Názory na jednorazový sex vo vzťahu
Čaute , prosim vez urážok , sme ženy tak majme pochopenie jedna pre druhu .
Som vydatá žena , mam 28r . Manželstvo je bez hádok , funguje nic nam nechyba , manzel kludny pohodový zmysel pre humor atd .
Mame sex kazdy tyzden , alebo 2x za tyzden , cca 3h predohra sprcha sex .
Lenže mne chyba nezáväzný sex , taky na jeden den , opiť sa a vyskúšať niečo ine ( manzel bol moj prvy ) , tak som si našla cez pokec niekoho z ďaleká na jednorazový ale mam vycitky hoci manzel sa to nedozvie viem , ze robim zle ale ...
Asi potrebujem počuť aj iný názor
Jaj, takže keď ai žena a aj ja som žena , tak mám brať ohľad nato, že aj ked máš super muža, tak si chceš zatrtk.ť mimo...no sorry, pre takéto ku..y ja nemám pochopenie a je jedno, či je žena alebo ufón.
Si mlada, sexuj kolko si frnda ziada 😅🤣 a uzivaj naplno
Mala si striedat chlapov ako ponozky pred manzelstvom a nie si brat prveho partnera. Ked Ti to tak chyba teraz. A stretnut sa s neznamym z pokecu? To nebudem ani komentovat. Lebo evidentne ty ani nerozmyslas racionalne, ked vobec vies co to znamena. Mam pre teba napad….dohodni sa s muzom, aby ste mali volny vztah, lebo tebe on nestaci a potrebujes byt ukojena inymi chlapmi….to by bolo fer 🤬
Pozri sa na to s druhej strany keby tvoj muž si našiel cez zoznamku, jednorazovku s tým ,že by chcel len skúsiť či dokaže inú spraviť keď sa mu to pri tebe nedarí vieš keby zažil pocit ,že je úžasny milenec čo je tvrdý 3 hodiny a ten pocit by sa mu tak zapáčil ,že by s tým nechcel prestať povedal by si aj tak sa to moja nedozvie neubližilo by ti to
Nevieš čo od dobroty? Koľko žien by dalo všetko za to aby mali bezproblémové manzelstvo bez nevier a bez hádok. 🙈 a ty vymyslas bludy. Vidím že naozaj platí pravidlo že normálna zena si nájde kok… a normálny chlap si nájde tupanu čo by všade len rozkrok otrcala. 🙈
Si chodiaci dôvod toho, prečo sa chlapi nechcú ženiť. Prajem ti hrozný život plný utrpenia 🙂 .. podviedla si ho uz len tym pisanim. Ale raz k**va vždy k**va.. je len otazka času kym to spraviš takže moja rada je aby si sa rozviedla pred tym ako mu spraviš deti ktore mu zoberieš... Ale na to si podla mna priliš sebecka mrcha a nechceš stratit bezpečie a starostlivost dobreho chlapa...
Jednorazovy sex si mala riesit pred svadbou, ale nie si jedina. poznam viac rozhoďnôžok, ktore sa vydali mlade a penis poznali max tak z obrazka a od svojho pana manzela a teraz trtkaju kade tade prvu ligu, rozvedene pred 30tkou 😅 ze aj ty si jedna z tych, ked si bola 20r cistota sama si odsudzovala kamosky, ktore randia a neulamomili sa na jeden kolik a mala si ich plnu hubu? 😅
Dufam, ze to rande dopadne dobre. Drzim palce.
@drago12587 Ej ha! Tebe musel niekto veeeeeľmi ublížiť.
Podla mna nie je normalne, ze nevies dosiahnut orgazmus ani masturbaciou. Je taky syndrom, anorgazmia/nymfomania po starom. Riesit to treba u sexuologa.
Odpad
sak ju nechajte , nech ide , skusi , bude to podla mna ovela rpkejsie ako si mysli , a bude s tym potom zit a velka sanca , ze to raz praskne , vela x klamstva prasknu, len skoda chalana ak je to jeden z tych jednorozcov co su verni a v pohode.
