Nepáčia sa mi muži nad 30 rokov
Nepáčia sa mi muzi nad 30 rokov. Ja mam 37 a majú o mna zaujem iba "starí" muzi. Nepáčia sa mi preto, lebo muzi 30+ mi pripadajú vychcanejsi, vypocitavejsi a ze by mali väčšie IQ ako mladí, sa tiež nedá povedať. Ako a kde ste vy našli niekoho schopného a mladého? Už mi to ide na nervy s tými mužmi ani mladý ani starý.
@viestta co ta vedie k urovni vyjadrovania, ktoru predvadzas v tejto diskusii?
Tak ja poznám pár 37-40 po ktorých mladí slintajú, tie baby chodia na úpravy a vyzerá fakt super, o postavu sa starajú ukážkovo. Nie je o čom, baviť sa o 37-ročnej ako keby mala pomaly 60 je od veci. A ešte tu jedna strelí že sa syna pýtala 24 - ročného a čo on je nejaká celopubertálna vzorka ? Ani Adela Banášová nechcela nikdy starého, lebo je tak mentálne nastavená a teraz je šťastná, je jej jedno, kto si čo kotkodáka.
@viestta vieš, že s tebou väčšinou súhlasím, máme podobné názory, ale v tomto si teda naozaj mimo plus ten slovník fakt cez. Ale zrejme len nemáš skúsenosti (a ani nechceš mať), ale to neznamená, že máš pravdu. By si sa divila, koľkých chlapov priťahujú staršie ženy a nie len na sex. Mam kamošku, má 43, mega super baba aj super vypadá a teda naháňajú ju chalani od 18- do 60 a veru nie sú to "len" robotníci. Ale ona je fakt taká, že si s každým rozumie, príjemná...a tak sa na ňu ktokoľvek ľahko namotá. Po mne idú tiež bežne o dosť mladší, akurát, že ja o to nestojím, keďže s nimi nemám dobré skúsenosti. Ale zas to ja nemám ani so staršími 🤣 A mohla by som písať...
@jsbb uplne ta chapem, ak sa jedna o fyzicku pritazlivost, pre mña neexistuje nic pekne a pritazlive nad 35 rokov, vacsinou je to sive a "zrele" (blee), a to ja sama mam 48. Mam muza(starsieho odo mña o 10 rokov), a nastastie uz nemusim nic take riesit, ale ak by som raz zostala bez neho, je mi jasne, ze by som si nikoho nenasla, stareho nechcem a mlady by nechcel mña. Ale ty mas este ako 37-rocna nadej, ze to klapne s nejakym 30-tnikom, nikdy nevies
@jsbb
Len aby to nebolo opačne,aby za rok -dva neodkopol on teba. A napíšem svoj názor ako chlap,keď som mal 27 neviem čo by musela mať žena o desať rokov staršia,aby ma priťahovala. Neviem čo by musela mať,resp čím by si ma musela vydrziavať. Možno tak na jednu noc áno,keby dobre vyzerala a to by stačilo. Ak si myslíš,že máš medzi nohami truhlicu s pokladom...nie nemáš. Máš tam iba chachaňu a majú ju všetky ženy. Čiže keď nedáš ty,zajtra dá iná. 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/muz-zijuci-s-rodicmi-2/
a s tymto 41r to nevyslo?
30rocny chlap este nebude chciet hned deti a ked bude, uz budes na deti pristara ty. A ty chces mat deti? Preco si si nehladala mladsieho 30tnika skor, ked si mala tiez 30? V 37 sa ti muzi budu vyhybat, lebo budes posobit zufalo, najma ak este chces stihnut deti co najrychlejsie. Niekedy pri vybere partnera a zakladani rodiny treba brat do uvahy aj prirodne obmedzenia.
@mirko84 Treba čítať s porozumením. Tá plešina v zátvorke patrila k tomu, že muži starnú oveľa rýchlejšie, nie k tomu, že sa o seba nestarajú. A neviem prečo by malo byť odsudzovanie, že sa mi nepáčia plešatí muži. Každý má právo mať svoj vkus. Muž si vyberá ženu primárne na základe vzhľadu, vtedy je to ok, ale keď má nedajbože nejaké požiadavky na výzor chlapa aj žena, tak už sa tu samozrejme nejaký chlap z toho triggerne. Čo vlastná medicínka nechutí? 🙂
@jsbb opýtaj sa Hany Gregorovej.
No ja keď som mala 17, páčili sa mi 30-tnici. Keď som mala 25, stále sa mi páčili 30-tnici. Aj som si ho našla zrovna som muža spoznala mesiac po jeho 30-tke.
Muž sa mi stále páči, aj keď má 37. Ale aj napriek tomu ja mám 32 a stále sa mi páčia 30-tnici.
A to je také, že proste plus mínus má niečo priťahuje na nich. Myslím také platonicke herci a tak, páči sa mi a zistím, že má 30 😀 takže,keď budem mať napríklad 50 a budú sa mi páčiť 30-tnici, tak to asi radšej nenapíšem na mk 😀
To akože muž je od 26-30 super v pohode a bum má 31 narodeniny a stane sa vychcanym? Aha.. a to každý že? 😏
@jana_eyre_2 Mozno to asi autorka myslela, ze starsi muzi uz maju nieco za sebou, dobre aj zle, nejdu sa uz z nej hned pototo, neobskakuju ju tak a tolko, ako by si priala ...

Sa tu bavite o 37 ročnej akoby mala 73 😅 Tiež si myslím, že ss treba zamyslieť prečo takto vnímaš mužov a prečo ta priťahuje ten nespravny vychcany typ.