Nemá o mňa už záujem?
Ahojte, chcela by som vedieť názor/pohľad na moju momentálnu situáciu. Mám 21 rokov a 5 mesačné bábätko. S už teraz mojím manželom sme sa zasnúbili a zobrali z lásky, teda aspoň z mojej strany to tak bolo. Po narodení malej sa náš vzťah trošku zmenil. Nie po stránke zamilovanosti, to bolo krásne, ako sa o mňa a malú zaujímal, pomáhal mi so všetkým. Posledný mesiac je to úplne iné. Chodím na vysokú školu ešte. Mám tam jedného spolužiaka, ktorý nie je ani môj odbor a v živote ho po skončení daného predmetu nikdy neuvidím. Strašne naňho manžel žiarli. Chápem to zas, raz za mnou prišiel, lebo mi doniesol veci do školy. Pochybuje o mojej vernosti, stále ho spomína keď máme menšiu výmenu názor, hneď vyťahuje toto aj keď to nemá s hádkou žiadny súvis. Posledný raz čo sme sa pohádali som mu dala facku, pretože ma neskutočne urazil. Radšej to tu ani písať nebudem. Minulý týždeň keď sme boli pohádaní išiel von a vrátil sa v noci. Zistila som, že s ním bola aj jeho 19-ročná kolegyňa. Samozrejme, som mu povedala, že ma mrzí keď radšej išiel von s kamarátmi a utiekol ako by mal byť so mnou a s malou. Na to mi povedal, že sa nemám čoho báť, že je zadaná a hlavne nikdy by s ňou nič nemal, pretože to nie je jeho typ. Cez víkend bol v robote, samozrejme, že tam bola aj táto kolegyňa. Klamal mi, že je zadaná. Rozišla sa s frajerom nedávno a on jej robil podporu. Pozýva ho von, aj s inými kolegami ale nevadilo by jej aj keby išli sami dvaja. Nepáči sa mi to, pretože predtým nikdy von s kamarátmi nechodieval. Všetok čas aj keď sme iba spolu chodili chcel tráviť so mnou. Vykričal mi, že sa kolegyňa čudovala, prečo nemôže chodiť po nociach von. Prečo asi? Lebo už nie je slobodný. Má doma dieťa hlavne. Veľmi sa jeho správanie zmenilo, čo sa týka spoločenského života. Predtým sa od všetkých izoloval, teraz presný opak. Aj dnes už písala, či zajtra nepôjdu ako skupina von. Nato som povedala, dobre nech ide možno mu chýba taký život, ale povedal len, že vie ako budem reagovať eby náhodou išiel. Dodám už len jedno, ako som ho konfrontovala s jeho vzťahom voči kolegyni a už som naozaj plakala, tak som jej napísala, že by som bola veľmi rada, keby si uvedomila, že je ženatý. Nato jej napísal, že som jebnutá a že si ma má bloknúť.
1. Nemáš čo vypisovať druhým ženám.
..ak by si to prečítal jej manžel a o nič nejde ďakujem pekne za to peklo🤭treba si vziať aj aké budú dôsledky tvojich činov
2.myslim si že tam začínam minimlane platnička láska,narovinu klamať ti nebudem...nemám v okolí len jeden takýto prípad kedy to takto začalo
3. Hovoriť o svojej žene že je jebnutá a streliť manželovi facku....prosím precitaj so to zo 10 krát a popremyslaj či ste obaja v poriadku. Mňa mala mamka v 18tke,maturoval s bruchom,mali s otcom takisto viac období,ale NIKDY jej nenadávaj,nikdy u nás nebolo násilie a to boli tiež len deti ktoré sa zodpovedne postavili k vzniknutej situácii....
4. Čím viac budeš vyvádzať tým skôr za ňou pôjde a prejaví záujem. Realita a vitaj v reálnom živote. Vzťah je o kompromisoch,o tolerované názoru jednej aj druhej strany a takisto a úcte k partnerovi. Obojstranné!
Držím palce
@bohdanka_7 no ako toto dopadlo?

@bohdanka_7 no moja mal si rozmysliet predtym co chce ci chce rodinu alebo len si tak uzivat,von s druhymi nema co chodit v noci,nepoviem cez den na kavu s kolegami,kamosom ale toto ,ked toto uz povie kolegyni ze jeb....akoby si Ta nevazil ani dobry muz to nebude ,skus to nejak s nim vydiskutovat a povedat mu ze akoby sa citil ked ty si budes behat a on bude s malou doma,boze ja zasnem aj ja sa povadim ale som stastna zena ze moj druh chce behat len so mnou a malym stale na vyletiky a z roboty ide hned za nami ,sme spolu 9rokov.