icon

Nemá o mňa už záujem?

bohdanka_7
6. dec 2022

Ahojte, chcela by som vedieť názor/pohľad na moju momentálnu situáciu. Mám 21 rokov a 5 mesačné bábätko. S už teraz mojím manželom sme sa zasnúbili a zobrali z lásky, teda aspoň z mojej strany to tak bolo. Po narodení malej sa náš vzťah trošku zmenil. Nie po stránke zamilovanosti, to bolo krásne, ako sa o mňa a malú zaujímal, pomáhal mi so všetkým. Posledný mesiac je to úplne iné. Chodím na vysokú školu ešte. Mám tam jedného spolužiaka, ktorý nie je ani môj odbor a v živote ho po skončení daného predmetu nikdy neuvidím. Strašne naňho manžel žiarli. Chápem to zas, raz za mnou prišiel, lebo mi doniesol veci do školy. Pochybuje o mojej vernosti, stále ho spomína keď máme menšiu výmenu názor, hneď vyťahuje toto aj keď to nemá s hádkou žiadny súvis. Posledný raz čo sme sa pohádali som mu dala facku, pretože ma neskutočne urazil. Radšej to tu ani písať nebudem. Minulý týždeň keď sme boli pohádaní išiel von a vrátil sa v noci. Zistila som, že s ním bola aj jeho 19-ročná kolegyňa. Samozrejme, som mu povedala, že ma mrzí keď radšej išiel von s kamarátmi a utiekol ako by mal byť so mnou a s malou. Na to mi povedal, že sa nemám čoho báť, že je zadaná a hlavne nikdy by s ňou nič nemal, pretože to nie je jeho typ. Cez víkend bol v robote, samozrejme, že tam bola aj táto kolegyňa. Klamal mi, že je zadaná. Rozišla sa s frajerom nedávno a on jej robil podporu. Pozýva ho von, aj s inými kolegami ale nevadilo by jej aj keby išli sami dvaja. Nepáči sa mi to, pretože predtým nikdy von s kamarátmi nechodieval. Všetok čas aj keď sme iba spolu chodili chcel tráviť so mnou. Vykričal mi, že sa kolegyňa čudovala, prečo nemôže chodiť po nociach von. Prečo asi? Lebo už nie je slobodný. Má doma dieťa hlavne. Veľmi sa jeho správanie zmenilo, čo sa týka spoločenského života. Predtým sa od všetkých izoloval, teraz presný opak. Aj dnes už písala, či zajtra nepôjdu ako skupina von. Nato som povedala, dobre nech ide možno mu chýba taký život, ale povedal len, že vie ako budem reagovať eby náhodou išiel. Dodám už len jedno, ako som ho konfrontovala s jeho vzťahom voči kolegyni a už som naozaj plakala, tak som jej napísala, že by som bola veľmi rada, keby si uvedomila, že je ženatý. Nato jej napísal, že som jebnutá a že si ma má bloknúť.

babulkomale
7. dec 2022

@bohdanka_7 na tieto dovody "je zadana a nie je moj typ" este pripadne "ved na take nieco nemam cas" sa da odpovedat: takze keby bola volna a bola tvoj typ tak ju prekotis?
Lebo odpoved by mala byt nieco ako: je to pod moju uroven, som verny, zadany...a nie ze nie je moj typ 🤦

radacak
10. dec 2022

@bohdanka_7 on žiarli na teba a pritom čo robí on?keď už len to že jej napísal že si j.....a a má ťa bloknut o niečom svedčí..Podľa mňa sa mu páči a aj on jej ..Niečo tam medzi nimi vzniká,inak by netravil čas v podstate s cudzím človekom a doma nechá bábätko a ženu...Ja osobne by som nesúhlasila s tým aby s ňou ci už iní dvaja alebo partia niekam chodili...raz ma doma ženu a dieťa tak ma sedieť doma..Ano, občas človek potrebuje vypadnúť ale nie toto čo robí on...To čo jej na teba napísal by mňa osobne presvedčilo o tom že ma neľúbi,že má nemá za a nič...

