icon

Návlek na penis

8. nov 2022

Mate niekto s týmto skusenosť?

h2
8. nov 2022

Nemám penis, takže nie. 😂

prevsetko
8. nov 2022

O aký návlek sa jedná ☺️

soldi
8. nov 2022

Myslis kondom? 😀

prevsetko
8. nov 2022

Alebo nejaké spestrenie

prevsetko
8. nov 2022

To asi nie. Myslím že stým má každý skúsenosti

denden77
8. nov 2022

ide zima veru.. 🤣

zuzanka.zuzu
8. nov 2022

doplním koment vyššie... ide zima, muži návlek, ženy kožúšok 😀

prevsetko
9. nov 2022

@zuzanka.zuzu ale ne, holiť 🥺

zirafienka
Autor odpoveď zmazal
kiki68
9. nov 2022

Mne to omylom poslali zo sexshopu, uprimne neviem co by sme s tym. Ako pre mna to zrovna nebol nejaky uzasny bonus. Ale ved kupte to a vyskusajte. Neviem co chces pocut. Pripadne zo zavolaj do nejakeho sexshopu a pobav sa s profi ludmi, ze co vlastne chces od tej veci. Ver mi, nie je lepsieho zakaznickeho servisu, nez na tychto typoch obchodu. Tu budes citat iba blbosti od ludi, co ani nevedia o co ide.

cakambabatko
9. nov 2022

Ano mam skúsenosť..Kupovali sme návlek s takým výrazným vrúbkovaním a výrastkami, no mne osobne sa to nejak extra nepáčilo ale skôr by som povedala, že sme kúpili zlý typ lebo som mala pocit akoby to je kefa doslova😂 Do budúcna by som skôr kupovala niečo jemnejšie, inak super, využili sme

prevsetko
10. nov 2022

@cakambabatko chápem, čo tak skúsiť mužovi aplikovať niečo ako mám ja.je to ako tic-tac aplikovaný pod kožu na prirodzení... úplne iné niečo ...ako sa dá kúpiť 😋😁

daniela2202
13. nov 2022

Práve štrikujem

loginexistuje
13. nov 2022

mozno mysli otepluch

miskomuska
1. apr 2024

Vidím že ti tu píšu ľudia čo návlek nevyskúšali alebo vybrali zle.Ja ti to určite môžem odporučiť nakoľko pri dobrom výbere si to určite užijete obaja . Dôležité je či chcete na celý penis čo by som skôr odporučil alebo len násadu na časť penisu.Taktiež vrúbky-vyčnelky sú fajn ale skôr menej a oblé stačí imitácia navretej žily.Dôležite je aby to správne držalo takže správnu veľkosť a najlepšie aby sa dali prestrčiť guľky to ukotvý návlek a pridá vzrušenie partnerovi.Taktiež niektoré majú až príliš široký žaluď tak skôr hore užší,ale to závisí či ťa uspokojuje viac hrúbka alebo dĺžka. Dobre je prihodiť si k nákupu aj nejaký lubrikant . Určite treba skúsiť a posunúť hranice 😉