icon

Nepáčim sa mužovi. Čo s tým?

22. júl 2022

Čo by ste baby robili, keby vám manžel povedal že sa mu nepacite?..

Strana
z3
bimbambom
22. júl 2022

@kayyaa veľmi pekne si to napísala ❤️

lala123
22. júl 2022

Vidis sama si si našla odpoved....trocha si spohodlnela a možno aj zlenivela. Zaklad je či si s tým spokojná alebo to vadi len muzovi . Ak si aj ty nespokojná a vieš , že by si sa mohla citit aj lepšie a krajšie tak sa premôže a sú do toho....potrebuješ len impulz a ta manželovi poznámka ním môže byt. Zalezi na tebe

tempera
22. júl 2022

@diamond007 nuž, ja som takto chodila už na začiatku vzťahu 🤣 : rozgajdane gate ....
Moje prve stretnutie a najlepší pokec bol na spoločnej chate v pyzamach 🤣

mamkalentedkova
22. júl 2022

Ja by som mu povedala ,že ani on mne ,ale nejak som si zvykla 🤣🤣🤣 Že každý žije s tým ,na čo má 🤣🤣🤣
On sa vôbec nezmenil ? Nepribral? Neprestal sa holiť ?Negrga keď si dá pivo alebo sa dobre naje? Nechápe?

ryan87
22. júl 2022

Nemôžem nikoho brániť ani nikoho z nich kritizovať, lebo môj pohľad je taký ze aj ked sa zmenila a nemá snahu sa muzovi stále páčiť, tak aspoň to mohol povedať viac diplomaticky(nežnejšie) veď uz sú spolu nejaký ten piatok a na druhej strane to ze žena sa prestane o seba starať nieje vo väčšine prípadov len tak. Väčšinou to ma akýsi dôvod...

vero96
22. júl 2022

@domiklik treba vymeniť manžela lebo Ti povie pravdu? 😀 ja by som skôr menila, keby klamal, pil, kašlal na rodinu. Autorka píše, že s deťmi pomôže, rovnako s financiami. Tak prečo by ho menila? Lebo ona sa prestala starať o seba???? divné

eva112014
22. júl 2022

@viestta Inak ja budem tiež úprimná. Vlastne chcela som to napísať už dávno. Teraz po debilných príspevkoch si veľmi diplomatická. Ja som sa na tvojich komentoch vždy šúlala od smiechu. A aj mi chýba tá stará viestta. Ty si mala tak dobré hlášky, že mi slzy tiekli.
Teraz je taká doba. Že ňu ňu ňu, len asertívne a diplomaticky. 🙃😄

viestta
22. júl 2022

@eva112014 áno, zábava skončila, treba len ofukovat

viestta
22. júl 2022

@kayyaa môže to byť len blbá poznámka, mohol to povedať s tým najlepším umyslom, aby ju naštartoval, lebo vidí, že niečo nie je v poriadku, mohol to povedať s cieľom uraziť. Nepoznáme kontext celej debaty. Ale v každom prípade autorka priznáva, že seba postavila až kdesi na koniec radu v jej záujmoch a bolo by dobre, hlavne pre nu dobre, aby sa zamyslela a niečo prehodnotila, niečo zmenila. Nie kvôli mužovi, aj keď ani on nie je nepodstatný, ale pre sa a a svoj dobrý pocit.

monuska112
22. júl 2022

baby poviem vam narovinu, ak by moj muz pribral vyvalil sa na gauc a mal problem s hygienou - ano ja viem ze to s autorkou nieje az tak zle, poviem mu ze vyzeras a smrdis jak prasa, tahaj do kupelne a chod si zabehat...a to sa lubime velmi velmi moc, ale pri vsetkej ucte su veci ktore treba povedat narovinu.

kittykat22
22. júl 2022

Riesili sme teraz doma to iste 🙄 Muz mal pravdu, ja mu to mam za zle a neplanujem mu to odpustit. Ale nakupila som nove veci a vypadam lepsie 😅 Na druhej strane, je lepsie ze ti to muz povie akoby sa mal tvarit ako svaty Peter a skocil by na najblizsiu kolegynu v praci. Dobre ti radia baby - daj mu deti a chod niekam. Ked to spravis 2-3x tak si myslim, ze ho tato kritika prejde.

tinqua
22. júl 2022
domiklik
22. júl 2022

@vero96 neber sa tak vážne... celá táto diskusia je zbytočná, ale ze úplne... Autorka napíše, že muž jej niečo povedal a o tri riadky nižšie viac menej asi aj prizná, že to bude pravda...

gorka
23. júl 2022

Mat deti nieje vyhovorka,ja Dom pocas vsetkych tehotenstiev pribrala vyse 30kil,mam hold zlu genetiku.a nabrala Dom aj zo vzduchu.po troch mesiacoch Po porode som zmenila stravu,hybem sa a uz mam Len 10kil.ale Ono nejde Ani o to ci Maß 50 ci 80,muzi maju Radi postavu presypacich hodin .ja som na 3deti Sama a poviem ti,radsej nedrhnem podlahy Denne a KED objednam Pizzu alebo ideme do mcdonaldu Ale sa namalujem kazdy den,osprchujem,naolejujem,pekne obleciem,vyvoniam,aby muz KED pride z roboty nevidel chodiacu trosku doma.kazda zena je krasna,KED sa upravi a Stara o Seba a to muzi miluju.vsetko sa da,treba si Len zariadit priority a naucit sa sebalaske,uvidis Ako zacnes ziarit potom.

