Nepáčim sa mužovi. Čo s tým?
Čo by ste baby robili, keby vám manžel povedal že sa mu nepacite?..
Tak sa pozri na seba a začni na sebe pracovať
Ja chápem, že ťa to asi ranilo. Na druhej strane, ak ti to povedal, znamená to, že mu na tom záleží. Keby nie, tak by kašlal na to, tebe by nič nehovoril a možno by si skôr či neskôr našiel nejakú inú. Či už na vzťah alebo len ako bokovku. Ak ti to povedal, asi ťa stále chce, len takú ako si bola predtým. A máš teda šancu niečo s tým urobiť. A úprimne, som si istá, že ty sama sa budeš cítiť lepšie.
10 kil je nič. To nie je rapidna zmena. Daj si pekne oblečenie, makeup, daj mu deti, daj si denne 20 minút behu. A hneď si ako predtým. 😊 Nevidela by som to tak čierno.
Tak sprav so sebou niečo a neurazaj sa. Povedal ti pravdu, opustila si sa.
no tak okrem toho ze je hulvat, tak teda je to ostatne v tvojich rukach. Deti mu daj a prestan byt pohodlna. 10kg ide dole ako nic, a ani nemusi.. no a co. Chod ku kadernicke, kozmeticke, gellak vobec nie je povinnost, ruky si vies upravit aj bez toho. Oblec sa a hotovo. Aby si vyzerala normalne, zase nemusis zo seba robit barbie. TO zase nech pochopi on ;)
@simca06022011 že hulvát, však to je úprimnosť vo vzťahu, čo sa má čo urážať vsak povedal len pravdu, a daktore ženy by sa mali tiež uvedomiť a dačo zo sebou robiť, keď to vidím na pláži ako vyzerajú, že máš dieťa neznamená vyzerať ako stará teta, mne tiež muž povie, ale ja si sama priznám a vážim sa, že som pribrala kilo dva a aj ja jemu a čo mám sa hrať, že si krásny a pupok ako svet
@pragmaticka no,, mas presne dobry nick,, k tomu co ti napisem,,, 🙂 poznam parik,, ona vyhlasila, ze jej sucasny manzel,, sa jej nikdy nepacil,, nebol vobec jej typ,,, ale ked uz 3 roky bola sama a aj on nikoho nemal,, boli spolu v nejakej partii, tak sa dali dokopy,, ale to brutalne iskrenie, tam nikdy nebolo,,, no z nudze cnost.... tak sa dali dokopy,,, napodiv su spolu celkom dlho,,,, velakrat tu zeny pisu,, ze nie vzdy,, to bola ta neskutocna chemia,, ktora ich dala dokopy,, niekomu to mozno az tak nevadi, je viac pragmaticky,, vidi ine kvality,, zhodnoti situaciu,, a je rad,, aj za dotycneho,, aj ked nikdy,, to nebol jej idoll... ,,
@zuzubb007 splechnut zene do ksichtu ze sa mu nepaci je hulvatstvo, normalne sa to da povedat. Citlivo. Cloveka ktoreho lubis a zdielas s nim kadeco takto neodpalkujes. Ak s nim teda estw chces napr zalahnut do postele niekedy. Mne keby toto chlap povie dam sa dokopy a najdem si ineho.
Hlavne citlivejší clovek toto nezabudne. A to on po 10r uz ma vediet ake je, ako to vezme. Su ludia co si povedia a taki ktori nie. Ja sa tiez okomentujem aj sama, aj s chlapom sa okomentujeme. Ale nie ze nepacis sa mi, nepritahujes ma atd..u nas sa dve kila ani neriesia, ved to je väčší obed 😂, mame ine priority ako zrkadlo a napichane papulky, umele nechty a to môže byt prípad aj zien ktore komentujes. Riesime kazdy svoj zivot a svoje starosti. Partnera si ale nemame zhadzovat a odstrkovat. Aj keby hned bola pravda ze sa zmenila na ježibabu.
@blancheporte prečo, ako sa mu bude páčiť, keď sa bude musieť postarať? Starať sa mal aj on už od narodenia detí, je to chyba autorky témy, že to nechala zájsť až sem
@elizabet173 no ze ked bude musiet ostat s detmi 2x do tyzdna sam,tak si rozmysli,ci sa mi paci....ved nech sa on stara a ona si oddychne a skrasli
Ved ale píše ze deti postrazi manzel, nema problem, cize toto ziadny problem 😉
@blancheporte
@simca06022011
@blancheporte manžel deti postráži , bežné ich stráži keď som na brigáde, financie nato mám tiež keďže máme spoločné peniaze a muž má nevydeluje s ničím ..ale asi som zlenivela , veľmi som sa vzila do role matky asi
Odkial si?
