icon

Na akej zoznamke ste našli chlapa vhodného na vzťah?

4. okt 2022

Ahojte. Prosim na akych zoznamkach ste v poslednom caee nasli sympatickeho chlapa suceho aj do vztahu? 🙂
Co pozeram zatial - samy rybar, narcis alebo take typy jednoduche :/

kikuska872
4. okt 2022

@amiaja a v skutočnosti žije niekde v garsónke, a je to ten typický typ "chlapa" od PC .... 🤣🤣

athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Odpoveď bola odstránená
kikuska872
4. okt 2022

@athom veď toto 🤔

liljana
4. okt 2022

Tu sa to rozbieha, este asi bude zabava. 🙂

kristiii
4. okt 2022

@athom tak ak vedú zoznamky ľudia ako ty, tak už vieme, prečo stoja za h.... Absolútne nerozumiem, za čo ste sa tu aj s "kamoškou" do autorky začali navážať, nenapísala nič čo by nebola pravda.
Autorka: ja ti rozumiem (síce nie som krásna ani manažérka 😆), ale predsa len si dovolím mať od chlapa nejaké tie očakávania a nikto zo zoznamiek sa im akosi nikdy nepriblížil. Ale skúšaj, určite sú tam aj nejakí správni chlapi.

athom
Odpoveď bola odstránená
breznica
4. okt 2022

Ja napíšem odpoveď na otázku:partnera som si našla na pokeci,zhodou okolností býval len 6km odo mňa a mali sme veľa spoločných známych,len my sme sa nepoznali 🙂 nie je vysoko postavený manažér,je "obyčajný" vodič, navyše motorkár, čiže celú sezónu by bol najradšej každý víkend niekde na motorke (niečo ako rybár 🤣),ale je to dobrý človek, čo bolo pre mňa dôležité, lebo pred ním som mala dvoch debilov 😃

athom
Odpoveď bola odstránená
mimka2019
4. okt 2022

@autor

amor.sk .... tam ženy majú registráciu zadarmo a muži musia platiť...takže z vlastnej skúsenosti sa tam dajú nájsť aj normálni muži

iv007
4. okt 2022

@athom mozes mat aj 3 domy bez hypoteky a pozlateny penis, 44 rocny muz na mamickovskej stranke je diagnoza jasna.Od teba by zarucene ziadna nechcela aby si jej prispieval na hypoteku

kikuska872
4. okt 2022

@athom ja nepotrebujem byť odvážna, a taktiež si nepotrebujem pýtať niekoho fotky , diplomy či dokonca zdravotné záznamy. Ak by sa tak každý staral sám o seba a nie o druhých .
Autorke želám veľa úspechov v hľadaní, osobne skúsenosti nemám k danej téme, ale verím že si tu nájdeš správnu odpoveď.

athom
Odpoveď bola odstránená
athom
Odpoveď bola odstránená
kikuska872
4. okt 2022

@athom tiež si kladiem otázku 🤔 prečo 44 ročný muž prispieva na ženskom fóre,,,,úf a stále slobodný.. keď sa opisuje v takom " dokonalom svetle " 🤔

athom
Odpoveď bola odstránená
iv007
4. okt 2022

@nepic pretoze si neviem predstavit spolocne temy, vizie a travenie casu takej manazerky a kamionistu.Rovnako tiez profesora a napriklad chyznej,pricom kazde povolanie je samozrejme dolezite a ziaduce.Len pary ktore su seberovne ci uz spolocensky a mentalne maju sancu na uspech.

kikuska872
4. okt 2022

@athom uznávam, veru tu sa zabaviť dá

athom
Odpoveď bola odstránená
cessy01
4. okt 2022

@kate211 toto je taka blbost co tu pises. Kamos lekar si tam hladal. Proste chcel z ineho kuta slovenska a hlavne tam necapol ze lekar ma babu z Bystrice tak predpokladam ze aj nasiel na zoznamke. Takze na zoznamkach hladaju aj vip ludia nie len odpad ako si myslis. Kamoska si normalne nasla ing. a tiez s domom v krajskom meste rozvedeny a chodil z roboty dom a nikam von lebo mu to prislo trapne behat po baroch a tiez sa nevedel akosi po rozvode zaradit niekam kde by mal prilezitost spoznat zenu bez zavazkov.

kate211
4. okt 2022

@cessy0 "necapol ze lekar ma babu z bystrice tak predpokladam ze aj nasiel ma zoznamke". Nerozumiem tejto spleti slov.

