icon

Nepáčim sa mužovi. Čo s tým?

22. júl 2022

Čo by ste baby robili, keby vám manžel povedal že sa mu nepacite?..

Strana
z3
simca06022011
22. júl 2022

nasla si ineho? co sa da s tym robit? preco si ta bral?

sandyan
22. júl 2022

Aky mal nato dovod povedat ti to? Mas nadvahu,nestaras sa o seba?.. hlavne ze on vyzera k svetu,ze?😂

pazdura
22. júl 2022

By som sa spýtala či si myslí že je Alan Delon...

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
misinka26
22. júl 2022

Ako presne sa mu nepáčiš? Pribrala si? Schudla? Zmenila si účes? Staráš sa o seba? Predtým si sa mu páčila? Vieš, ak si bola predtým "modelka" v sukni a teraz si "tetuša" s copom v rozthaných teplákoch, tak to je zmena...

roja01
22. júl 2022

Povedala by som mu, ze ani on sa mi nepaci a co narobim.

salamistka
22. júl 2022

tí manželia toho povedia habadej, polku nemyslia vážne

autor
22. júl 2022

@misinka26 takto nejako to je , ako si to opísala ..🤷

pragmaticka
22. júl 2022

Ze prečo je vlastne potom so mnou. Mne keby sa môj muž nepáči, nebola by som veru s ním!!!

lia2022
22. júl 2022

Fu ha. V prvom rade sa asi urazila 🤣..

autor
22. júl 2022

@lia2022 veď aj som sa ...akoze zanedbala som sa ,jasné , ale máme dve malé deti , dom s dvorom ...

ckocka
22. júl 2022

Pomohla by som mu urobiť profil na zoznamke a vytypovať najvhodnejšie kandidátky podla jeho vkusu.

salamistka
22. júl 2022

daj mu deti a choď sa zrelaxovať ku kaderníčke, kozmetičke

lesana25
22. júl 2022

To je dôvod sa opustiť? Deti a dom? Ja mám dve deti a práve potom som sa konečne dala do poriadku, u mňa to bola katastrofa skôr dovtedy. Ale zase aj manžel sa vie postarať keď mi niečo treba.

salamistka
22. júl 2022

Neber to ako vyhrážku alebo niečo tragické...on si to len všimol, nepáči sa mu niečo a len tak ti to povedal, lebo sa mu to zdá normálne, povedať čo má na jazyku, veď ste manželia, teda je úprimný...nehľadaj za tým nič zlé a nemysli na najhoršie...a nezabudni mu povedať, že aj on by mal so sebou niečo spraviť

ndrag
22. júl 2022

my mame s muzom dohodu, ze ak sa prestane niekto z nas o seba starat a tomu druhemu to zacne vadit, tak si to povieme. Lepsie, ze povedal, aspon o tom vies a mozes to zmenit. Horsie by bolo, keby si rovno nasiel inu.

martinka13
22. júl 2022

To je výhovorka. Akože nechcem byť zlá, ale niekedy sa až čudujem mužom, že svojim ženám niečo nepovedia. To že si sa vydala a máte deti neznamená, že sa o seba nemôžeš starať. Čo má ten manžel robiť? Aspoň Ti povedal pravdu a Ty môžeš s tým niečo spraviť.....Ja mám tiež 2 deti (pri druhom som pribrala 30 kg 🤔) . Ale dala som sa do poriadku. Predsa nechcem, aby sa muž za mňa hanbil a aj ja som sa zle cítila.

kkovacovak
22. júl 2022

Ak to bolo tak ako píše @misinka26 tak ono nie sa čomu čudovať. Ak si sa tak radikálne zmenila tak je možnosť že muža už nepriťahuješ tak ako kedysi. Ako ti to povedal? V štýle "rob zo sebou niečo lebo už to nie je čo to bývalo" alebo "si škaredá". Aj keď ti tu veľa žien napíše aký je to somár a neviem čo tak je dobré sa nad tým zamyslieť. Vidím veľa žien, ktoré boli kočky a starali sa o seba. Potom si našli muža, mali deti a zrazu sú to nepekné tetky s mastnými vlasmi, v teplákoch a myslia si že majú muža, deti tak sa nemusia o seba starať. Nehovorím že musí žena nosiť kilo makeupu a nosiť štekle. Ale muž je rád keď má vedľa seba ženu čo aspoň trochu dbá o svoj zovňajšok.

