icon

Natáčate sa počas sexu?

23. jan 2022

Ahojte viem je to možno divná a súkromná téma ale tak ma napadlo že aké by to bolo sa natočiť/odfotiť počas sexu. Chcela by som to skúsiť len neviem či mám tu odvahu to navrhnúť.

Strana
z3
ladycat2021
23. jan 2022

@lesana25 tu na MK ? 😂 nie som si istá ci by som to chcela vidieť 😬😂

vanda323
23. jan 2022

@slovakboy Samozrejme nikto v mojich očiach neklesol.
A pravdou ostáva že každý máme svoju potrebu.
Len mi to prišli divné sa pýtať dám alebo teda žien na MK že či sa natáčajú, veď keď sa chcem natočiť natočim sa bez ohľadu na to, či to robia dievčatá z MK .....
Čítala som tvoj príspevok, mám rada keď sa zapojis do tém, lebo ti vieš tak slušne podať, vôbec nie perverzne.

slovakboy
23. jan 2022

@vanda323 ďakujem Vanda. Jasné, chápem aj tvoj postoj k tomu.

vilma7
23. jan 2022

Nenatacame sa. Ja by som sa skôr bála, že sa.to.moze niekedy dostať na verejnosť ( vid Verešová, a to boli pri Tom len oni dvaja doma.) A nemyslím že by ma bavilo sa.na.to.pozerať.

oliviakatka
23. jan 2022

Tiež sledujem @viestta na onlyfans 😂👌🏻 lepšie jak netflix

bashee
24. jan 2022

@vanda323 vies, ty niesi cielova skupina pre takuto otazku. Cielova skupina odpovie ano/nie. Svojim postojom kvalifikujes tuto otazku ako nieco “tabu” = preto tomu nerozumies. A je to uplne v poriadku, ze mas inak nastavene svoje limity a hranice. A ze sa to pyta na mamickovskom fore? Asi je to sokantne ale: aj mamicky maju sex pre potesenie. 🤫🤭🙂

mareri
Odpoveď bola odstránená
malia18
24. jan 2022

@1gramofon presne si trafila klinec po hlavičke aj ja mám taký pocit že tie prvé komentáre väčšinou určujú akým spôsobom sa bude tá konverzácia viesť čo ma dosť mrzí lebo väčšinou sa tu nájdu medzi prvými hneď tí istí ľudia ako skoro pod každou témou a s ničím normálnym neprídu aj by som menovala čo už naspamäť poznám tie nicky 😌😌😌...

autor
24. jan 2022

@malia18 tiež som si to všimla... Tie isté nicky skoro pod každou témou ako prvé🤔🤭

malia18
24. jan 2022

Netreba si všímať 👋👋👋 každý rozumný na tie nicky ani nereaguje

Strana
z3