icon

Narážky na sex počas dňa

7. máj 2022

Aj vaši chlapi vás obchytkavaju keď sú pri vás deti alebo ked sú v druhej miestnosti?(podotýkam su to pomerne male deti 4 a 9 ročne) alebo to len mne príde čudné? Alebo počas dňa chce sex v obývačke keď decka su vedľa a možu dobehnúť? No ja neviem ja sa neviem uvoľniť ...niekomu to príde možno adrenalín atď. Ale mne nie

Strana
z2
heni79
8. máj 2022

Autorka - začnite používať kľúče. Skrátka sa zamknúť, ak chcete byť intímne spolu. Nik vám nikde nevbehne.

retatka
8. máj 2022

Kolko má ten tvoj rokov a ako dlho ste spolu keď sa nevie kontrolovať a vydržať do večera ?!Či keď to na neho príde ,musí konať?!A nie chlapi nie sú zvieratá a hádam vie vydržať do večera .Keby si bola chorá alebo sa ti niečo stalo tento typ chlapa by tá asi hneď išiel podviezsť ..a chápem ťa ,že to už je cez čiaru ,čo robí .

slovakboy
8. máj 2022

Riešiš dva problémy. Jeden že sa nevie zdržať a druhý sú deti. Zjavne ťa nerešpektuje a dosť v tomto mysli len naseba. Harašenie počas dňa je super príprava na večer. Zlepšuje to večerný sex ale aj vzťah. Proste trosku poriadku do toho zaviesť. To by si ho začal honit pred šéfom na porade keby to na neho prišlo? Aj doma sú nejaké hranice ale aj voľnosť keď je na to čas. Druha vec sú deti. Niečo by o sexe mohli sa dozvedieť ale nie takýmto spôsobom. Objímanie bozkanie pohladkanie hoci aj po zadku áno. To dokonca je pre výchovu dobré. Ale magať kozy to je už neúctivé voči deťom a aj voči tebe ak to nechceš. Ak nato nie je chvíľa a podmienky.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
mandzula
8. máj 2022

A robí to tak, ze to deti vidia alebo sa snazi pred nimi to skryt? Ak to robi s vedomim, ze to vidia, je to cez ciaru.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mandzula
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mandzula
Autor odpoveď zmazal
diamond007
8. máj 2022

Existuje kúpeľňa kde sa zamknete a nevbehnu. Ale ty neriešis ako ho mať pri deťoch ale že ho nechceš mať 🙂

diamond007
8. máj 2022

@elizabet173 máš pravdu, treba sa pozerať celý život len na seba a svoje uspokojenie.... Rýchlovka je smrťtttttttt 🤣🤣🤣🤣💪

autor
8. máj 2022

@retatka ma 38 a 19 rokov spolu

autor
8. máj 2022

@elizabet173 to by nevadilo ani mne kebyže viem ze nemam deti doma

autor
8. máj 2022

@diamond007 tak ja sa nebranim mat sex ale prosto v pritomnosti zobudenych deti ktore počujem mi to trochu prekaža. A teda lomcovanie klučky v zamknutej kupelni je teda dalši level 😅

diamond007
8. máj 2022

Šak je to na vás...to musíš povedať partnerovi 😀
Je to zas obdiv po toľkých rokoch ako ho priťahujes a zas je to ešte stále zdravý a mladý chlap 👍👍👍

retatka
8. máj 2022

Tak zrejme má vysoký sexuálny apetít .Veľa testosterónu .A pomaly po 20 rokoch manželstva sa nevie kontrolovať ,nebere do úvahy ,že sú pri Vás deti je sebecké .Mysli len na svoje uspokojenie .Nepoviem keby je to chlap 20+ po mesiaci vzťahu ,že sa po Tebe capa..Proste treba sa s ním porozprávať a povedať mu ,že ti to je nepríjemne ,už deti sú väčšie ,hlavne to 9 ročne a večer máte času dosť na seba .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
diamond007
9. máj 2022

@elizabet173 to je tvoj názor, ja som vyjadrila svoj, zbytočne sa tu budeme označovať naďalej 🤦😑 autorka nech uzná za vhodné čo ona chce

dominok33
12. máj 2022

Ahoj pokecáme?

zazrak1991
22. máj 2022

Neviem čo je pre teba obchytkavanie ,ale mňa muž bezne capne po zadku ,alebo ma zaň chytí a zdvihne , objíme ma a pritlaci k sebe a ešte sa mi pri Tom pozrie do výstrihu 😁 aj pred malým 4 ročným ,veď aspoň vidí že sa ľúbime ,horšie by bolo keby sme sa hádali alebo by sa ma nikdy nechcel ani dotknúť ,veď nie sme v kláštore 🙂 a narážky tiež má ,jasné že žiadne detaily 😁 ale hocikedy má pozve na rýchlovku ,alebo povie že večer mi dá super tantricku masáž a podobne ...mne to lichotí ,veď ma lubi a páčim sa mu ,máme zdravé manželstvo a ja chcem aby v Tom vyrastali aj naše deti ,aby videli že láska je normálna a nie niečo čo treba schovávať a hanbiť sa za to ....ale teda predtým ako som toto odoslala som si ešte všimla jeden tvoj komentár ,a teda miaganie pŕs ,a svojho kamoša pred deckami aj mne príde už moc 🤷 aj to že má na teba chuť sa dá prejaviť decentne a nenápadne

lenka567899
22. máj 2022

Sex cez deň v OBÝVAČKE keď sú deti doma? Máš za muža uchyla?

makak545
23. máj 2022

@lenka567899 a co je na tom zle? ked viem ze deti su na poschodi a viem co robia a viem ze nepridu, tak sa kludne zavrieme v obyvacke na chvilku

autor
24. máj 2022

@makak545 len ako viete ze nepridu? U nas to teda nevieme kedy sa pridu niečo opytat a ok keby išli po schodoch mozno ro počut ale my sme vsetci hore

makak545
24. máj 2022

no vieme to, ked su pri pocitaci tak urcite nepridu 🙂. a okrem toho pocujeme ked idu po schodoch

stanulienkat
24. máj 2022

@diamond007 pises, ze co sa moze stat, ak pouzivaju rozum. No zrejme ho muz nepouziva. Ano, prejavy lasky su vhodne aj pred detmi. Ale toto je uz uroven z osady, ked tam bezne sulozii cela rodina pred sebou.
Autorka-nie, nie je to normalne ukazovat co ma v gatiach,ked su deti v blizkosti. Takyto druh intimity ma zostat LEN medzi rodicmi.

Strana
z2