tomikejt
22. júl 2022

Tak ak si sa prestala o seba starať a vyzeráš zrazu inak ako keď ste sa spoznali, tak sa mu nemôžeš čudovať. Ja mám tiež dve deti ale nezanedbávam sa. Vyťahané tepláky nenosím ani doma. A starostlivosť o seba nezaberie až tak veľa času. základ u mňa je aby som bola čistá, voňavá, umyté vlasy, oholené nohy, a to naozaj až tak veľa času nezaberie.

liljana
22. júl 2022

Ked sa ti muz zanedba, stucnie, nebude sa sprchovat, zacne pit, .... Budes mu klamat a predstierat, ze ta aj taky pritahuje?

melanta
22. júl 2022

Akože sorry, ale opustila si sa, pribrala si, nestaráš sa o seba. Ak začnú dvaja ľudia vzťah, tak aj preto, že je tam aj nejaká fyzická príťažlivosť. A ak sa ten človek fyzicky zmení, lebo sa prestane o seba starať, príde mi absolútne ľudské a prirodzené, že tá fyzická príťažlivosť sa stratí. Mne by sa tiež môj muž nepáčil, keby pribral 20 kíl, chodil s mastnou hlavou a nestaral sa o seba. A názory niektorých žien tu na koni, že muž má ženu milovať a má sa jej páčiť aj keď sa zmení, to je primitivizmus. A že máš deti a dom? Máte ich obaja. Nemáš robiť všetko len ty. Ak robíš všetko iba ty, to je tvoja chyba, že si si to tak na začiatku nastavila. A je len a len tvoja chyba, že sa mužovi nepáčiš.

h2
22. júl 2022

☹️ Chápem, že takáto informácia od milovanej osoby zabolí, ale skús to zobrať, ako konštruktívnu kritiku a zapracuj na sebe. To, že to tvoj manžel povedal, využi vo svoj prospech: keď budeš potrebovať čas, alebo peniaze, aby si ich investovala do svojho výzoru, budeš mať argument. Veď ty predsa chceš len, aby si sa mu páčila. Tak nech stráži deti a uvarí večeru, kým sa ty vrátiš z fitka, alebo od kaderníčky. 😉😁

bajka16
22. júl 2022

Že si z tohto vôbec robíš ťažkú hlavu. Chlapi sú jak malé deti. Nevidia okolnosti, prečo sa tá žena zmenila a taktiež nevidia ani seba. Vôbec si to neber k srdcu, vyzeraj a buď tak, ako sa cítiš ty dobre a sebavedomo. Že si sa jemu prestala páčiť - jeho problém. Ak ti doma nepomáha - logicky na seba nemáš čas, bohužiaľ. Nemeň sa kvôli nemu, ak je to nad tvoje sily, a vôbec si z toho nič nerob. Ten po tvojom boku, aj tak nie je dostatočne vyzretý pre tento svet. Ak si sa mu iba páčila a preto je s tebou, tak odíď od neho. Ak by tam boli aj iné tvoje kvality, kvôli ktorým je s tebou, tak by ti toto nepovedal.

blancheporte
22. júl 2022

Deti a domacnost dat na starost manzelovi a ty sup-sup na kozmetiku,ku kadernicke,masaz a posilnovna.....No a az potom chcem vidiet,ako sa mu budes pacit,ked bude sa musiet on postarat.A urob si den pre seba aspon 2x do tyzdna!!!!

