myslím si ze toto není sranda, ze robí si s nich srandu , to ma tak nudný život ze by musel strácať čas takýmto niecim aby si robil srandu ? 😀 prosím ta to koľko máte rokov ?

monka105
17. feb 2022

@lajlaa555 Prečo miesto pridávania príspevkov na facebook, z ktorých mal tvoj priateľ uhádnuť, že ti niečo vadí, si si s ním normálne nesadla a nepovedala mu narovinu, že ti vadí, keď volá cudzie ženy von? Ak ťa priateľ podvádza a vieš o tom, prečo si ešte s ním? Prečo to vôbec potrebuješ riešiť na sociálnych sieťach, keď sama poznáš riešenie?

iwesska
17. feb 2022

Boze tieto FB krizy🤦🏻‍♀️

janetinka27
17. feb 2022

@lajlaa555 rozid sa s nim a hladaj si iny typ chlapa. stale budes iba riesit, kde je, co robi, s kym si pise, ktoru pozyva na kavu, ktoru vola do auta. budes tym posadnuta a prestanes zit svoj zivot. najdi si normalneho spolahliveho muza, mozno nie takeho čáva, ale obycajneho chlapa, co sa nehra na krasavca a neslinta po inych zenach.

lajlaa555
autor
17. feb 2022

@martinenka886 práveže má 22

petricka22
17. feb 2022

@lajlaa555 ved si tu vcera, ci kedy pisala to iste… inej odpovede sa tu ani nedockas. Je to kurevnik, vsetci to vieme a vies to aj ty a hoc si teraz myslis, ako velmi ho milujes, nikdy ti do zivota nic pekne neprinesie. Takyto clovek iny nebude a bude to len horsie. Chyba bude vzdy len na tvojej strane, bude s tebou manipulovat a ponizovat ta. Ved to vlastne robi uz teraz. Ak sa ho nevies zbavit, musis ho uplne odstrihnut, zablokuj si ho na tel., na fb, kde sa len da. Nevyhladavaj miesta, kde vies, ze chodi. Popros o pomoc kamartky, nech ta strazia, ked si myslis, ze na to nie si dost silna. Hlavne si uz ziadnu dalsiu sancu nezasluzi! Posli ho do zadku hned!
Ale toto vsetko su rady len zien, ktore uz co to v zivote skusili, rozhodnut sa musis sama. Koniec koncov, kazdy si je strojcom svojho stastia.

loginexistuje
17. feb 2022

nekrmte trolla dievcata

brembo
20. feb 2022

@lajlaa555 dnes je moderné všetko cápať na trápny fuckbook. Neviem na čo je to dobré,aby celý svet vedel o Vás úplne všetko a všetko riešite cez fb. Sexujete aj cez FB?
Tvoj priateľ má dosť čudný spôsob humoru a stále neviem,čo vlastne chceš touto diskusiou dosiahnuť.

brembo
20. feb 2022

@lajlaa555 má poslednú šancu? Tú šancu už mal dávno,už dávno si toho neverníka mala vykopnúť a nečakať. Teba ani trochu nerie,že on može iné dievčatá opaľovať a ty nemožeš nič? To možeš ísť rovno do basy,lebo ty už dávno máš vezenie,len to stále nevidíš.

brembo
20. feb 2022

@zmrzlinka2021 bude ju podvádzať jedna radosť,a ona bude happy akťho muža má.

domidor
20. feb 2022

Toto je snáď vtip, aj to veľmi zlý 🤦

Strana
z3