tbd
10. dec 2022

@bohdanka_7 ja to vidím tak, že ste sa brali príliš mladý a len ste si mysleli, že sa beriete z lásky, teda asi ty si si to len myslela, ako si aj napísala. Neviem koľko má tvoj muž rokov, ale podľa toho ako sa správa ma niečo málo po 20tke. Je jednoducho nevyzrety, nevybujačeny, este pubertak, a na rovinu ti napíšem, že vaše manželstvo dlho nevydrží. Ty sa z toho za pár rokov oklepes a budeš rada, že si sa ho zbavila. Zelam veľa šťastia v živote ❤️

cianna
10. dec 2022

@bohdanka_7 moja domnienka je taká, ale len domnienka, nehovorím, že to tak je, môžem sa mýliť, keďže píšeš, že ti vyčítal, že tam máš toho spolužiaka z výšky a strašne na neho žiarli. Nemôžem si pomôcť, ale mne to príde také, že druhému človeku často niečo vyčítame, alebo nám niečo na ňom vadí z dôvodu, lebo sami to robíme, alebo sme robili.

A teda ta jeho kolegyňa sa mu zrejme páči a aby nemal výčitky svedomia, tak si našiel zámienku tvojho spolužiaka, aby ty si bola tá zlá vo vzťahu. Nehovorím, že je to pravidlo, ale čo si tak všímam, tak muži, keď začnú robiť nejaké blbosti, podvádzať ženu a pod., alebo už to robia, tak začnú ženu, priateľku, partnerku osočovať, zhadzovať a celkovo kritizovať, že všetko robí zle....🤔

sella38
10. dec 2022

ste sa nasli... obaja ste rovnaki. Toto nikdy nebude fungovat.

linki90
Odpoveď bola odstránená
katkami123
10. dec 2022

No…. Ja by som odišla s dieťaťom ku rodicom alebo ak máš nejakú dobrú kamaratku aspoň na 2 týždne, neodpisovala mu, nereagovala na neho, nech si realne uvedomí o čo môže tým svojim správaním prísť. Ale chová sa ako zakomplexované decko. Buď si to, keď tam dlhšie nebudeš, uvedomí, ze takto môže žiť už naveky alebo bude pokračovať v behaní za kolegyňou. Ja som len zvedavá, či si myslí, ze keď tá jeho kolegyňa otehotnie a bude mat potom kruhy pod očami z nevyspanych nocí, či bude pre neho tiež taka stále atraktívna alebo zas pôjde za ďalšou a potom zas za ďalšou a takto bude lietať naveky. Ja by som sa ho iba opýtala raz, nech ti úprimne povie, načo sa ženil, načo chcel rodinu. On žiarlil na tvojho spolužiaka, lebo podľa seba, súdim teba a sám je kurevnik. Ono, najsmutnejšie je, ze musíš písať cudzej babe, nech má na zreteli, že je ženatý a má dieťa, to by mal v prvom rade vedieť on sám a chovat sa tak a nie cudzie baby, aby na neho dávali pozor a ešte ťa pred nimi ponižoval. Toto nezachráni z tvojej strany už žiadne dohováranie ani prosíkanie. Keď chce ísť, nech ide, ale nech sa potom nečuduje, keď sa vráti, ze vy tam už nebudete. Nedohovaraj mu, ale buď rázna v rozhodnutiach.

zorienka333
10. dec 2022

@bohdanka_7 “nikdy by s ňou nič nemal, pretože to nie je jeho typ”

Za toto by mu letela jedna aj na druhe lice. A ked nabuduce bude kolegyna, co je jeho typ? On s nou, alebo s akoukolvek inou nema co mat, lebo je zenaty a ma male dieta. Bodka.

