Názory na jednorazový sex vo vzťahu
Čaute , prosim vez urážok , sme ženy tak majme pochopenie jedna pre druhu .
Som vydatá žena , mam 28r . Manželstvo je bez hádok , funguje nic nam nechyba , manzel kludny pohodový zmysel pre humor atd .
Mame sex kazdy tyzden , alebo 2x za tyzden , cca 3h predohra sprcha sex .
Lenže mne chyba nezáväzný sex , taky na jeden den , opiť sa a vyskúšať niečo ine ( manzel bol moj prvy ) , tak som si našla cez pokec niekoho z ďaleká na jednorazový ale mam vycitky hoci manzel sa to nedozvie viem , ze robim zle ale ...
Asi potrebujem počuť aj iný názor
No s tým orgazmom to nie je také jednoduché, mnohé ženy ho dosiahnu až po pôrode alebo po 30-tke, alebo aj neskôr. Môžeš mať kľudne nejakú traumu, podvedomu, ani nevieš. Alebo ho tak veľmi chces dosiahnuť, že to proste nejde. Alebo tvoj muž nie je dobrý milenec. Dôvodom môže byť všeličo. Možno potrebuješ iný prístup, nie 2-hodinovu predohru. Mám pocit, že u vás chýba ten spontánny sex niekde vonku, na chate, v aute, len tak na rýchlo. To ste skúšali?
@katarinaschober Ten by sa našiel 😀 ale mňa osobne by to nebavilo 😀 mňa to nebaví už ani po pol hodine 😂 a predohra už vôbec 😀
Bud mas este pubertu, alebo si na hlavu, ked potrebujes zistovat ake by to bolo s inym.
Poznám takú ako si Ty. Ľutujem jej manžela. Keby vedel, tak ju zabije a vôbec by som sa mu nečudovala za to, že z neho robí takého paroháča. Najprv by som sa snažila sa sama so sebou dosiahnuť vrchol a potom riešila čo ďalej. To čo chceš urobiť je blbosť hodná pubertiačky. Veľmi ľutujem Tvojho chlapa. A smutné je, že toto robia častejšie chlapi. Škoda, že Ty si si nenašla takého muža a mohli by ste si toto robiť navzájom.
No mala si si nájsť chlapa predtým takého čo by ste si takéto veci tolerovali, pokiaľ by si aspoň malá relevantný dôvod toto urobiť že ťa zanedbáva dlhé roky nemá záujem alebo je úplný asexual tak by sa to dalo nejak pochopiť ale toto mi príde také že či si si už dopredu keď si sa zaňho vydávala že budeš mať len jedného chlapa v posteli do ,,konca života,,
Chudák manžel, určite si to nezaslúži. Pre mňa by to bolo neakceptovateľné,keby mi to partner urobí a o to horšie,ešte to má pripravené a premyslené. Za mňa je to hnusné. To normálneho človeka nemôže ani napadnúť.
Ach..

@earlgrey na to treba mat aj cas hahahhahaha