zuzubb007
22. júl 2022

Vsak co menia dve deti a dom s dvorom som na tom rovnako, a teda poviem ti, ze staram sa o seba a vahu mam nizsiu ako pred prvym tehotenstvom, ked sa chce vsetko sa da napriklad poviem ti ako to robim: farbim si vlasy sama doma je to rychlovka nestracas cas ani peniaze, prezehlim a ako od kadernika, nechty mam nechtovu sadu tiez to zvladne kazda, a cvicim doma mam trampolinu pustim youtube a idem, a som nonstop s detmi, ucit sa, kruzky atd. aby som nezabudla mam aj pracu 😉, vsetko ostatne je lenivost a vyhovorky, ze sa opustis, drzim palce dat sa do formy

monuska112
22. júl 2022

takto a ty ak by si mala na to casove podmienky chcela by si s tym nieco robit chcela by si nieco zmenit ci to nieje tvoja priorita?

malykonik
22. júl 2022

Súhlasím s názorom že sa treba o seba starať aj po materstve. Ak nie je čas/priestor/peniaze na to chodiť ku kaderníčke,na manikúru, pedikúru aťd, v dnešnej dobe je možností až až. Fitshaker- cvičenie z domu, vlasy raz za čas kaderníčka a inak upravovať doma, nechty zvládneš tiež doma, a či si oblečieš niečo vyťahané a spraté alebo niečo pekné tak to zaberie rovnako veľa času. Myslím že názor že sa mužovi máme páčiť v akejkoľvek podobe, nie je úplne správny. Vzťah je vo veľkej miere aj o fyzickej príťažlivosti. Niečo iné je zostarnúť, a iné byť mladá a zanedbaná.

anjelicek26
22. júl 2022

Ono povedat, ze takto sa mu nepacis, je fer... pribrat po tehotenstve a materstve par kil je normalne, ale par kil nie je 10-20-30 kil za kratku dobu, to je uz potom cele zle... pekne sa obliekat a rano sprcha a vyfukat si vlasy ta stoji 20 minut skorsieho vstavania, dat si u kadernicky spravit pekny, efektny a lahko upravitelny uces, obcas si dopriat nechty, ist do mesta pokupit nove handry - nielen stale deti od hora dole zasobovat... rovnako si zacvicit 15-20 minut kazdy vecer ci rano sa da aj pri detoch, aspon moji sa snazia cvicit so mnou, pripadne sa pucia smiechom, ked na mna pozeraju 😂 Len chciet... pozri keby muz chodi dogabany, neosprchovany, pribraty, bol by pre teba atraktivny? Pre mna teda nie...

rebellefleur
22. júl 2022

Ono je rozdiel, ak sa človek fyzicky zmení napr kvôli chorobe, za co nemôže alebo jednoducho z vlastnej pohodlnosti a lenivosti.. Dôvod, že mám deti a nemám čas? Za mňa je to výhovorka. Tiež mam dve deti, veľmi akčné, náročné, nechodím síce ani do kaderníctiev, ani na manikúry, ale aj tak som vždy upravená, lebo inak sa jednoducho necítim sama dobre a očakávať od chlapa, že žena sa dobrovoľne fyzicky spustí, ale dala mu predsa deti, tak sa mu musí predsa vždy páčiť je.. 🙈🙈🙈🙈 Mohla by som chlapa neviem ako milovať, ale pokiaľ by z vlastnej lenivosti nabral 20kil,chodil v teplákoch, neupraveny, s mastnými vlasmi, samozrejme, že by sa mi nepáčil a príťažlivosť by ostala na bode mrazu.

misinka26
22. júl 2022

No tak šu, šup rýchlo so sebou niečo začni robiť 🙂 neurážaj sa ale zober to ako impulz zmeniť niečo. Chápem deti, dom, ja som to mala viem čo to je ale každý muž či žena chce mať pri sebe niekoho kto sa o seba stará, nemusíš byť MISS stačí umyť vlasy, dať špirálu, kúpiť si oblečenie na tvoju postavu (jasné ak máš 150 kg je to o inom) a ideš... hlavne sa neopúsťaj 🙂 držím palce...

Strana
z3