Inak ste obaja strasne mladi. Preco tak skoro vsetko?

katkami123
10. dec 2022

@zorienka333

@tbd
Ale no… sú tu témy aj od žien 30+, 35+, 40+, ktoré majú podobne problémy s manželmi, mnohé ešte horšie, tu je jedno dieťa, tam majú mnohé do toho aj 3-4 deti… nemyslím, žeby toto bolo dané vekom. Skôr je to taka povaha, chlapovi môže drbnut a behať za kolegyňou v každom veku.

gertrudaosem
10. dec 2022

@bohdanka_7
@bohdanka_7 ach deti....

aurora33
10. dec 2022

@bohdanka_7 no máš to veľmi ťažké, ani ti neviem poradiť. Je to smutne ako sa tvoj muž správa. Plus ta posledná veta……zrejme by som toto doma nezniesla.

lavinis
10. dec 2022

Jaj, to je tak, keď deti majú deti. Nie, nie je to o veku, aj 20r ľudia vedia mať už rozum ale váš prípad to nie je.

vieraviera777
10. dec 2022

@bohdanka_7 Draha Bohdanka, urcite je tato situacia velmi narocna a bolava, hlavne ked mate male babatko. Ja ti chcem zdelit jednu takuto mudrost a priniest trochu svetla: tvoj manzel si ta vzal a to svedci o tom, ze je to muz, ktory vie urobit v zivote zavazok a ktory sa pre teba rozhodol. Nevybral si kolegynu, vybral si teba. Niekedy su muzi celi popleteni a zmateni, obcas mozno nevie, kde je sever, narodilo sa mu dieta, mnohe sa zmenilo, isto to musi boliet, ze sa kdesi otrepal s partiou a teba nechal s babatkom doma. O kolegyni ani vraviet nemusim, je trapne, ze vyvolava von zenateho muza. Ja ti poradim tazku vec, ale osvedcenu - nevenuj jej ani stipku tvojej pozornosti, nevenuj jej jedinu svoju myslienku. Nezasluzi si to. Je to kontra-intuitivne, ale ak ju budes kontaktovat, stazovat sa na nu muzovi, akokolvek mu ju pripominat , len seba znemoznis a jej akoby pridas. Nie, nestoji ti za to. Tvoj manzel si vybral teba. Rozhodol sa pre teba. Miluje ta. Lebo ako vravis, brali ste sa z lasky. Moze mat momentalne hlavu v tme, vtedy ludia povedia sprostosti ktore ich neskor mrzia, sme vsetci len ludia plni nedostatkov. Pises, ze ti pomahal zo vsetkym, ze to bolo pekne, ked sa vam narodilo babatko. To svedci o tom, ze medzi vami je nieco vzacne. Mate spolu dietatko. Ked budes neprijemna, nervozna, ziarliva, nic tym pre seba neziskas. Muz nespokojnej zeny uteka, pretoze akoby ju nedokazal urobit stastnou. Ano, nie je to od neho pekne a mal by si uvedomit, ze si napriklad unavena a potrebujes jeho oporu, ale... mozno si si vsimla, ze vycitky neprinasaju zelany vysledok, ale prave naopak... Skus nacerpat, len tak sama pre seba, mozno vyjadri tuzbu oddychnut si, skus urobit nieco len pre seba, mat radost, pokial to ide, uzivaj si toto obdobie. Nachadzat radost nezavisle od toho, co robi tvoj manzel, je mozne. Mozno ti to pride ako najtazsia vec na svete, ale vyskusaj mu podakovat za kazdu malickost, ktoru pre teba a vaseho drobca robi. Lebo nikto nerobi vsetko len zle, kazdy pomedzi to urobi aj veci, za ktore ho mozeme docenit. Pisem ti ako zena, ktora rozumie tvojej pozicii a tiez si presla narocnym obdobim s malymi detmi. Tento muz si ta vybral a ty si si vybrala jeho. Tuzi ta robit stastnou. Posledny mesiac je kratke obdobie v porovnani s rokmi, ktore mate pred sebou a mozu byt krasne. Vsetko sa da opravit. Ak budes stastna, napriek tomu ako sa sprava alebo nesprava, postupne to budes ty, koho pozornost bude vyhladavat. Lebo muzi chcu byt nasimi hrdinami, nech si kto hovori co chce, najme taki, ktori vstupili do zavazku a stali sa otcami. Vy ste jeho stred vesmiru, nech to teraz vyzera akokolvek, ty urcujes ton. Ak si skusila vycitky, dohovaranie a nezabralo to, vyskusaj radikalne odlisny pristup, ved nemas az tak co stratit ak prve nefungovalo: zasyp ho vdakou, tes sa z akejkolvek malickosti, vaz si cokolvek pre vas robi, napr. ak chodi do prace alebo nakupi, podakuj mu... Kolegynu by som uplne vymazala, vyrabat ziarlivostne sceny je pod tvoju uroven, mas svoju dostojnost. Je dost mozne, ze jeho motivacia hladat ocenenie niekde mimo svojej rodiny, sama vybledne, ked sa budes prioritne starat sama o seba a svoju pohodu, spokojnosta a radost. Znova sa mu trochu rozjasni a uvidi tu, do ktorej sa zamiloval - teba 🙂 Takze staraj sa o seba, lebo je mozne, ze s malym dietatom a studiom mozes byt aj dost vycerpana... Musi to byt velmi narocne obdobie pre teba a obdivujem, ze zvladas skolu aj s babatkom. Si urcite vynimocna osobka, lebo ti tak zalezi na vasom vztahu a rodine, muzovi. Chcem ta povzbudut, mate spolu nieco, co s nijakou inou zenou na svete nema. Nestracaj nadej. Ak sa potrebujes porozpravat, mozes mi napisat: viera777@yahoo.com Som tu pre teba.

