Naozaj podvádzajú všetci muži?
Ženy, koľké ste tu také, že vás muž NIKDY nepodviedol ? V poslednej dobe z každej strany počujem, čítam - muži to majú inak ako ženy, pudy, potrebujú sex, muž aj ženu ktorú miluje dokáže podviesť atd atd. Dosť sa mi tým pokrútil celkovo pohľad, že už ani neverím pomaly, že existujú muži, ktorí nepodvádzajú. Neviem, či sa mám mentálne nastaviť na to, že také niečo sa môže stať alebo dokonca že sa stane lebo muži sú muži. Skôr asi by som si rada prečítala opak toho, čo som čítala doteraz a teda že naozaj existujú chlapi, ktorí sa vedia ovládať a nepodvádzajú (či už v krátkodobých vzťahoch ale aj po rokoch)
@anonym_autor Áno podvádzajú všetci. Tí čo nie, tak buď nie sú dostatočne príťažliví na to, aby nejakú zbalili, alebo nie sú dostatočne bohatí na to, aby si nejakú zaplatili. Bohužial taká je realita či sa to niekomu páči, alebo nie. Vela žien je tiež naivných a na neveru nikdy neprídu a žijú v sladkej nevedomosti akého majú dokonalého manžela 🥰
@anonym_73b1ed mrzí ma tvoja skúsenosť s mužmi, ale veľmi sa mýliš. Existujú aj muži, ktorí sú založení emocionálne, alebo intelektuálne, takým rozhodne nejde len o sex. A vôbec nie je pravda, že partnera si ťažko hľadajú len nepríťažliví 🤦 V skutočnosti čím je človek komplikovanejší, tým ťažšie si k sebe niekoho nájde. Jednoduchí krčmoví povaľači väčšinou majú doma ženy a v šenku raz za mesiac pretiahnu aj Anču, ktorá dá každému.
Čím je človek inteligentnejší, tým viac faktorov ho ovplyvňuje. Takému chlapovi už potom nestačí, že mu nejaká proste roztiahne nohy. A áno, rozumiem aj tomu, že príležitost robí zlodeja. Ale múdry človek sa takým príležitostiam vyhýba.
Ak ťa podvádzali všetci chlapi, treba sa zamyslieť nad t6m, akých partnerov si vyberáš.
@anonym_autor nie všetci muži a aj ženy podvádzajú ak náhodou nevieš

Mám kamarátku čo si bola istá na milón % že ju muž nepodvádza. Neskutočne pohodlný, z orálu ho nadrapovalo, do sms nebol schopný napísať jednu zrozumiteľnú vetu,
Dokonca ho vyháňala na pivo, co bol úplný domased.
Prestali spolu spávať, to tiež pripisovala jeho lenivosti.
Výsledok? Milenka🤗
Všetko tak maskoval, vymyslené do najmenšieho detailu, dokonca sa ani nesprchoval(sprchoval u milenky) a doma si obliekal upotené smradľavé tričká, aby nevidela že chodí vyvoňaný, milenke sa obliekal do roztrhaných mikín, písal jej básničky, vždy chorý lakomec milenke kupoval luxusné darčeky.
Keď chlap chce, urobí to dokonale, vie za tie roky čo si všímame, urobia zo seba smraďocha, lakomca a my si myslíme že ho nikto predsa nemože chcieť
Vybehol na poštu, po ceste na pivo
atď dotyčná bývala vo veďlajšom vchode, nebolo to o flákaní po večeroch, večer bol vždy doma