karolinakr
23. júl 2022

no akurat som včera diskusiu v
čitala, muž ma maly penis.vsetky sa zhodli v tom, ze mu to netreba hovorit, aby jeho ego neutrpelo Ked sa zena zmeni, treba jej do tvare špricnuť, že je škrata, aby si vstupila do svedomia, lebo muz ma na to svate pravo! !! ach jaj, tak ti mal diplomaticky povedat aspoň kupit na narodky permanentku do posilovne, zaplatit vizažistku, kadernicku, preplatit plavanie atď. .hadam by si sa dovtipila alebo ukazat na obrazku nejaku babu - zlato, bol by som šťastny, keby si sa taktou
upravila atď.
..ked ho mas rada, určite sa mu chceš pačit..
a nepovedal ti v posteli pod perinou - a ty ma už vobec nepriťahuješ! náhodou...

kamatopo
23. júl 2022

Nuž chlap chce dokonalú ženu,vždy štýlovo oblečenú s dokonalým telom a pravdaže top výchovu detí. Nerozumiem kde to zlihava. Žeby si nemala čas na seba ako väčšina tuná na modrom koňovi? Nuž muž by sa mal zobudiť do reality. Nech je pri deťoch a dá ti euricka na všetko čo si musela obetovať a budeš zas dokonalá. Alebo poslať blbá k zrkadlu aby sa pozrel či aj on vypadá tak ako keď si s ním randila.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
marca12
24. júl 2022

A co ked mas dve male deti. Pozri sa na zeny,ktore maju deti,nie kazda vyzera ako metla. Nikdy nezabudaj na seba,nikdy,nikdy. Vzdy sa da najst par minut cas,len si leniva a vyhovaras na deti. Pozri aj namiesto napisania tohto prispevku a casu,ktory stravis citanim komentarov,si radsej mohla urobit nieco pre seba. Zacni o seba dbat,nie kvoli muzovi,ale kvoli sebe. Zena nemusi chodit zmalovana ako kraslica. Staci,ak ma ciste vlasy to je zaklad. Trosku spiraly,ceruzka na oci a hned sa ti rozziari plet. Obcas si dopraj masku,ak nemas peniaze alebo nechces na seba davat zbytocne navyse chemie,je vela domacich typov na masky. Pri tom sa vies zabavit aj s detmi. Spolocne ich vyrobite a mozes aj im supnut trosku na nos a budu sa tesit. Zacvicit sa da aj 10-15 minut aspon 2x denne. To sa tiez da aj pri detoch,mozu cvicit po svojom s tebou. A ked pride muz domov a trochu si vyfukne,kludne mu mozes nechat deti a ist niekam zrelaxovat. Vsetko sa da,len sa musis vnutorne nastavit. A nezabudni,nikdy nezabudaj na seba. Ty musis byt na orvom mieste,potom bude spokojna cela rodina a hlavne deti, lebo stastna mamina znamena stastna rodina.

veronika66
24. júl 2022

@marca12 si to krásne a pravdivo napisala

leskovael
24. júl 2022

Nuž sama si za to môžeš. Žena má byť ženská a má sa o seba starať, tým nemyslím chodiť vymaľovana a v ihlickach.. Ale v rámci možností a hlavne sa neopustiť... 2 deti niesu žiadna výhovorka, len ženy sa nato s obľubou vyhovaraju... Tak s tým začni niečo robiť, nehľadaj výhovorky ale riešenia, tebe to nevadí? Veď ani ty sa nemôžeš cítiť dobre..

leskovael
24. júl 2022

@karolinakr ja si nemyslim ze muži chcú doma štýlovú ženu s dokonalým telom. Určite dobre vyzerajucou zenou nepohrdnu, ale ten význam slova už znamená pre každého niečo iné 🙂 Ale určite nikoho nenadchne pribrata "teta" v zastere ktorá so sebou nič nerobí. Takisto ako žene asi nič nehovori chlap, ktorý by sa doma po pár rokoch manželstva valal v smradlavych trenkach, prepotenom tričku (lebo ved majú dom tak robí aj na dvore..) alebo špinavých monterkach na gauči. Aj popri deťoch by mala byť žena upravená a stačia jednoduché veci - umyté vlasy, vyčistená plet, krém, občas špirála +upravené obočie, doma nechodiť v zastere či otrhanych teplákoch ale v čistom príjemnom oblečení. Podla mňa stačí pôsobiť sviežo a čisto. A sem tam, ked je chuť tak sa trochu viac upraviť. Veď aj žene samotnej to dobre padne, keď sa na seba pozrie a povie si že "dnes mi to sekne"

Strana
z3