euka210
10. dec 2022

@bohdanka_7 no je to do placu taka situacia, lebo mate male dieta.
Samozrejme ze ako manzel ma byt doma pri manzelke a dietati a nie po nociach chodit s partiou a kolegynou o ktorej klamal...asi este nedozrel. Ist si obcas posediet je ok, ale nie do noci.
Skoncil sa jej vztah a on je zrejme zachranca...jemu to dobre padne a ona si ho rychlo omota.

maciatkolulu
10. dec 2022

@bohdanka_7 a presne pre toto mi rozum neberie keď sú 18+rocne snazilky, ideál s partnermi o rok staršími.... Chudá dieťa. Dve nezrelé bytosti sú rodičmi. Sama som mala 20, keď som 1x rodila, takze viem.... Ale nebola som snažilka...

charlotte911
10. dec 2022

u mňa by v tom momente, ako by povedal, že ja matka jeho dieťaťa som,, je...a ,, pred nejakou štetkou, čo ho očividne bali, natrvalo skončil, pretože sa určite pred ňou vyjadruje o tebe aj inak, čo ty už nevieš, ak máš podporu rodiny, odíď od neho, si mladá, určite ťa čaká v živote ešte niečo krásne po boku niekoho, kto si ťa bude ctiť a vážiť a jebnuté budú pre neho jedine tie, čo ho budú chcieť zlákať na iné chodníčky, on si vybral aký život chce, odíď kým máte 1 dieťa, nenič si mladosť trápením, bolesť prejde, neboj, on sa možno spamätá a príde prosiť, to už bude na tebe, ale ja by som neustúpila, urobil raz urobi znova, čo chcel by mal, mať 21 rokov a malinke babo a byť pre partnera jebnutá...tak dovi dopo bez milosti , držím ti palce, hlavu hore, jebnutá by si bola, keby si s nim zostala

ssiinnkkaa
10. dec 2022

@bohdanka_7 necitala som všetko aj ked je to zaujímavé ale oplat mu to rovnako chod ty von s kamarátmi a kamoškami z výšky a jeho nechaj samého celu noc doma s malou že ako on tak aj ty možno sa po tomto uvedomí a keď nie tak aj keď to bude ťažké jedine odyjst alebo zbaliť veci jemu… vies si ešte mladučká a načo si kaziť cely život? Svoj život a aj život tvojej dcéry mas vo svojich rukách

evaluki
10. dec 2022

@vieraviera777 Krásne napísané,naozaj.Kto zažil vie...

