icon

Našla som ho s inou ženou

hsjdudhdbd
4. jan 2023

Je to hrozne strasne uplna trauma ktoru nikdy neprekonam….. prisla som domov … mala som prist az na dalsi den. Bola som u mamina jednu noc s dcerou na vianoce az nieje sama. Moj muz ze si oddychne zatial je stale v praci. Prisla som otvorila dvere a zrazu pocujem vzdychanie zo spalne…. Mne sa srdce zastavilo. Videm hore po schodoch a moj muz tam bol v nasej posteli s inou zenou ona naha on nahyuzivali si to tam. Mali vasnivy sex v plnej parade . Zastavilo sa mi srdce mozog vsetko. Prestala som dychat. Nedokazala som ani hlasok vydat iba ujst a plakat a plakat . Nasledovala scena atd…. Ani sa mi to nechce opisovat prosi o odpustenie co teraz????

nikoleta999
5. jan 2023

@katkazocele Ale na moje prekvapenie moja bývala kolegyňa, počas firemného večierku na hotely skončila s jedným kolegom rovno na izbe :D a keďže som sa o ňu bála ( mala tendencie, keď bola opitá sa zobrať a ísť preč ) a nepoznala dobre to mesto, nakoľko je prisťahovaná, tak som volala už po niekoľkoľkých hodinách jej priateľovi, či náhodou neprišla už domov a že nie ... Tak nasadol do auta a spolu sme ju hľadali po hotely a nakoniec sme aj v jednej izbe našli v plnej kráse :D A čo spravil on o pár mesiacov ? požiadal ju o ruku a doteraz su manželia :D :D :D že však ja ju mám rad a zrejme jej niečo chýbalo, stáva sa :D :D

katkazocele
5. jan 2023

@mamula20 a to ste mali koľko rokov? Respektíve on keď už zažil toľko toho aj také chlastanie 😬

katkazocele
5. jan 2023

@nikoleta999 toto si mi mohla napísať do moje témy Firemný večierok zadaní zabúdajú že sú zadaní 🤭😅 a ona dostala pracovať v tej firme a to ako samu jej podarilo presvedčiť ho ? Kľakla si na kolená alebo to bola taká krásna žena ? 🤔

mamula20
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
5. jan 2023

@mamula20 vieš ked ho volala oslavovať maturity tak som si myslela že to bolo v jeho mladosti. A tá jeho ex ktorá ho zlomila, tak tej dokázal odpustiť?

nikoleta999
5. jan 2023

@katkazocele áno ostala, ale dlhodobo brala PN a vraj bola na liekoch, lebo mala depresie ... No a potom sa tam vrátila akoby nič a mna si samozrejme zablokovala a ukončila so mnou akýkoľvek kontakt :D akoby som ja za to mohla, že mala nezbednú pindu

katkazocele
5. jan 2023

@nikoleta999 a na ďalších firemných akciach bola aj on aj ona????🤨 A aj tí nejako vinadala že si sa starala do toho do čoho ťa nič nie je?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
liusa82
5. jan 2023

Takto našla aj naša bývalá suseda muža v posteli s inou.A v živote by to naň nikto nepovedal taký ťuťko čo od neho ledva pozdrav bol hlasnejšie počuť a stále sa len priblblo
usmieval.Tichá voda brehy myje.Nakoniec sa s ním rozviedla.S tou ženskou je inak doteraz aj decko majú ak nie aj dve už neviem presne.Ale nejak sa mu prestalo dariť v robote už tak nezarába čo som od susedy počula.Takže už aj to druhé manželstvo nejak štrngoce.Ktovie kde bol pes zakopaný a prečo ho tá druhá aj chcela...ťuťmák,čo mu povieš to spraví plus pri peniazoch no ideál

vera0123
5. jan 2023

@martul presne tak neverim ani jedno slovko uz len to akym stylom je to podané resp.napisane kopec pravopisných chýb , profil zalozeny 11.2021 ..

bilancia
5. jan 2023

@hsjdudhdbd
v zivote by som mu neodpustila ,fuj, hajzel strasny, aj ked je to velmi tazke, kopla by som ho do riti ,nech si ide za milenkou ,zbalila mu vsetky veci a nech ide do riti a ja by som si urcite nasla psychologa a absolvovala niekolko sedeni, za tie peniaze ti to stoji, je to velky sok a trauma. drzim palce

katkazocele
5. jan 2023

@mamula20 a potom si prišla ty do jeho života 🙂 a ako ste sa spoznali? niečo romantické?😇

mamula20
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
5. jan 2023

@mamula20 veď je to zlatý príbeh, to s tým číslom je náhodou zábavné, že si pýtal na telefón ale akosi si už nevypýtal číslo 😀 a kedže to bola uzavretá spoločnosť, tak ste mali nejakého spoločného kamaráta ?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lienka9
5. jan 2023

@hsjdudhdbd ja som naozaj tolerantna a vedela by som odpustit aj jednorazovu neveru,ale nacapat ho vo vlastnej posteli pokym ho nechas si oddychnut..no way..uz by aj s nou letel.toto nieje,jednorazove pominutie mysle,alebo zeby to zviedol na alkohol..toto je premysleny skutok a nie jednorazovy,ked ma uz gule ju dovliect domov.

