Napíše len vtedy, keď sa chce stretnúť
Pekný deň prajem😊
Mám taký “problém”. Som s priateľom mesiac a vôbec sa mi neozýva, len keď sa chce stretnúť. Odpísať mi odpíše ale to vidno na tých správach , že je to také z povinosti a občas si to len pozrie. Celkovo vzťah máme veľmi dobrý😊 Vždy vymýšľa nejaký program, keď sme spolu veľa sa rozprávame a aj sex je dobrý. Stretnutia väčšinou navrhuje on. Je to jeden z najplnohodnotnejších vzťahov čo som doteraz mala. Snažila som sa s ním o tom porozprávať a snažil sa to zmeniť ale trvalo to len pár dní. Ani písať ani volať. Ako by ste to brali?
Uprimne, znie to trochu divne. Moj muz je absolutne anti-pisaci, teraz po 10 rokoch ked som niekde odcestovana, tak si tak raz, max dvakrat za den zavolame, a inak je vyhra, ak mi vobec posle aspon srdiecko, ale prvych par tyzdnov bol pomaly az otravny ako svab 🙂 Skoro mi to az pride ako keby mal popri tebe iny vztah.
Autorka sa pýta ako by ste to brali vy, a ked jej to niekto napíše tak sa urazí, že o jej minulosti nič nevieme a nemáme to posudzovať... tak na čo je tu tá otázka?
@veronika3110 vacsinou su tu take temy, daju otazku ale vsetko neguju.
Po mesiaci, to je ešte fáza tej najväčšej "bláznivej zalubenosti" kde aj ten najväčší ignorant písania sa snaží a vypisuje kontaktuje, vymýšľa komplimenty, želá dobre ráno a sladké sny, posiela srdiečka, pusinky, infantilne sladké obrázky a podobne.
Keď tetaz v podstate je tam to také chladné, a on napíše, len keď on chce, tak by som to určite nebrala ako najplnohodnotnejsi vzťah. To by ta mal na rukách ešte nosiť a byť úplne očarený tebou.
Možno ťa má celkom rád, ale ako zamilovaneho by som ho asi ešte nenazvala.
Nechápem naco si s nim chces pisata volat. Ved ti napise alebo zavola ked sa chce stretnut. To iste mozes spravit aj ty.
Ci radsej preferujes pisanie nez osobny kontakt? 😀
AUTORKA a nemá popri Tebe ešte aj inú?Lebo zamilovaný chlap sa správa úplne ináč.Vyzerá to,že ked nieje iná po ruke aj ty si dobrá.No mne môj muž ked sme sa spoznali volal každu chvilu,on rád kecá ,chcel ma počuť, či z práce, v čase voľna,vždy si ten čas našiel.Ja som mu tiež hocikedy volala.Pre nás písanie je neosobné,aj teraz po 20 rokoch si aj viackrát za deň volávame.
Pozri, nejdem korčuľovať okolo, v skratke, toto znie že si len "bokovka". V lepšom prípade len niekto na preklenutie času a sex kým nájde ženu ktorá by mu naozaj vyhovovala ako partnerka. To co popisujes nemá žiadne znaky vzťahu. Čas zvýšiť nároky na partnerov, tvoje sú momentálne v suteréne a chlapi z toho budú radi ťažiť. Aj to len do momentu kým nenájdu "tú pravú" a teba potom odstavia.
Máš pravdu nie každý je na vypisovanie, ani ja nie... A tiež veľakrát odpíšem stručne zo slušnosti alebo len správu pozriem a úplne najviac ma irituju smiley a gif atd a neznamená to ze chlapa milujem menej ako on mňa... Ale mňa skôr zarazilo ze stretnutia organizuje len on.... Viac ako to ne písanie by mi vadilo ze stretnutia iniciuje len on... Zaujímalo by ma ako reaguje keby si stretnutie navrhla ty alebo keď on stretnutie navtlrhne a ty odmietnes lebo niečo máš....
Ale po mesiaci takéhoto stretávania by som to moc vztahom ešte nenazývala
Má Ťa na sex.
@modrasalka s týmto si dovolím nesúhlasiť, ono je x chlapov, čo žene nielen pri prvotnej zamilovanosti píšu nonstop a vyznávajú lásku a lichôtka a prázdne reči a tie vzťahy stoja za veľké...! Môj manžel mi ani v case prvotnej zamilovanosti nevypisoval báchorky, áno, je pravda, že každý deň sme boli spolu a stretnutia inicioval on, ale nikdy nebol typ, čo by dával prázdne reči- a máme krásne spokojné, vyrovnané 14 ročné manželstvo a 2 krásne deti. Doteraz je trochu skromnejší na všetky tie lacné rečičky, ale za to jeho správanie je dôkazom všetkého. Autorka sama musí cítiť, ako to s ňou jej partner myslí, ale to, že jej denne nevypisuje by som vôbec neriešila, dokonca by som to brala ako bonus🤷♀️
@nurielka Jasné sme spolu dosť často a prespávame uňho kde mám už zopár vecí 😊 Teda že som si tam nechala nech nemusím každý druhý deň vláčiť niečo 😊
Tak ani môj už teraz manžel nie je a ani nikdy nebol na písanie 😀 ale tak zas zavolať zavolal aspoň raz do dňa
Brala by som to ako ľahostajnosť a nezáujem, z jeho strany rozhodne nie ako veľkú lásku.
Ze to nie je to, co hladas. Nemala by si otazky.

po mesiaci, co znamena relativne par stretnuti, by mal byt vo faze velkej zamilovanosti, to znamena, ze by sa ti mal ozyvat az prilis vela. Toto na mna neposobi ako clovek, ktory ta fakt, ze chce