nami201
10. dec 2022

@bohdanka_7 tazko ti na toto dat radu ktoru by si chcela pocut . No podla mojho nazoru , si snim sadni a porozpravaj sa snim , co sa to vlastne s vami dvoma deje . Spytaj sa ho ci ta vobec lubi a ci ta mieni ako svoju zenu respektovat . Mate spolu dieta musis skusit to zachranit , no ak sa mieni nadalej takto chovat , ty sa budes len trapit a vtom trapeni budes vychovat svoju dceru . Je treba aby ste boli k sebe obidvaja uprimny a ak ta uz skutocne prestal lubit , budes musiet ist zivotom dalej i bez neho . Mas dceru pre ktoru musis ist dalej v zdravom dusevnom stave .

lienka353535
10. dec 2022

@bohdanka_7 prosím ťa utekaj od takého idiota ..môj manžel by mi len raz povedal že som je*nuta a bol by to jeho koniec manželstva .. partneri voči sebe majú mať úctu, o čom by bol ten vzťah keby si nadávame a ešte pred druhými tá takto ponizil.. v živote by som mu to nezabudla ale ja som sekera na takéto veci máme voči sebe rešpekt a úctu .. píšeš dosť inteligentne a myslím si ,že si zaslúžiš ďaleko viac ..kľudne mi napis a pokecáme ak sa chces porozprávať

norbham
10. dec 2022

@bohdanka_7 ty si si zobrala riadneho debila 😂😂🤟 to je tak keď baby pozerajú viac na prachy ako pravú lásku a muž hľadál skôr krásnu sexi kočky a vyzretý nieje ...no skrátka si si našla debila 😂

norbham
10. dec 2022

@lienka353535 pre jednu nadávku koniec manželstva ? 😂😂😂 Tak ty ani netušís o čom je prava láska 😂😂😂

lienka353535
10. dec 2022

@norbham moja zlatá 🙂 hovor si čo chces .. ja mám šťastné manželstvo, 2 krásne deti so super manželom ktorý by si v živote nedovolil povedať vulgarizmus na ženu tobôž nie na manželku pretože má úctu a je veľmi dobre vychovaný 😉 .. a áno ja by som s chlapom čo by mi hentak Nadal určite nebola a ak ty hej je to tvoja starosť,my sme spolu dlhe roky a správa sa závideniuhodne.. pekný večer 🙂

lienka353535
10. dec 2022

@norbham a ak považuješ pravú lásku urazkami chlapa žene že je jebnutá a podobne tak sa ani nečudujem prečo sú teraz vzťahy aké sú 🙂

mariazatkova
10. dec 2022

@bohdanka_7 Ja by som sa s ním vážne porozprávala a keby nepomohlo tak by som išla k rodičom aj s malou. Bude ti mat kto pomôcť a ľahšie sa sustredis na štúdium. Mate to ťažké spolu. Keď je tam aj dieťa je to o to horšie. To ze ta urazil pred kolegyňou je podľa mňa moc. tiež nevyzerá ze by ti bol oporou co by mal byt.

hilda08
Autor odpoveď zmazal
dominikamacakova
10. dec 2022

Prečo existujú takýto kkti? 🤦

kika1114
10. dec 2022

@bohdanka_7 ahoj . myslim si , ze sa na nu namotal . Inak by ti neklamal . Mala som 3 taketo vztahy kde bola zapletena 3 osoba a urcite “vzorce” sa proste opakuju .
urcite to nieje ok ak uz ma robinu a chce byt casto s partiou . nepoviem sem tam .
Si nastasie mlada a je vela chlapcov ktorym vobec nebude prekazat , ze mas dieta .
Len prosim nestracaj cas pri niekomu kto si ta nevazi .
to je ten kamaratke , napise ze si jebnuta a, ze mu vobec napadne nieco take , hovori presne aky ma k tebe postoj a ze je este male decko a to sa tak skoro nezmeni .
ty uz mas dieta a potrebujes chlapa ktory sa o vas postara a nie dalsie decko ktore nevie co chce.
Drzim palce

kika1114
10. dec 2022

a este to ze urcite chce pred nou vyzerat ze ta ma na haku . a ked jej este poradi aby si ta vymazala tak to uz velmi s nou chce byt v kontakte . inak by jej nedaval taketo uzasne rady a a davno by ju upratal .

mooonika1975
11. dec 2022

@bohdanka_7 len ti jedno poviem, najziarlivejsi sú ti chlapi, čo sami podvádzajú