katkazocele
5. jan 2023

@mamula20 aha takže solvetny 😎😅

mamula20
Odpoveď bola odstránená
loliku
5. jan 2023

Vymyslene, ziadna zena co by toto videla vo svojom byte by sa nepytala taku debilitu ci ma s nim ostat... to si robite nejaky prieskum alebo ktosi kohosi za toto plati? 🤣

nikoleta999
5. jan 2023

@katkazocele Ja som dala vypoved, lebo som dostala lepsiu pracovnu ponuku, ona tam ostala a ano prisla aj na dalsi firemny vecierok, kde bol on aj ona, co mi baby vraveli, ale tusim po nu prisiel uz manzel za niekolko hodin 🤣pre istotu 😀Nevynadala skor sa hrala na chudatko a nakoniec si ma blokla vsade… A ved mne je jedno, ved je to jej zivot, ja som sa len bala o nu a nechala ma niekolko hodin ju hladat, volat atd. zatial co ona si uzivala… Jasne, zeby som to predychala a brala za par dni v pohode, to co spravila, nech si riesi doma, mna do toho nic… No ale ked to ukoncila cele, tak mne je jedno uz je to i tak par rokov dozadu 🙂

interneta
5. jan 2023

@nikoleta999 mna skor zaujima ako ste ich v hoteli videli v plnej krase 🙂 ste zaklopali a oni bez problemov nahi otvorili?

nikoleta999
5. jan 2023

@interneta jasne ze nie … Mala som univerzalnu kartu, kedze som pracovala ako chyzna, vedela som sa dostat s tou kartou, do kazdej izby… Vopchala som kartu do citacky a hned sa aj zabuchli… Zrovna typek isiel do kupelne, v tom mi kartu vytrhol z ruk uz jej manzel a skusil to znova a tlacil dvere on dnu a typek von 😀Nakoniec sa tam dostal, dal typkovi, kt. bol holy cez papulu a ona lezala v posteli a zo mna len vypadlo, fuj ako tu citit spermie 😂
Ironia je, ze som sama 2x prebehla kazdu izbu okrem jedneho kridla hotela sama a vravim si, nebolo by blbi( kedze som uz sipila, ze su spolu), ze vojdu do prvej izby 😀No a jej manzelovi vravim, ze toto kridlo som nepresla prva izba a praaask 🤦‍♀️

veronika66
5. jan 2023

@hsjdudhdbd neuveriteľné. Skús nám napísať viac.

katkazocele
5. jan 2023

@nikoleta999 manžel sa poučil 😎 a ona je vážne taká krásna baba, že si ho takto omotala? 😲 a teoreticky, keby ju nehladas ale vieš že šla do izby s kolegom, aj tak by si manželovi niečo naznačila, nech si ide pre priateĺku alebo by ti to bolo jedno a nič by si nepodnikla? Vážne tam bolo citit spermie až tak???? to akože bolo už po sexe a len odychovali? 😀

ruzovakrava
5. jan 2023

@hsjdudhdbd na Vianoce si bola u mamy s dcérou, keď si ho načapala. V inej téme píšeš hneď začiatkom januára a pýtaš sa na výpočet plodných dní a máš syna 🤔 takže odžubávaš

nikoleta999
5. jan 2023

@katkazocele Nie je krasna baba… Obliekala sa ako stara baba az dokym sme sa v praci nezacali viac bavit a kedze sme o cca 10 rokov mladsie, tak ja som este chodila kade tade sa bavit bezdetna a ona 10 rokov rodinkarcila, kedze ma uz dieta… A zobrala som ju von a odvtedy sa zacala obliekat krajsie, vyzivavejsie, chodila namalovana a tak uputala pozornost kolegu … A jej manzel no co, on uz rodinu nemal iba ju… Tazko sa zhana niekto novy a zacina odznova, tak sa asi zlakol a radsej si ju zobral… Keby tam jej manzel nebol, tak v zivote by sa to odo mna nedozvedel…
Mam v mojom okoli tolko ani nie kamosiek, ale zname a viem o minimalne 3 z nich co ich podviedol ich partner a velmi hnusnymi sposobmi a nechala som si to pre seba do dnes, nakolko som sa pri jednom pripade poucila… Bola som svedkom nevery a dobremu kamosovi som to povedala a vraj “neveri mi” vymyslam si a ja som bola zla… Odvtedy podvadzajte sa a tvarte sa, ze sa lubite mne je to jedno, uz nikdy nikomu nic nepoviem aj ked budem vediet o nevere 🙂

loliki
5. jan 2023

@ruzovakrava Ale to, že ona prikrmuje dcérku nemení nič na tom, čo robí jej manžel. Nemusí do každej témy písať o mužovi.

miro1360
6. jan 2023

@hsjdudhdbd Muž ktorý skutočne miluje tak nikdy nepodvedie a žena ktorá skutočne miluje tiež nepodvedie. Keď si ju on doviedol do vašej spálne, robil to s ňou už dávno predtým. Ktovie čo to je za ženu a teba potenciálne ohrozoval pohlavnou chorobou. Urob ako chceš, ale poviedol raz a máš žiť v obave, že to urobí znova? Ja keby som bol v opačnej situácii, že by sa moja žena čo i len "vášnivo" bozkala s iným mužom, alebo si s ním vypisovala intímnosti a prišiel by som na to, bolo by to jasné "zbohom". Akékoľvek ospravedlnenie by som ani neprijal.

katkazocele
6. jan 2023

@nikoleta999 takže máte tak trošku v Tom prsty aj vy jej kolegyne na nej premene z manželky na párty girl 😅 a aké sú to tie hnusné spôsoby? Ja som si myslela že každý sex mimo vzťahu je hnusný spôsob 🤔

ruzovakrava
6. jan 2023

@loliki v jednej téme píše o dcére a v druhej o synovi. Cez Vianoce zistí neveru a po Novom roku rieši plodné dni. Už chápeš?