icon

Nepochopené rande

stefania2m
9. júl 2023

Dobrý deň. Vcera som mala rande už asi 20te s mužom. Zoznamil nás spolocny kamarat, nejako sme spolu slovne flirtovali par tyzdnov ale nikdy sme spolu nič neboli. Boli sme par krát spolu vonku ako partia. Potom pri nahodnej komunikacii som spomenula ze sa s niekym novym stretavam na co hodil ziarlivostnu scenu. A asi o týždeň na to ma volal von každý den. Pozerali sme po praci film, Isli na nakupy, varili spolu. A prišiel piatok kedy mu prisla zasielka ze je definitivne rozvedeny. Tak ze to ideme oslavit. Sli sme ku mne, pili vino a pozerali filmy. Zacal ma hladkat, po chvili pusinkovat do vlasov na co som sa otocila a dala mu pusu na usta a opytala sa asi hlupo lebo vedela som odpoveď, ale opytala som sa ze tak teda už definitivne slobodny? A cakala som ze to bude pokracovat. Ale.ono nepokracovalo. Keď som mu povedala ze ci si môže rozopnut rifle ze si nechcem zlomit nechty tak mi povedal ze co by som tam chcela hladat, ze mam Mateja s kym sa stretavam. Ale naco potom inicioval tie vecery spolocne a urobil prvý krok s tymi pusami do vlasov a hladkanim? Co si o tom myslite prosim Vas?

Strana
z2
poppy22
9. júl 2023

nechce s tebou sex? dost divne...ani na 20tom rande??...kolko vlastne mate rokov? znie to ako keby ste mali 15...a co ty s nim vlastne chces? vyzera to,ze sa len zabavas...preco si sa ho vobec pytala,kedy bude konecne slobodny?ved ste sa stretavali aj tak...a chlapik po rozvode,kde su mozno aj deti-asi chce flirtovat,ale naviac sa neciti /a su tu aj city,city-na tie netreba zabudat😉/...navyse so zenou,ktora sa popri nou stretava s niekym inym🙄...

liljana
9. júl 2023

Matej by si urcite rozopol tie rifle bez reci a hned. 🙂

duunlo
9. júl 2023

Pomyslel by som si, ze si “uzasna” zena a ze mala by si dozriet. Tahat dvoch chlapov subezne je uplne idealne 😅 z takych zien sa mi chce 🤮 Co je tazke na tom sa rozhodnut s kym chces aj pokracovat a nie rozcitat dve knihy naraz. Ja som toho nazoru, ze taka zena sa v buducnosti pri nejakej prilezitosti znova nebude vediet rozhodnut len pre jedneho, ked sa jej zjavi v zivote dalsi muz (od takych davam hned ruky prec). V zivote by som o taku zenu nebojoval s inym chlapom a hned poprial stastie tomu druhemu 😉 Ale suhlasim s tebou, ako si napisala, ze “mentalne sa citis na 15”, ja by som mozno znizil tak na 13 rokov. Chlap v rifliach ta mal pretiahnut a nechat tak. Aspon by si nemala uz ziadnu dilemu a mohla sa naplno venovat Matejovi🤣

mira0611
9. júl 2023

@stefania2m mala si mu povedat, ale ja nechcem Mateja a ani som nechcela. Ja chcem len teba! Asi mu nie je jasne tym, ze sa zacalo medzi vami nieco rozvijat a medzi tym si sa stretavala aj s inym si ho zneistila. Asi si myslel, ze nanho pockas vsak rozvod bol uz v plnom prude. Komunikujte jasne a uprimne, tak bude vsetko v poriadku.
Keby bola chemia medzi mnou a inym typkom a on by da zacal stretavat s inou, tak aj ja by som dala ziarlivostnu scenu. Vysiela, ze ma chce a potom sa stretava s inou, nech ide do p.ce taky!

taminka1986
9. júl 2023

@stefania2m 🤣🤣no zvlastna situacia,ale pri citani ma to pobavilo🤭Vzdy je lepsie mat "nacatych" dvoch ako jedneho,hlavne ked jeden este caka na rozvod. Ale rozpravat jednemu o druhom nebolo moc rozumne,to uznaj😅A tiez nechapem toho v tych rifliach tak pusinkuje ta a ked teda sa chytis ze nieco by mohlo byt tak on da blbu poznamku? Mal cusat a uzivat si 🤣🤷

