icon

Nechce náš vzťah posunúť

20. dec 2022

Ahojte mám rok a pol priateľa,je mladsi o 5 rokov ja 35 on 30.milujeme sa vzájomne je úžasný ale nechce náš vzťah posunúť ďalej,vyhovuje mu iba randenie,výlety ,párty a tak dookola.Vacsunu času trávi u mňa mám byť, dobrú prácu ale niečo tomu chýba,párkrát som mu to naznačila že to chcem posunúť a on že teraz je finančne trošku horšie a že neskôr .Inak je úplne super spoľahlivý,zodpovedný dáva mu veľa lásky ale stačí to? Pár krát sme mali aj hádku ale ja sa.neviem.hnevat keďže je skvelý len dokedy čakať??

Strana
z4
kvetinka75
21. dec 2022

no buď vôbec nechce rodinu alebo ju nechce s tebou. Muži majú čas aj v 40 na zakladanie rodiny. 30 ročný - keď ho nič nesúri, prečo by sa niekam hrnul? Má kopu času. nikde nie je napísané že v 30ke musia byť ľudia usadení a mať rodiny. Len ty už veľa času nemáš. Aby sa nestalo že príde 40ka - môže prísť aj predčasný prechod alebo problémy s otehotnením, ty budeš nervozna, on z teba a odíde za mladšou

gabika128
21. dec 2022

Nečítala som komentáre, ale viem, že väčšina chlapov má problém sa posunúť a založiť si rodinu, keď sami ešte nemajú vybudované zázemie. Kamoška je tiež staršia a otvorene chlapovi povedala, že ho ľúbi, ale ak s ňou neplánuje teraz deti, tak sa s ním musí rozísť, lebo vek ju nepustí neskôr. Normálne sa o tom porozprávali, bývanie mali z jej strany tiež vyriešené a teraz už čakajú druhé 😊

gabriela_obzerova
21. dec 2022

Sama asi citis, ze sa to tak skoro nezmeni a Ty uz mas ine priority v zivote ako party atd. Zazila som to, nechcelo sa mi rozchadzat, hladat niekoho ineho, opat randit atd. Bolo komfortne byt v tom, v com sme boli. Az sa to neposunulo nikam dalsie 3 roky (to uz bol osmy rok vztahu) a ja som ho poslala kade lahsie a nasla si zreleho muza. Takze nebud leniva a urob zmenu 🙂

katkazocele
21. dec 2022

@gabriela_obzerova a toho nového ľúbiš viac ako toho bývalého? alebo ho máš len rada a stále miluješ toho bývalého? 😢

mirco50
Odpoveď bola odstránená
babo561
21. dec 2022

Môj je taký veriaci, že keď som bola u jeho rodičov, tak sme sa modlili pri každom jedle a všade krížiky a neviem čo. Keď sa im oznámilo, že som tehotná, automaticky všetci, že mám ísť na potrat, lebo pokazim ich synovi život, lebo je ešte mladý na dieťa . Never všetkému čo sa blisti. Hovorím z vlastnej skúsenosti

nancy171
21. dec 2022

Uz tu toho zaznelo vela, ale k tomu, co som pisala na 3. strane by som doplnila este, ze to nie je jeho vekom!!! vek 30r. nie je malo. poznam naozaj vela 25-26r, ktori si rodinu tuzili zalozit nie preto, ze maju "uz" tolko a ani "napriek" nizkemu veku, ale proste spoznali tu spravnu osobu, s ktorou to proste chceli.
Nehovoriac, ze sa pred niekolkymi rokmi vydavala jedna moja kamoska ako 30 rocna za 22 rocneho!!! Necakali babo! Proste sa nasli. On este studoval ma VS a ona uz pracovala. Vacsina rodinnych prislusnikov boli proti, no oni su spolu a naozaj sa maju radi. Inak, on nemal uchylku co najskor sa zenit. Je velmi inteligentny a sikovny. Proste si povedal, ze lubi ju a ci teraz alebo o 5 rokov, vzdy to bude ONA!
A tiez nesuhlasim s komentarmi, ze po roku a pol je prilis skoro. Mna manzel ziadal o ruku po 4 mesiacoch chodenia, lebo sme to proste VEDELI!

gabriela_obzerova
21. dec 2022

@katkazocele k byvalemu necitim vobec nic… s novym mam deti, to je uz ina laska, lubim ho viac

denkatn
21. dec 2022

ale predovsetkym musis mat rada seba a z tej perspektivy hodnotit vztah. zrely clovek nedava svoje city niekomu kto o ne nestoji. Preto prehodnot seba.

laurika999
22. dec 2022

Ty máš iné priority ako peniaze a byt ? A čo ešte je dôležiejšie ? Áno, aj lásku treba. Ale naješ sa z nej a poskytne Ti prístrešok ? Písala si, že chceš dieťa. A za čo mu dáš jesť a kde s ním budeš žiť....tak myslela som, že keď máš 35 už by si mala byť pragmatická žena a nedávať priestor myšlienkam, že len láska stačí na dôstojný život ...

madeline1
24. dec 2022

vysvetli mu, ze horsej financnej situacie sa bat nemusite a ze chces uz rodinu...

hlubik
24. dec 2022

nevyužíva ťa?

madeline1
24. dec 2022

@nancy171 to je krasne

Strana
z4