@drago12587 tak zase azda ten komentár nebol nutný az v takom krutom znení...
@oktobermimi ze "pirani klobásku" 🙈😆😆
Neviem, čo očakávaš od diskusie. Pokiaľ sú páry, kde sa dohodnú, že je ok súložiť s inými a sú s tým vysporiadaní, tak je všetko v poriadku. Pokiaľ by sa to tvojmu manželovi nepáčilo, už to v poriadku nie je.
V podstate si rob, čo chceš, je to tvoje manželstvo, tvoja vagína a tvoja ne/vôľa. Krásne na manželstvách a vzťahoch ľudí je to, že nikto sa nedokáže rozprávať s nikým priamo. Manžel vôbec vie, že si nikdy nemala orgazmus? Myslíš, že bude riešenie jednorazový sex s pánom xy? Na 99% som si istá, že pokiaľ tvoj muž vie, aký máš problém a všemožne ste sa to snažili riešiť (čo predpokladám) a aj tak nič, ani ty sama so sebou... Tak ten vystresovaný prvý priožratý styk s pánom xy, ktorý ťa už vôbec nepozná, nebude žiadna sláva. Ja nemám problém s orgazmom, našťastie, ale aj tak tie prvé razy boli také všelijaké.
Takže to, čo ti nakoniec ostane bude sklamanie a pocit, že si urobila chybu. S tým, že keď sa na to nejako príde (si mysli, že nie 😄) alebo tvoje správanie/výčitky/pocit narušia váš vzťah, tak tá jednorazovka bude mať dlhodobé následky. Aktuálne to máš neviem ako vyfantazírované, ale realita býva iná.
To nemusí byť len o chorobe a decku.
Veľa šťastia, človek si aj tak vždy urobí tak, ako chce. A nakoniec s tým všetkým musí žiť, lebo pred sebou neutečieme, že áno. 🙂
Kup si poriadny vibrátor, pričom poriadny neznamená veľký, vyskúšaj aj viac druhov, aby si našla, čo ti bude vyhovovať. A nemusíš podvádzať. Keď ťa nedokáže urobiť tvoj muž, možno to nedokáže žiadny iný.
Jasne ze robis zle, ked ti chybaju problemy, vycitky, strach ze to nejako zisti a peklo tak smelo do toho.. potom budes lutovat.. smutne az na vracanie taketo zmyslanie.. chudak muz
ako sa da mat 3 hodinu predohru bez orgazmu, však už to same seba vylučuje
priať život plny utrpenia -neprehanate tu niektori? za myšlienku na podvod? tu maju niektori nespracovane nevery a robia z nich koniec sveta, a ich ego to nevie uniesť..
toto by ma najmenej trapilo
@karolinakr No dá, ak hodinu robí oral ona jemu, hodinu on jej a hodinu sa hladkajú a bozkávajú, tak k orgazmu dôjsť nemusí. Ale dôvod tam bude pravdepodobne taký, že je to hrozne dlhé a nudné 😀 Mne by mohol muž dávať oral aj hodinu a nič z toho 😀 a ja by som sa mohla dotknúť sama seba a do minúty orgazmus mám...proste keď to nevie, tak to nevie...
@322sima123 Prečo peklo? Mňa partner podviedol a peklo nemal 😀 a ani nemá...

Jáj ale vieš než si sa vydala mala si si poskakať po kazdej klobáse dokial by si nenašla tú ktorá tvoju piranu uspokojí, teraz už bud 1)mozes byt dobrá manželka a snaziť sa ro riesit cestou sexuologa pripadne psychologa álebo moznost 2) ist si za svojim snom a dať pirani klobásku od neovereného dodavatela a ryskovať nejalú tú bočnú nečakanú komplikáciu, ci uz ti na to muž pride aaaalebo tomu daš nejake to meno priklad Kvapkačik, pripadne Škrabkačik 🤦♀️