Neľúbi ma priateľ, alebo len preháňam?
Ahojte baby,
nikdy som na takéto fórum nepísala , ale veľmi by som potrebovala radu, názor, už naozaj neviem koho sa mám pýtať, dosť sa aj hanbím :( Sme spolu s priateľom už rok a pol, a problém - môj problém je taký , že skoro vobec mi neukazuje lásku. Viackrát som sa s ním o to snažila rozprávať, zvyčajne to skončilo hádkou a rečami typu že som rozmaznana, mám si nájsť iného keď sa mi to nepáči atd. Snažila som sa všelijako , byt taká aká som, objímať ho dávať mu pusu , kde som párkrát dostala aj také že nemám sa naňho lepiť. Bolo už aj tak , že prešiel týždeň každý deň sme boli spolu a sám od seba ani jednu pusu mi nedal. Ja viem, že je to trápne také sa pýtať, ale neviem čo mám robiť , aký prístup mám zvoliť . Človek by si to ani nemal vyžadovať od frajera , malo by to byt prirodzene . Určite mu to ide na nervy že sa stále pýtam či ma lubi, prečo ma nikdy neobime , no ale na čo iné mám myslieť? Necítim sa vôbec sebavedomá, príťažlivá pre nho, jak by som aj mohla keď sa ma kvázi nikdy ani nedotkne. Chcem tak veľa? :(
26/ Žena
Ja viem že sa strapnujem , ale nechápem toto rozmýšľanie . Povedal mi, že proste nepríde ku mne keď v tom momente to tak necíti . Ale odkedy ho poznám ja neviem o takom momente keby som to tak necítila ho pobozkať alebo obijmat . Jednoducho tak mi príde že ma nemiluje aj keď hovorí že ano . Neviem čo som chcela počuť , ja v hĺbku duše toto všetko viem sama no ale asi chcela som počuť dajakú “zázračnú” radu alebo čo :(
@diana146 posledna šanca, kup si za 5eur knihu
5 jazykov lasky a naučte sa hovorit jazykom lasky svojho partnera
Za 5.79 zistiš, aky jazyk lasky je tvojho partnera a aky tvoj
@diana146 skúsim ti dať zázračnú radu.
V minulosti som mala 7 ročný vzťah . Bolo to veľmi podobné ako píšeš ty. Nelepila som sa naňho ale mala som podobné prejavy ako ty. Bežne som ho objala, dala bozk, prejavila som mu lásku, čo cítim a tak. On bol chladnejší. Asi nie až tak ako ten tvoj, ale bol. Nepotreboval to odomna, nepotreboval ani čas somnou nejak tráviť . Skôr by som povedala že len tak, ako to vyhovovalo jemu. Tiež ma to dosť trápilo. Kladla som si rovnaké otázky ako ty. Tiež mi to prišlo že má nemiluje aj keď hovoril že áno.
A nakoniec pri rozchode z neho vyšlo ,že má vlastne nemiluje už pár rokov, ale čakal ,či sa náhodou niečo uňho nezmení . Bola som mladá, neskúsená. Snažila som sa ho obhajovať pred sebou samou , že on možno len proste taký je a že to nič neznamená. Mrzelo ma, že som vlastne stratila niekoľko rokov vo vzťahu s človekom, ktorý má nemiloval a on si ma zrejme len nejak umelo udržiaval lebo nevedel ako to ukončiť.
Buď rozumnejšia než som bola ja a ak už teraz vidíš, že ti nedáva lásku akú potrebuješ a si nešťastná, tak bude lepšie ak si počkáš na muža, ktorý ti dá presne to, čo potrebuješ. Bola by škoda aby si stratila roky s niekým, kto ťa zrejme nemiluje hoci vraví, že áno. Ešte podotknem že mi povedal bývalý pri rozchode že "ľúbim ťa, ale nie tak, ako by som mal" .
Ty si stále mladučká a môžeš si nájsť vzťah v ktorom budeš šťastná a milovaná.
Toto sa nikdy nezmení ! ste mladí pár , ste málo spolu a už teraz to on nepotrebuje ,nerozumieš ? Tu nejde o to že ty máš k nemu zmeniť pristup , preboha ved ty mu dáš pusu , chytíš ho , on tebe povie aby si sa nelepila ? však ty máš normálny pristup , ukazuješ mu lásku ,snažíš sa až sa ponižuješ ... musíš sa na neho vysrať .on teba nelubi , ked sa nechce ani objať a ešte ti aj povie aby si si našla iného , má to celé na háku , nieje zamilovaný a toto ty v nom nijako nezmeníš , budeš len trpieť a snažiť sa a týrať sa - to je celé , dokonca sa mu ešte zhnusíš viacej lebo sa mu vnucuješ , proste nieje iného východiska ako odísť ...
@diana146 Skús mu odoprieť sex. Úplne vážne. Predpokladám, že keď to chce, vie byť milý a prítulný aj on... Ty to vydržíš a aspoň zistíš, ako to s tebou myslí.
Sú chlapi, ktorí ľúbia svoje partnerky a nemajú potrebu to až tak veľmi prejavovať ale zato ich nenazyvajú otravnými a nevrčia na ne.
prepáč, ale tu nie je o čo bojovať. Podľa toho, čo píšeš, mu na tebe v podstate nezáleží a tvoje pozornosti ho obťažujú. Ale aj v ďalšom vzťahu by som si na tvojom mieste dávala pozor na svoje vlastné správanie - poviem ti pravdu, keby sa mňa niekto sústavne vypytoval, či ho ľúbim, utekala by som od neho veeeľmi rýchlo...
