Nedostatok dotyku
Zrelý muž, na konci 20 ročného vzťahu. Ďalší vážny vzťah určite hľadať budem ale neponáhľam sa, lebo chcem dôsledne nechať zahojiť všetky negatívne pocity.
Problém ktorý však potrebujem riešiť už teraz je extrémny nedostatok platonického dotyku.
Obraciam sa na toto fórum s prosbou o radu: Ako by ste vnímali profil na nejakej online zoznamke ktorý by ponúkal platonické objatia?
Niečo v zmysle:
Ponúkam objatie ženám 40+ ktorým chýba platonicky dotyk
1. stretneme sa na bezpečnom verejnom mieste (napríklad nákupné centrum)
2. ak chceme nadviažeme kontakt zodpovedaním si otázky napríklad z tohto zoznamu
https://psychoblog.sk/ako-klast-otvorene-otazky/
3. Ak to bude obom vyhovovať objímeme sa
Čo by vás presvedčilo? Čo by vás odstrašilo? Čo napísať aby som nevyzeral ako impotent? Sex je pre mňa dôležitý ale mám to v hlave tak že je to súčasť dlhodobého vzťahu kde partneri sú výlučne len jeden pre toho druhého. Je možné, že niektoré z týchto stretnutí neskôr vyústi do vážneho vzťahu a chcem aby bolo zrejmé že som zdravý muž so zdravými mužskými prioritami. Čo napísať a čo nepísať aby som nevyzeral ako uchylák?
Alebo je ten nápad s online zoznamkou celé zle a mal by som uvažovať nad nejakými inými riešeniami? Akými? Existujú vôbec ženy ktorým chýba dotyk?
Je nejaké iné fórum kde by sa dal získať názor inteligentných a dospelých žien?
Vďaka za každú radu.
Takze to bude nieco ako dotykovy minutovy manzel (hodinu sa asi objimat nebudete)? 🙂
Nezaujalo by ma to. Neznesiem dotyky pre mňa cudzích ludi, cudzích mužov.
No neviem, mne to pride troska zvláštne, aj pri citani takeho inzeratu na zoznamke by som sa asi dost cudovala, co ten človek v konecnom dosledku vlastne očakáva. Inak objať mozes aj človeka,ktoreho poznáš, preco hladas neznámu osobu? Objat môžeš mamu, sestru, tetu, .... Alebo ako píše kočka hore...psik je liek na dušu a ak si vezmes utulkaca, bude to oddana láska
@babulkomale podla tohto objatia pre psov nie su prirodzene https://www.akc.org/expert-advice/lifestyle/sho...
ale dik za tip
Mna raz kontaktoval jeden ze mi ponukne platonicky vztah, kedze bol zenaty. Celkovo posobil divne, skor si ego dvihal a naozaj mu na cloveku ani priatelstve nezalezalo. Cisto to bolo ofukuj ma a ja ta vyuzivam len na to. Pritom takto vyhladaval viac zien na uspokojenie svojich emocnych potrieb inak ich mal na haku. Takze za mna maximalne divny navrh. Ak chces hladaj priatelstvo, ak sa na vztah necitis. Ale chod do toho s tym ze chces mat blizku osobu na,ktorej obom bude zalezat a,nebude to len o vyuzivani a inak mam na haku ...
Je to maximálne divné. Chceš ponúkať objatie s možnosťou budúceho vzťahu? A čo tak hľadať nezáväzné kamarátky? Niekoho s kým ti bude dobre celkovo nie len objať keď máš chuť.
@hugger ja pisem za seba, nie ako navod pre teba.
A urcite by som psa neobjimala nasilu 🙈
Raz som videla video, kde stála na ulici slepá žena, ktorá stála a mala otvorenú náruč...pod sebou napísané na tabuľke objatie zdarma...kto chcel išiel k nej a vyobjimali sa, bolo to pekné...veľa ľudí potrebuje objatie, len záleží či to cudzie objatie dodá človeku tú silu, ktorú potrebuje na ďalšie fungovanie...
