Na akej zoznamke ste našli chlapa vhodného na vzťah?
Ahojte. Prosim na akych zoznamkach ste v poslednom caee nasli sympatickeho chlapa suceho aj do vztahu? 🙂
Co pozeram zatial - samy rybar, narcis alebo take typy jednoduche :/
@athom veď toto 🤔
@athom tak ak vedú zoznamky ľudia ako ty, tak už vieme, prečo stoja za h.... Absolútne nerozumiem, za čo ste sa tu aj s "kamoškou" do autorky začali navážať, nenapísala nič čo by nebola pravda.
Autorka: ja ti rozumiem (síce nie som krásna ani manažérka 😆), ale predsa len si dovolím mať od chlapa nejaké tie očakávania a nikto zo zoznamiek sa im akosi nikdy nepriblížil. Ale skúšaj, určite sú tam aj nejakí správni chlapi.
Ja napíšem odpoveď na otázku:partnera som si našla na pokeci,zhodou okolností býval len 6km odo mňa a mali sme veľa spoločných známych,len my sme sa nepoznali 🙂 nie je vysoko postavený manažér,je "obyčajný" vodič, navyše motorkár, čiže celú sezónu by bol najradšej každý víkend niekde na motorke (niečo ako rybár 🤣),ale je to dobrý človek, čo bolo pre mňa dôležité, lebo pred ním som mala dvoch debilov 😃
@athom ja nepotrebujem byť odvážna, a taktiež si nepotrebujem pýtať niekoho fotky , diplomy či dokonca zdravotné záznamy. Ak by sa tak každý staral sám o seba a nie o druhých .
Autorke želám veľa úspechov v hľadaní, osobne skúsenosti nemám k danej téme, ale verím že si tu nájdeš správnu odpoveď.
@athom tiež si kladiem otázku 🤔 prečo 44 ročný muž prispieva na ženskom fóre,,,,úf a stále slobodný.. keď sa opisuje v takom " dokonalom svetle " 🤔
@athom uznávam, veru tu sa zabaviť dá
@kate211 toto je taka blbost co tu pises. Kamos lekar si tam hladal. Proste chcel z ineho kuta slovenska a hlavne tam necapol ze lekar ma babu z Bystrice tak predpokladam ze aj nasiel na zoznamke. Takze na zoznamkach hladaju aj vip ludia nie len odpad ako si myslis. Kamoska si normalne nasla ing. a tiez s domom v krajskom meste rozvedeny a chodil z roboty dom a nikam von lebo mu to prislo trapne behat po baroch a tiez sa nevedel akosi po rozvode zaradit niekam kde by mal prilezitost spoznat zenu bez zavazkov.
@cessy0 "necapol ze lekar ma babu z bystrice tak predpokladam ze aj nasiel ma zoznamke". Nerozumiem tejto spleti slov.
Ale ano, urcite sa tam aj lekar da najst. Ale ak by som bola na nejakej zoznamke a lekar sa prezentoval ako "hladam sucu", "rybar = jednoduchy typ", som ucetny manazer (to je pre mna poskok a nie ziadny manazer), tak by skoncil v ignore okamzite.
@iv007
Pretože brat tak funguje už vyše tridsať rokov - on kamionista a ona lekárka. A myslím že majú pekný a fungujúci vzťah aj keď veľa toho spoločného netrávili,aj vďaka jeho povolaniu ale aj jej,keď prišiel na víkend domov a ona mala akurát službu v nemocnici. A možno práve preto si sa navzájom viac vážili. Ale nemajú hypo,každý rok idú na dovolenku,každých päť rokov nové auto a to práve vďaka jemu a jeho povolaniu.
@gemerka17 No si predstav, že odkedy som prestala chodiť do tej skupiny a chudnem si svojou cestou, som konečne dosiahla svoju cieľovú hmotnosť a začína sa na číslo 6 a hmotnosť si držím. To si potrebovala vedieť? Takže toľko ku mne, keď už si potrebovala rypnúť do mňa, bolo to maximálne nevhodné, ale mňa môže vytočiť a nahnevať iba inteligentný človek, a to ty nie si 😝
Ja som nasla manzela na Tinderi, tiez sme mali vtedy obaja 33 ci 34…neviem co je pre teba jednoduchsi, ved tam mas skalu ludi, staci dobre filtrovat 🙂 samozrejme netrva to den, niekedy treba lepsie triedit, ale da sa najst 🙂 ku komentarom, z toho si nic nerob, ja mam tiez vyssiu poziciu, chlapi v robote vacsinou zadani, resp uz okukani a to som dost extrovert.
@nepic "Mohol by som sa len tak spýtať,prečo nemôže vzdelaná žena chodiť napr s takým kamionistom?"
Môcť môže, ale obvykle nechce, lebo väčšina žien akceptuje za partnera len muža, ktorý je na spoločenskom rebríčku vyššie, nanajvýš rovnako vysoko ako ona. A to je prekliatie úspešných žien. Lebo zo svojich kritérií neustúpia ani vo vyššom veku.
Hľadať si "kvalitného" muža na vzťah na internetovej zoznamke je v dnešnej dobe veľmi problematická činnosť, pretlak potenciálnych kandidátov v žene vyvolá pocit, že "má na viac", nech je na rande s ktorýmkoľvek z nich. Horšie je už len, keď si na zoznamke hľadá vernú a spoľahlivú ženu muž.
S kym jej bude dobre a bude hlavne prachaty...a to rybar ani jednoduchsi typ asi nie su🤣

@amiaja a v skutočnosti žije niekde v garsónke, a je to ten typický typ "chlapa" od PC .... 🤣🤣