Nepáčia sa mi muži nad 30 rokov
Nepáčia sa mi muzi nad 30 rokov. Ja mam 37 a majú o mna zaujem iba "starí" muzi. Nepáčia sa mi preto, lebo muzi 30+ mi pripadajú vychcanejsi, vypocitavejsi a ze by mali väčšie IQ ako mladí, sa tiež nedá povedať. Ako a kde ste vy našli niekoho schopného a mladého? Už mi to ide na nervy s tými mužmi ani mladý ani starý.
@0silvia0 napr. Lerry mullen z U2 (bubeník) má 61 a vyzerá aspoň o 10r mladšie 😅 aj the edge vyzerá mladšie.. Bono tak dlho vyzeral ale teraz ostarol 😅 to len tak som si spomenula na fesnych 60tnikov..
Baby ale zase ja mám 32 a mladí zajačikovia na mňa letia 😁 Záleží ako žena vyzerá, mne tipujú menej, tak asi aj preto .
@jana_eyre_2 ano, to mas pravdu. Vzdy som sa cudovala, ze hudobnici vyzeraju vacsinou dobre aj vo vyssom veku, ktovie cim to bude.
Bola som nedavno na koncerte Tublatanky, Mato Durinda je tiez 60tnik, ten vyzera tiez vyborne. Sice to nie je moj typ, ale vyzera ovela mladsie.
Joj, mať tak tvoje problémy. 😅 Na tvojom mieste by som začala sama od seba, treba si upratať svoje myšlienky, zmieriť sa sama so sebou, so svojím vekom, svojím životom... Lebo tu bude problém aj v tebe samej. Inak by si neriešila vek potenciálnych partnerov. Neupínaj sa na mladých mužov. Uvedom si, že muži dozrievajú, mnohí vyzerajú lepšie v 50tke ako v 25tke, navyše vekom sa upokoja, zistia, že priorita nie je mať peknú a mladú ženu, ale ženu upravenú, udržiavanú, rozhľadenú a príjemnú.
Milá autorka, treba chodiť na párty, rôzne akcie ..pre mladých,. Rozpustiť vlasy, obliecť krátku sukňu a vysoké čižmy nad kolená a chlapci sú tvoji☝️Mladým sa páči pekná, sexi žena a je jedno koľko má rokov🫶 Oni aj tak nevedia odhadnúť vek ženy🤗

@0silvia0 vacsinou su zničený ti jednak ktorý sa poriadne nestarajú a ti co robia denne nocne a popripade cigarety chlast nespia a zla strava