@marcellka32 na videu to môže byť milé, v reálnom živote je to čudné.
@marcellka32 to aj mna napadlo, ze od cudzieho cloveka to objatie urcite nie je prijemne ako od osoby s ktorou mate nieco spolocne. Mne by to bolo neprijemne, keby som sa mala objat s niekym koho nepoznam.
@hugger Ja mám objatia rada, ale ak ich niekto potrebuje natoľko, že by si dával takýto inzerát, tak je to tak trochu divné. Lebo objať niekoho blízkeho je niečo úplne iné, ako objať úplne cudzieho človeka.
A teda ak chceš odpoveď, ako by na mňa takýto inzerát pôsobil, tak by som si nepomyslela, že si impotent. Skôr by som si myslela, že si úchyl. Radšej si daj inzerát, že hľadáš vzťah, uprednostníš osobné stretnutie pred neosobným písaním a keď sa s dotyčnou stretnete, môžete sa na privítanie objať, predpokladám, že neodmietne.
@hugger ja by som prijala kamoša na spoločné chvíle kino, turistika s tým, že možno by bol z toho vzťah a možno aj nie iba kamarátstvo na aktivity.Ale toto určite nie.Preco chces ísť hneď z dlhého vzťahu do niečoho ďalšieho?čo popisujes si vôbec neviem predstaviť.
Normálne by som si dala inzerát, ale nie toto.
Napr ja nie som kontakty typ človeka a neznášam, keď sa niekto na mňa lepi, objíma ma.kazdy môže byť zranený, zúfalý, ale ideš na to zo zlého konca.
Čo, ak sa stretneme ty mi nesadnes a budem sa cítit hlúpo, že som Ta ešte viac zranila?
@hugger tak ako si sám písal. Nechaj odoznieť pôvodný vzťah, nehľadaj silou mocou novú známosť, nechaj všetkému voľný priebeh a užívaj si byť single. Nadviaž staré priateľstvá, choď von s kamarátmi, známymi, kolegami. Netrč doma a nezožieraj sa minulosťou a hlavne sa neľutuj. Proste len ži v tejto situácii, hoci sám so sebou.
Sám budeš cítiť, že si pripravený sa posunúť, ale hlavne netlač na pílu, posobí to odpudzujúco.
Toto urobí len zúfalec, ja nemám rada ak sa ma dotkne lekár, nie to ešte niekto cudzí, o kom neviem, aké má hygienické návyky. A ženám 40 r. vyššie? Z akého dôvodu? Ja mám 36 a aby sa po mne niekto capal, tak to ani náhodou.
Podla mna si daj inzerat na kamosku na spolocne travenie casu. Ani nemusis pisat ze z toho nieco moze byt, proste hladas kamosku na apolocne chvile, kino, prechadzka, turistika. Kludne napis ze si po dlhsom vztahu, ze teraz nehladas nejaky vztah, ale pritomnost niekoho mileho na spolocne chvile. A skus to napisat nejak vtipne napr
@nikolka1986 Asi preto, že je sám z tejto vekovej kategórie. Lebo pripúšťa možnosť vzťahu v budúcnosti.
@hugger ja by som sa tiež bála, že si úchyl prepáč.Viac by som si cenila, ak by niekto napísal po dlhom vzťahu hľadám priateľku na spoločné chvíle normálny inzerát.To, že sa cítiš osamelo a nanič je po toľkých rokoch normálne.Toto mi pripadá ako zo sexzoznamky, že nechcem sex stačí mi, že Ti môžem chytať prsty na nohách v pančuchách🙂
Ak si vieš predstaviť sex len s milovanou osobou, tak si potom demisexuál. Je to typické skôr pre ženy ako pre mužov. Ak to takto potrebuješ, chod na to cez priateľstvo, ktoré sa bude časom utuzovat, až prerastie do intímneho vzťahu. Tvoj nápad sa mi nepozdáva, zaváňa cudactvom.

@hugger pri nedostatku platonickeho dotyku by som si zaobstarala znova psa. To je topka.