vanilkovazmrzka
9. júl 2023

On je divny, ale ty tiez asi nie su uplne ok ked sa paralelne stretavas s dvoma

mogaa
9. júl 2023

@stefania2m nuž má rozum...ty si sa opýtala či je slobodný, on naznačil že ty nie si slobodná....nechce sa zapliesť s niekým kto je zadaný...hladkanie a bozky do vlasov nie sú stále nevera.....ty si sa s ním už chcela vyspať....
ach tie prázdniny🙉

nelina1
9. júl 2023

@liljana y
@liljana 🤣🤣

spadnutaslivka
9. júl 2023

podľa mňa ti presne povedal, čo ty jemu: - takže slobodný? on že áno, ty si niečo naznačila, tak sa aj on chcel uistiť, tak sa pýtal na Mateja... mala si odpovedať, niečo v zmysle, že nikoho nemáš/resp. už sa nestretávaš... a mohli ste ísť na vec. Teda ak by to bola pravda. Ak chodíš s iným, tak neviem, načo sa ťaháš aj s týmto

liljana
9. júl 2023

Co z toho vyplyva? Ked budes niekomu na buduce hovorit, ze sa stretavas este s niekym novym, tak sa mu do slipov tak rychlo nedostanes. S nechtami, aj bez nich. ;)

deti95060810
9. júl 2023

u mňa by si už viac neškrtol...

zuza265
9. júl 2023

… stretavat sa s 1 a je vyriesene. Nerozumiem uplne tomu hrat to na viac stran a ocakavat potom z druhej strany akoby “normalne reakcie”. Bolo jasne uz predtym, ze na teba ziarli. Jednoznacna cesta je vybrat si 1 chlapa a ak to nepojde, tak “hladam dalej”. Co neznamena vyskusat oboch muzov po sebe - mozno uz tento druhy nebude ochotny a chapala by som ho

sheila121
Odpoveď bola odstránená
barborachors
9. júl 2023

@stefania2m ze nie je vyrovnaný s rozvodom a neveri ženám, ved to je jasné ako facka.

stefania2m
autor
9. júl 2023

Takže update. Dnes má zavolal ci s nim môžem ísť na prechádzku. Tak som šla... zobral ma vyhodiť jeho obrucku do rieky. Snažila som sa ho odhovorit ale proste ju tam hodil. Potom sme šli do krčmy a tam sa trochu pripil a volal mu kamarat ci sa teda zastaví. Tak sme pešo išli cez pol mesta co bola super príležitost sa porozprávať. Najprv mi ppvedal ze.on je strasne hanblivy a ze ked ho chcem tak nech ma aspon promile alkoholu v krvi...Tak som sa ho priamo opytala ze co to bolo teda. Tak mi povedal ze ako ma môže jebat keď mám Mateja...

diwotworna
9. júl 2023

@stefania2m ucekaj het od neho nemá ti v hlave po kope ...takého chceš čo ide nato len keď je ožratý?a či sa mu vôbec ten jeho dzindzig postavý vieš ožratý chlop...No utekaj...

lintu
10. júl 2023

Chudák Matej. Tomu sa aj čkať musí, čo je toľko na pretrase, aj keď v podstate je v tom úplne nevinne.
Potvrdilo sa ale, že pán "rifle" sa len nechcel pchať druhému do kapusty. Otázkou ostáva, čo chce od teba. Teraz si možno naozaj potrebuje len zahojiť rany z rozvodu a ty si len čosi prechodné.

trdelnik234
10. júl 2023

@blancheporte
Super prispevok

trdelnik234
10. júl 2023

@diwotworna
No ale srandy bokom.Chlapa,co toto povie,by som chcela vidiet,aspon n'a fotke🤣

domkakvet
11. júl 2023

@stefania2m tak tvoje spravanie hned na zaciatku randenia zvlastne, povedat mu ze si bola s inym.

viestta
11. júl 2023

@stefania2m uz teda, neviem kde si toto cudo zohnala, ale hedam nie si taka zufala, ze s nim potrebujes pokracovat. A este chudak Matej, ani nevie ako ale urobilasi z neho vola, co si mozno ani nezasluzi

diwotworna
12. júl 2023

@trdelnik234 to bude taký kadzí chodzí dzeci robí 😁

mamusa123456789
12. júl 2023

Ach jaj, viac zapletiek ako v telenovele 🤣

muzskylukas
15. júl 2024

@stefania2m ziarlil a je veľmi zranený ved sa aj rozišiel tak chápem. Buď rada, že to nepokračovalo. By si sa po sexe cítila, že si urobila chybu.

zuzu11166
10. apr 2025

@lilja😄

Strana
z2