To že si mama neznamená že sa nemáš o seba starať lebo okrem toho že si mama si aj manželka a aj manžel si zaslúži sa tešiť domov nielen na deti ale aj na manželku a toto je chýba veľa žien že ich jediná výhovorka je že veď máme malé deti ktoré som mu porodila a pod ale netreba zabúdať na lásku ktorá sa musí aj rozvíjať a nie zvednut. Tak sa nakopni a začni so sebou niečo robiť lebo potom bude ďalší status že moj muž má podvádza. Toto neber akože ti to píšem v zlom 🙂
Autorka záležalo by ake su okolnosti. Beriem lieky, pribrala som s nimi 20kg je to vedľajší ucinok aj sme sa snazili zmenit ale proste tie mi nesadli. Inak sa o seba staram, primerane k váhe sa obliekam, stravu si strážim, cize neprejedam sa a chlap vidi, ze sa snazim. Ale necitim sa aj tak dobre aj ked on mi nikdy nic nepovedal. Uprimne si myslim, ze ak si vies vytvoriť priestor chod si 2x do tyzdna zacvičiť, najdi si trenera, najdi si kamosku na nordiwolking, vies ako ti to dobre padne. Nerob to kvoli chlapovi ale kvoli sebe.
Zas raz si myslim opacne ako vacsina😀😀 podla mna je to dost odveci, co ti povedal...ja mam tiez 10kg navyse, po 16r manzelstva uz skratka vyzeram inak ako kedysi, nejake tie vrasky, plet uz davno nie je co byvala, gravitacia tiez robi svoje😀😀...a moj muz mi vzdy povie ze mne sa pacis stale, ved si moja❤️
Akoby sme toho druheho brali ako vec, ktora musi vyhovovat vzdy nasim predstavam. Ale skratka starneme, menime sa...
Je jasne, ze nie si momentalne asi kočka ako ked si ta bral, a spievat ody na tvoju krasu urcite nemusi, bolo by to zrejme aj pokrytecke...ale stale sa mu mozes pacit aj s nedostatkami krasy, skratka preto, lebo ta ma rad...😊
Ale asi zijem prilis romanticky zivot v porovnani s ostatnymi 😀😀 a som za to vdacna🙏
myslím, že muž môže žene kľudne hovoriť celý život, že je najkrajšia na svete, ale ja osobne som za úprimnosť, lebo keď ti niekto klame do očí, len aby ťa neurazil, tak to nie je správne a nevedie to k želanému efektu...samozrejme, vždy je lepšie povedať to primerane a vhodne, ale niektorí muži do nevedia pekne povedať, lebo ani s nimi sa nikto v živote nemaznal...
Mna môj muž pred svadbou nevidel ani raz namaľovanu a elegantne oblečenú ( načančaná ). A predsa si ma vzal. Bolo pre neho dôležité, čo mám v hlave ( aj v spodnom prádle 🤣🤣🤣)
@tempera áno ale je iné keď žena sa o seba stará a keď sa nestará ( neholi, vlasy v cope mastné, rozgajdane gate atď...) Koho by toto priťahovalo? 😑
@ummimaryam
@kayyaa ale ona pise, ze pribrala 10 kil. Nie, ze ich ma navyse. Je rozdiel,ked niekto priberie 10 kil zo 60-tich. A rozdiel 10 kil z 90-tich.
Treba vymeniť manzela
@domiklik kvôli tejto jednej vete? keď mal pravdu a autorka to priznala?

Ďakujem baby, je pravda že som pribrala 10kg , u kaderníčky som bola naposledy pred 3rokmi a farbim sa len doma...mám aj sadu na gellak ,ktoru mi kúpil manžel ,len akosi som na to zabudla ,si to robiť , snažím sa maľovať ale mám aj tam rezervy ..asi som len zlenivela, pretože financie mám , mám aj muža ktorý postráži deti keď potrebujem..nepáčim sa mu , povedal to jasné s tým že by som sa mala pozrieť na seba..sme spolu 10rokov ..