Ale ano, urcite sa tam aj lekar da najst. Ale ak by som bola na nejakej zoznamke a lekar sa prezentoval ako "hladam sucu", "rybar = jednoduchy typ", som ucetny manazer (to je pre mna poskok a nie ziadny manazer), tak by skoncil v ignore okamzite.

cessy01
4. okt 2022

@gemerka17 dakujem ze si tu zakomplexovanu zenu schladila.. normalne zasnem ako moze byt jedna zena taka hnusna.

nepic
4. okt 2022

@iv007
Pretože brat tak funguje už vyše tridsať rokov - on kamionista a ona lekárka. A myslím že majú pekný a fungujúci vzťah aj keď veľa toho spoločného netrávili,aj vďaka jeho povolaniu ale aj jej,keď prišiel na víkend domov a ona mala akurát službu v nemocnici. A možno práve preto si sa navzájom viac vážili. Ale nemajú hypo,každý rok idú na dovolenku,každých päť rokov nové auto a to práve vďaka jemu a jeho povolaniu.

natalienka12
4. okt 2022

@gemerka17 No si predstav, že odkedy som prestala chodiť do tej skupiny a chudnem si svojou cestou, som konečne dosiahla svoju cieľovú hmotnosť a začína sa na číslo 6 a hmotnosť si držím. To si potrebovala vedieť? Takže toľko ku mne, keď už si potrebovala rypnúť do mňa, bolo to maximálne nevhodné, ale mňa môže vytočiť a nahnevať iba inteligentný človek, a to ty nie si 😝

iv007
4. okt 2022

@nepic super, nech im to teda nadalej funguje.Zrejme su ina generacia ked pises ze su spolu uz 30r.Dnesne vztahy su o niecom inom..

ropucha6
4. okt 2022

Ja som nasla manzela na Tinderi, tiez sme mali vtedy obaja 33 ci 34…neviem co je pre teba jednoduchsi, ved tam mas skalu ludi, staci dobre filtrovat 🙂 samozrejme netrva to den, niekedy treba lepsie triedit, ale da sa najst 🙂 ku komentarom, z toho si nic nerob, ja mam tiez vyssiu poziciu, chlapi v robote vacsinou zadani, resp uz okukani a to som dost extrovert.

kate211
4. okt 2022

@iv007 Ja nechcem byt zla ale moja 30 rocna znama, architektka, odborna asistentka na univerzite s doktoratom ma manzela kamionistu. Je s nim 10 rokov, manzelmi su 5 rokov.

nepic
4. okt 2022

@iv007
A asi práve preto to aj tak vyzerá a sú napr aj takéto témy.. 🤔

hefo
4. okt 2022

@nepic "Mohol by som sa len tak spýtať,prečo nemôže vzdelaná žena chodiť napr s takým kamionistom?"

Môcť môže, ale obvykle nechce, lebo väčšina žien akceptuje za partnera len muža, ktorý je na spoločenskom rebríčku vyššie, nanajvýš rovnako vysoko ako ona. A to je prekliatie úspešných žien. Lebo zo svojich kritérií neustúpia ani vo vyššom veku.

Hľadať si "kvalitného" muža na vzťah na internetovej zoznamke je v dnešnej dobe veľmi problematická činnosť, pretlak potenciálnych kandidátov v žene vyvolá pocit, že "má na viac", nech je na rande s ktorýmkoľvek z nich. Horšie je už len, keď si na zoznamke hľadá vernú a spoľahlivú ženu muž.

doriiis
4. okt 2022

S kym jej bude dobre a bude hlavne prachaty...a to rybar ani jednoduchsi typ asi nie su🤣