icon

Názory na jednorazový sex vo vzťahu

6. aug 2024

Čaute , prosim vez urážok , sme ženy tak majme pochopenie jedna pre druhu .
Som vydatá žena , mam 28r . Manželstvo je bez hádok , funguje nic nam nechyba , manzel kludny pohodový zmysel pre humor atd .
Mame sex kazdy tyzden , alebo 2x za tyzden , cca 3h predohra sprcha sex .
Lenže mne chyba nezáväzný sex , taky na jeden den , opiť sa a vyskúšať niečo ine ( manzel bol moj prvy ) , tak som si našla cez pokec niekoho z ďaleká na jednorazový ale mam vycitky hoci manzel sa to nedozvie viem , ze robim zle ale ...
Asi potrebujem počuť aj iný názor

autor
6. aug 2024

@markusrasford nikomu neoponujem iba odpovedam

slavka1988
6. aug 2024

Tak sa skús zamyslieť aj nad tým čo môžeš stratiť a či to za to stojí ,prvý sex s cudzím muzom by si zrejme ani neuzila a prečo nerozmyslas skôr ako si spestriť sex s tým tvojim? V dobe vymoženosti hračiek a iných veci stačí trosku pogoglit

autor
6. aug 2024

@betulinka1 vdaka

markusrasford
6. aug 2024

Neotehotniem, neochoriem....to není odpoveď to je oponovanie

autor
6. aug 2024

Kazdy komentar si precitam , odpisem az ked pridem z prace

brrunetkaa
6. aug 2024

Uf no…toto sa malo riešiť pred manželstvom. Tam bol priestor na užívanie si a ,,skúšanie” iných nádobíčok. Sama nie som v manželstve ale toto by som nerobila. Budeš si to vyčítať si myslím. Riešenie by bolo porozprávať sa s manželom či nemá podobne túžby a možno skúsiť trojku pripadne ak ste dostatoční voľnomyšlienkari, tak mať počas manželstva aj jeden aj druhý nejaké bokovky. Poznám takýto pár, ktorý vie o sexuálnych pomeroch (aj jednorazových), ktoré si tolerujú počas manželstva. Ale ide čisto o sex, nič viac.

katarinaschober
6. aug 2024

Tak naco si sa vydala? Mala si si najprv uzit chlapov vyskusat

earlgrey
6. aug 2024

Jasné, choď do toho a užívaj si, muž sa to nedozvie neboj, ani výčitky nebudeš mať 😀 hlavne, že tvoja túžba bude naplnená, teda ak ten orgazmus dosiahneš 🙂

A teraz vážne. Čo ak by si skúsila muža naučiť a názorne mu ukázať, čo sa ti páči? Počas masturbácie orgazmus dosiahneš? ak áno, tak masturbuj pred ním, nech vidí ako na to. Nič zlé na tom nevidím a veľa veľa mužov to vzrušuje. Ja by som pri 3 hodinovom sexe tiež orgazmus nedosiahla, to by som sa unudila k smrti 🤣

mandzula
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
6. aug 2024

nejdem ta sudit, ale ty si toho chlapa videla len na kamere/cez whatsapp? Co ked ti nebude voñat? Co ked mu smrdi z ust? Akoze nezavazny sex sa moze pritrafit hocikomu, najma na dovolenke, s niekym neznamym, koho uz v zivote neuvidis, ale to sa predtym trebars rozpravate, tancujete, dotykate sa, date drinky.....a bud to zaiskri, alebo nie. To tvoje nie je nezavazny sex, to je planovana nevera....

candii
6. aug 2024

Pokec 🤦🏼‍♀️

deby3
6. aug 2024

A ja skusim inak. Povedzme, ze neotehotnies, neochories, chlap, ktoreho si nasla bude uzasny, sex bude uzasny, budes mat orgazmus. Co teraz s tvojim manzelstvom? Priznas sa? Rozvedies? Budes mat milenca? Ako vidim tam vsetky tie negativa, co boli menovane od inych. Ale zamysli sa, co ak bude vsetko pozitivne, co potom?

lenkike
6. aug 2024

Prepáč, ale ak by si svojho muža milovala, toto ti živote ani nenapadne. Urob si v poriadok v sebe, čo vlastne chceš. Ak chceš byť so svojím mužom, pracuj na tom, aby vás spoločný sex bol pre teba uspokojivý. Ak nie, rozved sa a skúšaj, čo chceš. Možno potom ti dôjde, čo si stratila 🤷 a ako to je s tým orgazmom? Vieš sa urobiť sama? Ako ti tu už niekto písal, dnes je toľko hračiek, že neverím, že niečo z nich ti nezafunguje, existujú aj gély na zvýšenie sexuálneho pôžitku, namiesto hľadania niekoho na jednorazovku ti odporúčam prelustrovať nejaký sexshop a čosi nakúpiť na spestrenie vášho spoločného času 😉

suptdi
6. aug 2024

Teraz sa zamysli, ty to berieš, ako jednorázovku, ten z pokecu teraz možno hovorí že ok jednorázovka, ale čo ak mu to s tebou zachutí, bonzne ťa tvojmu mužovi aby ťa mal len pre seba, a dajme tomu po mesiaci ťa odkopne. Len a len ty budeš zodpovedná za rozpad vlastného manželstva pošramotené životy teba a tvojho manžela.

