Nemiluje ma ako na začiatku? Ako získať späť jeho náklonnosť
Ahojte, kočky nemáte niektorá skúsenosť s niečím podobným? V skratke, odcudzili sme sa, predovšetkým mojou vinou, on sa snažil, no fungovali sme už iba ako spoluvyvajuci…potom si našiel na lásku inú…napriek všetkému ma to neskutočne zobralo, nezmierila som sa s tým že môjho muža bude “mať “ nejaká …. ktorej nevadí spávať so zadaným. A tak som zabojovala ako sa dalo, podarilo sa, vrátil sa. Ale kým ja som šťastnejšia ako predtým, dalo by sa povedať že prežívam obdobie druhej zamilovanosti, on býva často zamlknuty, smutný….tiez prejavy náklonnosti na ake som bola zvyknutá chýbajú, sex mame iba občas, proste je to cele akoby nasilu…napríklad sú chvíle, kedy si to vyslovene pýta pusu, objatie, milé oslovenie (očakávam to, na čo som bola pri ňom zvyknutá) a on nič… vtedy to zabolí…nechcem sa mu vnucovať, aj tak by to bolo kontraproduktívne…a tak iba cakam na každé jeho gesto aby som mu ho mohla opätovať. Chce to čas? Alebo sa mám zmieriť s tým, že ta vášeň je z jeho strany už nenávratne preč?
No vrátil sa k tebe lebo zvážil, že je to lepšie riešenie. Žiadna láska tam už dávno nie je. Tak neviem čo teraz čakáš objatia a bozky. S kamarátmi sa nebozkava.
Ja si myslím, že "sa nevrátil" kvôli tebe, ale kvôli deťom. Ale že jeho srdce zostalo s tou druhou ☹ To by bolo aj vysvetlenie toho, prečo je zamĺknutý a smutný. Toto dlho fungovať nebude....
@thirstymonk lebo ako som už písala, som sa zaľúbila druhý krat
@damian85 to je pekná teória čo píšeš, ale v realite je to trošku ťažšie nechať iba tak vybudované zázemie, deti a odísť “nikam”, skôr človek stále dúfa, že sa ten druhý zmeni ako by mal pristúpiť na takýto razantný odchod.
Najskor si ho odmietala. Tak nasiel iskru u inej zeny.
To nastartovalo teba, ze ho nechces stratit (zrazu si si uvedomila nedoziernu hodnotu niecoho, co si povazovala za samozrejme a otravne). Dokonca si ho pobalila.
Tym zazil to, co ty, ze zrazu si uvedomil, ze este nie je pripraveny to s tebou ukoncit. Tak sa vratil, vybral si rodinu.
Ale ked ten adrenalin z obav, ze sa rozvediete, vyprchal, uvedomil si, ze vlastne ani nevie, ci to manzelstvo s tebou este chce.
Neznamena to hned, ze tuzi po tej prechodnej milenke. Ale uvedomuje si, ze uz netuzi ani po tebe. Ze to, co ho este raz nakoplo/vybicovalo, bol najskor ten strach, obavy a ten boj o teba.
Nieco ako ked su dvaja proti celemu svetu, a ked prekazky zmiznu, zistia, ze ich spajal ten boj za vztah, nie realny vztah. A zrazu nie je preco spolu byt.
Takže ty teraz dúfaš , že sa to zmení , a popri tom si vrzneš aj s iným ?
No zrejme je čas na rozhovor či to má ešte význam.
@3petka mali sme rozhovor. Zevraj ma lubi. Ale ja to necítim
@damian85 aj to je niekedy riešenie 😀 lepsie ako hneď robiť razantne rozhodnutia ktoré sa už nedajú vrátiť spať. Komu by som tým ublížila? Jemu asi nie. (Samozrejme je to len úvaha, neplánujem si hľadať milenca)
Nuž skvelý príklad pre deti. Ak sa niečo mamke nepáči , osedlá pani suseda , ak tatíkovi poštárku.....Ak takto deti chcete vychovávať , v takomto prostredí , je to okej. Dospejete , obaja , pochopíte že problém sa rieši úplne inak. Alebo možno nie , niekto umrie s pocitom , že tak je to správne 😝
Si si naozaj ista, ze to s tou druhou uplne ukoncil a ta druha nerobi na neho ziaden natlak? Musis ho proste opat zbalit. Daj si take cvicenie na 2 mesiace sa spravaj tak ako by si ty si to povazovala za idealne - ale co je dolezite: rob to nezavisle na tom ako sa sprava on. Bud usmievava a oblikaj sa zvodne, ked pride na to ta spravna chvila tak s nim flirtuj. Inak to zovsednenie bola len strata respektu a snahy sa tomu druhemu pacit, co je absolutne bezne. Drzim palce, nech to dopadne ako ty chces 🙂
Tak si to nemyslí ale vyskúšaj...nemôžeš vedieť a hlavne nemôžeš čakať že sa on len tak do teba zaľúbi a všetko bude ako predtým keď ty v podstate len čakáš čo urobi. A nerobí možno preto nič lebo nechce byť zas odmietany.
Ja tiež kamarátov bežné nebozkavam, neobjimam a neprejavuje náklonnosť.
@sense skúsila som to možno 3 krat, pritulit sa, chytiť za ruku, opatovane mi to bolo raz, takže odvtedy to ani neskúšam, bojím sa sklamania.
Aspoň vieš ako sa cítil on keď bol odmietany. Ak ho miluješ tak to nevzdavaj.
Ja by som to nevidela tak tragicky. Autorka, chce to hlavne trpezlivosť. Všeličo sa medzi vami stalo, tak chvíľu potrvá, kým sa veci dajú do poriadku. Ak sa muž vrátil, znamená to, že s tebou chce byť, len je to teraz celé také zvláštne. Ako ti tu už niekto radil, pokračuj v príjemnom správaní bez ohľadu na to, ako sa správa on. Možno to aj pre teba bude poučné obdobie v tom, že vzťahy sa majú budovať a aj keď prídu zlé obdobia a zdá sa, že city oslabli, treba sa cez to rozumovo preniesť a potom zase vyjde slnko. Odporúčala by som ti prečítať si tu na koňovi príspevky jedného chlapíka, tuším vystupuje pod menom slovakboy, veľmi zaujímavo píše o tom, ako si s manželkou k sebe našli cestu po nevere. Myslím, že by ťa to povzbudilo 😉.
@thirstymonk nie

Nechcem ti brať ilúzie , ale nech je akýkoľvek podiel viny na tvojej strane , pevne verím že si mu nedržala " kámošku " s roztiahnutými nohami pred posteľou a v ruke zbraň , že ju musí posexovať. Mal možnosť odísť ako chlap , nepáči sa mi ako sa moja žena ku mne správa ? Ako muž si to s ňou vydiskutujem , dám podmienky , predstavím možnosti riešenia. Ak výsledok nebude k mojmu uspokojeniu , pobalím si švestky a odídem. On to riešil ako zbabelec a ako zbabelec sa správa aj teraz. Ospravedlňuješ jeho neveru , svojím nezáujmom . Ale to sú dve odlišné veci............Každá jedna neverná žena / muž , ale s mužmi sa nestretávam dristá dookola to isté........ako je doma nepochopená , ako jej chýba to , alebo ono a nezabudne dodať , že ani v sexe im to neklape. Ale rozísť sa ? Oj to nie.......lepšie je si vrznúť pomimo......úbohé , ale realita všedného dňa.....Teraz ty nepociťuješ z jeho strany náklonosť , môžem zavolať kamarátov , postaráme sa o teba......Takto má vzťah fungovať ?