Našla som ho s inou ženou
Je to hrozne strasne uplna trauma ktoru nikdy neprekonam….. prisla som domov … mala som prist az na dalsi den. Bola som u mamina jednu noc s dcerou na vianoce az nieje sama. Moj muz ze si oddychne zatial je stale v praci. Prisla som otvorila dvere a zrazu pocujem vzdychanie zo spalne…. Mne sa srdce zastavilo. Videm hore po schodoch a moj muz tam bol v nasej posteli s inou zenou ona naha on nahyuzivali si to tam. Mali vasnivy sex v plnej parade . Zastavilo sa mi srdce mozog vsetko. Prestala som dychat. Nedokazala som ani hlasok vydat iba ujst a plakat a plakat . Nasledovala scena atd…. Ani sa mi to nechce opisovat prosi o odpustenie co teraz????
@katkazocele skor len ja, kefze ostatne kolegyne boli uz 40+… Ano kazdy je hnusny, ale o kt. viem ja su extremy a nebudem tu verejne o nich pisat pod svojim nickom… Ked chlapci maju ciste svedomie, nech maju, ja si zijem svoj zivot a tak je to najlepsie 🙂
KONIEC! MUSÍŠ BYT SILNÁ
@athom teraz neviem, patrím podľa teba aj ja k tým hlúpym alebo nie? :D mne sa téma zdá vymyslená, možno sa mýlim ale jednak mnou vyššie popísané nesedí a jednak som čakala od autorky nejakú reakciu ale zostalo ticho. Takže si myslím že sa autorka nudila, založila tému a nejak pozabudla nastaviť anonym 🤔 ale zas všetko je možné, prísť o deň skôr domov a nájsť si v posteli nejakú radodajku nemusí byť v niektorých rodinách rarita.
@ruzovakrava No, teraz už vôbec nechápem. 🙈 Žiadam tu zamestnať okrem adminov aj modrého detektíva, ktorý tieto témy bude prešetrovať. Ja na to čas nemám. 🙄 Ani neviem, ktorého smajloša sem prilepiť. Má 26 rokov, zdr.sestra, niekde má 3 inde 5 mes. dieťa, teoreticky, môže mať aj dcérku nezávisle od toho a môže mať aj plodné dni. Keď nie ona, tak ja už som z toho na návštevu psychológa. 😅
@loliki to sme dve ..aj keby to vymyslena tema bola kolkym takym sa to stalo...
@loliki načože detektíva, známejšie nicky si tu ženy pamätajú, neznámejšie sú tu do pár minút prelúsknuté, hlavne pri takejto téme 😁 robíme to radi a zadarmo, hlavne ja keď nemôžem večer zaspať 🤣

@hsjdudhdbd Ja som tak našiel moju prvú priaťelku-lásku s advokátom,ešte bola vydatá,ale už s mužom spolu roky nežili,lebo riešili rozvod vraj,a často k nej chodil ten advokát.Prišiel som skorej z práce,a no,čo už.Oni v posťeli,pri akcii.Nikdy na to neviem zabudnúť.Okamžiťe som si zbalil veci,a vypadol odťial.