autor
6. aug 2024

@deby3 neviem ale asi sa vratim k manzelovi aj keby to bolo skvele

autor
6. aug 2024

@lenkike ani sama nedosiahnem oragzmus , ani z hrackami mame ich doma ,ten gel si pozriem

autor
6. aug 2024

@suptdi poskytla som mu falosne meno , adresu a nevie , ze som vydata ale moze sa stat preto vaham

autor
6. aug 2024

@tenerifka tiez mate pravdu

monillia
6. aug 2024

@autor kolega mal dlhoročný vztah ,išiel s chalanmi na ""čunder"do ČR tam podviedol priateľku, jedmorazovka, z čiech nikto sa to nedozvie a asi o mesiac dva prišla na návštevu vzdialená sesternica priateľky ,hádaj kto to bol? Nuž keď si sa nevyblbla pred svadbou asi by som pracovala na tom ako zlepšiť sex s manželom a nevymyslat blbosti

brendaa
6. aug 2024

Ty sa nudíš, vieš ja ti neverím že manžel bol tvoj prvý.... Také silné reči by si nemala.... Ak si do neho zamilovaná, nemáš prečo myslieť na iného cudzieho muža.. Takže sa nudíš lebo sú prázdniny...
Čo vlastne od témy chceš?... že ti ženy odobria neveru? lebo chceš iného...
Veď si to otoč a povedz si, že by ti nevadilo keby ta muž podvádzal... veď sa to vlastne nedozvies

suptdi
6. aug 2024

Neprídeš za ním s kuklou na hlave a nebudeš hrať hluchonemú uvidí ťa može si ťa odfotiť nahrať potom podľa toho nájsť, určite tam neprídeš pešo na ute maš možno ešte okresnú ŠPZ a môže zase dôjsť k tomu čo som písal. Ako tu hovorili, keby si manžela milovala, nena padlo by ťa to, ale ty si sebecká...

tenerifka
6. aug 2024

To nie je len tak, ze niekomu vidis tvar a ruky a hned s nim skocis do postele, brrrr. Na to je "chodenie", ze dotycneho postupne vidis aj vyzleceneho, vsimas si, ci nema pleseñ, ci nie je spinavy, ci nezapacha.... Ja by som na to nemala odvahu ani zaludok, ale tak som strasne fajnova a vyberava

stanislavicenka
6. aug 2024

Manzelovi si uz povedala, ze si to predstavujes inak? Ja ano, ale to by som nemohla byt tyzden doma🤷

tiezjedna
6. aug 2024

Ty si si vzala chlapa, s ktorým si nikdy nedosiahla orgazmus???? 🤨

lucylizzie
6. aug 2024

Ahoj, k tej nemoznosti dosihnut orgazmus ma este napadlo, ze by vam mozno pomohol sexuolog, alebo psycholog. Mozno mas nejaky blok/traumu (ktoru si mozno ani neuvedomujes)... rozumiem, ze to moze byt tazke, nepredstavitelne riesit to takto s niekym tretim, ale ide o vas vztah/vase manzelstvo...drzim palce!

mira0611
6. aug 2024

Ahoj, a preco si s manzelom nedate nejaku takuto predohru, stretnete sa niekde v bare ako "cudzi"
Das si sexi oblecenie...skuste to.
Ked je s manzelom sex dobry, nesla by som inde.
Inac davaj si pozor, nove podvody su aj u nas na okoli, nachytaju taku vydate zienky ako ty, stretnu sa, skryta mini kamera v byte a potom slecna mesacne plati, aby manzel nedostal nahravku.
To iste robia aj s muzmi...

fantaghiro21
6. aug 2024

Keby ti manzelstvo fungovalo, neuvazujes nad iným penisom... Moj nazor. Ani muza nemilujes

Ked sa tu riesi nevera, lebo zena /muz frigidny, lebo nejaký problem vo vztahu... Ale nevera kvoli tou, ze sa nudis, a mas doma /asi/ spravneho chlapa...

A manzel si moze narazit nejaku pipku?

ako dalej citam, tak sexualne vobec neladite. Nie je jednoduchsie riesit spolocny sex aby bol každý spoko ako ist niekde inde?

autor
6. aug 2024

@tiezjedna ano vzala

autor
6. aug 2024

@lucylizzie sexuolog este som nepocula skusim nieco pozriet

autor
6. aug 2024

@mira0611 vazne ? Tak toto nie