@danica2711 ďakujem pekne za úprimnú radu , asi som sa nevyjadrila správne , ja sa ho to nepytam stále - práve naopak. Kľudne prejde aj rok a mi to ani raz nepovie . Začala som sa ho pýtať iba poslednú dobu, už keď som vlastne spozorovala že vôbec sa ku mne nechová ako frajer. A sama viem je to otravne pýtať sa to dookola , no keby to bol normálny vzťah tak človek sa vlastne ani nemá načo pýtať . Necítim to z jeho strany ani slovami a činmi už vôbec nie
@diana146 a čo chceš robit ďalej? aký máš plán?
@diana146 necítiš z jeho strany lásku, tak to ukonči, nepros ho o ňu, to nefunguje. Človek, čo ťa neľúbi, ti nestojí za to, aby si sa trápila a ponižovala. Držím ti palce, aby ďalší vzťah bol pekný a láskyplný
@rozculena dlhy pribeh, no ale aj o ten samotny vztah som bojovala a chcela viac ja … ja by som ho s tymi otazkami neotravovala, no ale rozmyslam nad tym den co den . Uz som rozmyslala ze dajakeho chlapa sa spytam ci to je normalne, ze idem ku nemu mu dat obycajnu pusu a on kruti ocami a povie noo, ako keby mal nervy ze som ku nemu sla otravovat. Neprajem ten pocit nikomu
No presne, ty si zbalila jeho a u neho tá láska nebola. Je to smutné, ale ak to takto budete ťahať ďalej, budeš smutná, nešťastná. A pýtala som sa muža za teba a nie je to normálne.
@diana146 Keby si sa na mňa lepila celý deň ako pijavica, tiež by som ti to dala patrične najavo🙈
@mandarinka555 asi si to pochopila zle alebo chces mi este narokom ublizit, dat jednu pusu neznamena lepit sa cely den ako pijavica..
@diana146 mala som takého bývalého, takto to začalo, pokračovalo to minimom sexu, nakoniec mi nepovedal ani dobré ráno. Žiadna komunikácia, sex ani prejavy lásky. Myslela som ze je chyba na mojej strane. Po 6 tich rokoch som od neho odišla a zistila som že chyba nebola u mňa, ale asi on nemal v hlave všetko v poriadku ked si myslel ze takto má vyzerať vzťah. Nemá! Je to na tebe..
@diana146 Môžem sa opýtať ako vyzerá váš sexuálny život? Máte vôbec nejaký? Vtedy je milý a kontaktný?
@janickacrazy zo zaciatku to bolo pravidelne , teraz je to 1-2x do meiaca , co som mu aj minule povedala a mi na to odpovedal ci sa nehanbim o takom sa rozpravat, ze som nimfomanka..
Len si dajte otazku ci naozaj s tymto chcete zit cely zivot 😊 ja som tak zila 16r a vzdy sa pytala preco... Preco si odsadne ked pridem k nemu, preco je nervozny ked sa ho dotknem, preco nema zaujem o mna ako o zenu, preco mi povie ked sa pritulim ze sa liepam...po 16r som si pripadala ako inventar v jeho zivote...nasiel si inu partnerku mozno podobnu ako on... Mne vsak taky muz nevyhovoval, necyhovuje a nebude vyhovovat..netrpte to viac, nebudte nestastna, nepytajte sa preco, najdite si niekoho kto city ma a dokaze ich prejavit 😊
Pokial Ti rozprava toto, ze si nymfomanka, ked si 1 x mesacne vyplaces alebo vydupes, aby ste mali vobec intimny styk, tak to je konecna. Odputaj sa od neho co najskor, ja som zazila nieco podobne. Neskor vysvitlo, ze mal frajerky, takze vyprazdnil pravidelne u nich a ja som bola podla neho tiez nymfomanka, ked som si dovolila chciet to raz za mesiac presne ako ty. Ked si nestastna z toho teraz, tak si zober, co bude o 10-15 rokov. Stratis s nim cely produktivny vek a nakoniec prides na to, ze to vsetko bolo uplne zbytocne. On sa nezmeni, lebo nechce a moj nazor je taky, ze je s tebou lebo nema nic lepsie. A mozno aj caka, ze sa s nim rozides, lebo on nema "gule" na rozchod.
@diana146 1-2x do mesiaca??? Po vyse rocnom vztahu? To mate robit 3x denne v tejto faze. Ja som s muzom 25 rokov a keby sme to mali 1-2x do mesiaca, tak by sme sa zblaznili. Ja ze ti ten chladny čumak nezaujem nahradza super intergalaktickym sexom.🤣 Ale nie..... Preboha, utekaj. Si mlada len raz.
@stanulienkat intergalaagticky sex 😂 pobavila som sa 🙈

@slavka1988 Chlap co sa vyjadruje, ze nech sa ne neho nelepi a najde si ineho ju lubi? Tyzden si nedaju ani pusu? Dost pochybujem
Skor ma napadlo aj to, ci nie je inak orientovany, potlaca to v sebe atd pripadne totalne asexualny, aj taki su...