Nešťastne zaľúbená
Chcem sa s niecim zdoverit . Zalubila som do muza ktory je odo mna starsi o 7 rokov . Je to moj fitness trener ,teda bol nim. Cvvicila som s nim asi polroka ,teraz uz chodim cvicit na skupinovky, Sadli sme si po ludskej stranke ,ale vzdy sme si udrziavali odstup na treningoch.. Ked som skoncila s treningami, skontaktovala som ho. Chemia neskutocna!!! Vyspali sme sa spolu a dalej sme sa kontaktovali, chceli sme v tom pokracovat ze sa lepsie spozname ved naco cakat so sexom, sme dospeli ludia. No zivot to chce asi inak. Zacal sa ozyvat menej a menej, pytala som sa na rovinu ze ci pokracujeme a on by aj chcel, lenze srdce ho taka k byvalej partnerke. Povedal ze cas ukaze. A ze mi nechce ublizit. Ostali mi oci pre plac, trapi ma to, myslela som ze uz uzatvoreny byvaly vztah ma. Neviem co robit 🙂 Nepisem mu zatial v tieto dni a ani on mne. chcem aby bol stastny, ale zaroven ma to dusi a ubija a neviem, ci iba premysla nad vratenim sa ze potrebuje cas alebo sa este niekedy ozve. Som hlupa viem ze som si naivne myslela a verila v nieco viac.
Keď si ho kontaktovala, čo si mu povedala? Vážne pochybujem že si mu načrtla tvoju predstavu, ako sa veci budú vyvíjať potom ako sa spolu vyspíte. Píšeš že si chcela viac... Určite si mu to nepovedala pred tým ako ste sa spolu vyspali.
Ak si mu povedala že hľadáš vzťah a on to zneužil, je to chrapúň a ty nemáš nos na ľudí, hormóny ťa ovládali a vlastná hlava ťa presvedčila ísť do toho.
Ak si mu ale nič nepovedala a tvárila si sa že si chceš užiť, s tým muži problém nemajú. Mladšie ženy obzvlášť ťažké odmietnuť...
Zo skúsenosti môžem povedať, ze chémia zvyčajne končí v 90% prípadov prvým sexom, pri oboch pohlaviach, prestaneme chcieť čo máme/dostaneme.
Z toho čo píšeš mám pocit že si skúsila ženské ťahy aby si zbalila trénera, veď si na neho mala chuť dlho. A akosi si zabudla jeho informovať o tom čo plánuješ alebo chceš ďalej.
Odporúčam viac komunikovať nahlas. Keď nič iné, aspoň vieš že ty si chybu neurobila... Jedine žeby áno
Očakávanie - (mínus) realita = sklamanie
mne to príde tak, že teda ide vyskúšať zase ex . a keď mu o s ňou nevyjde tak príde za tebou . si náhradný plán .

kľudne sa mu ozvi, ak sa ti za ním cnie, nič tým nepokazíš, práve naopak...