icon

Nepáčia sa mi muži nad 30 rokov

jsbb
4. jan 2023

Nepáčia sa mi muzi nad 30 rokov. Ja mam 37 a majú o mna zaujem iba "starí" muzi. Nepáčia sa mi preto, lebo muzi 30+ mi pripadajú vychcanejsi, vypocitavejsi a ze by mali väčšie IQ ako mladí, sa tiež nedá povedať. Ako a kde ste vy našli niekoho schopného a mladého? Už mi to ide na nervy s tými mužmi ani mladý ani starý.

Strana
z4
lenjaona
6. jan 2023

@0silvia0 vacsinou su zničený ti jednak ktorý sa poriadne nestarajú a ti co robia denne nocne a popripade cigarety chlast nespia a zla strava

jana_eyre_2
6. jan 2023

@0silvia0 napr. Lerry mullen z U2 (bubeník) má 61 a vyzerá aspoň o 10r mladšie 😅 aj the edge vyzerá mladšie.. Bono tak dlho vyzeral ale teraz ostarol 😅 to len tak som si spomenula na fesnych 60tnikov..

valeria_h
6. jan 2023

Baby ale zase ja mám 32 a mladí zajačikovia na mňa letia 😁 Záleží ako žena vyzerá, mne tipujú menej, tak asi aj preto .

0silvia0
6. jan 2023

@jana_eyre_2 ano, to mas pravdu. Vzdy som sa cudovala, ze hudobnici vyzeraju vacsinou dobre aj vo vyssom veku, ktovie cim to bude.
Bola som nedavno na koncerte Tublatanky, Mato Durinda je tiez 60tnik, ten vyzera tiez vyborne. Sice to nie je moj typ, ale vyzera ovela mladsie.

lasoli
6. jan 2023

@lenjaona ved nie,to by som ani ja neposielala,i ke dto je asi aj jedno na mk;) Ale tak ja toez vyzeram o 20r mladsie a balia ma chlapci mldsi o 25 rokov,co iz ked tak mlado vyzeram;)V 60 tke to vyzera ze ma budu tiez balit 25tnici,co uz.

lasoli
6. jan 2023

@0silvia0 toho nepoznam.Ale tak v 50tke uz asi malokto vyzera o 10r mladsie ,skor este v 50 ze mu tipnu menej alebo v 40tke ale v 60tke to uz asi kzdy vyzera na svoj vek,to je moj nazor.A ziaden 60tnik ma nenapada cony vyzerao mlado.

keksik83
6. jan 2023

Joj, mať tak tvoje problémy. 😅 Na tvojom mieste by som začala sama od seba, treba si upratať svoje myšlienky, zmieriť sa sama so sebou, so svojím vekom, svojím životom... Lebo tu bude problém aj v tebe samej. Inak by si neriešila vek potenciálnych partnerov. Neupínaj sa na mladých mužov. Uvedom si, že muži dozrievajú, mnohí vyzerajú lepšie v 50tke ako v 25tke, navyše vekom sa upokoja, zistia, že priorita nie je mať peknú a mladú ženu, ale ženu upravenú, udržiavanú, rozhľadenú a príjemnú.

macatt
6. jan 2023

Milá autorka, treba chodiť na párty, rôzne akcie ..pre mladých,. Rozpustiť vlasy, obliecť krátku sukňu a vysoké čižmy nad kolená a chlapci sú tvoji☝️Mladým sa páči pekná, sexi žena a je jedno koľko má rokov🫶 Oni aj tak nevedia odhadnúť vek ženy🤗

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4