icon

Netradičné sexuálne preferencie môjho partnera

23. nov 2021

Ahojte ženy, možno aj muži 🙋🏻‍♀️
Priateľ má veľmi vyhranenú preferenciu, vďaka čomu je nutné sex viacmenej plánovať. Náš vzťah začal spočiatku len sexuálnym kontaktom preto som bola tomuto štýlu naklonená a páčilo sa mi to. Neskôr, keď to prešlo do vzťahu, začal mi chýbať klasický "obyčajný" spontánny sex. Priateľa mám rada a vyhovuje mi v našom vzťahu takmer všetko, no nie som si istá ako budeme všetko praktizovať, keď prídu deti a bojím sa, že náš sexuálny život kvôli nim upadne do zabudnutia.
Tie, ktoré máte netradičné sexuálne preferencie alebo ich majú vaši partneri, ako to kombinujete s deťmi? Trvajú takéto aktivity u vás roky alebo vás to časom prešlo a praktizujete "obyčajný" sex?

autor
24. nov 2021

@katkami123 BDSM praktiky nie sú podľa teba o veľkej dôvere.. Ok, čisto teoreticky, zverila by si sa len tak chlapovi, ktorého nepoznáš, nech ťa zviaže? Nebudeš vedieť aký bude celý priebeh aktu? Dala by si sa mu poviazať bez toho aby si vedela akým štýlom viaže a aby si mala aspoň tušenie kde začať rozväzovať v prípade, že by on z akéhoľvek dôvodu nemohol? A nie, v našom prípade to nie je o tom, že ma on škrtí vo svojom zápale. Ja to mám rada. Často mám niečo utiahnuté okolo krku, prevažne choker alebo lano. Dôverovala by si len tak niekomu aby ti priškrtil kyslík bez toho aby si si bola istá, že napr neodpadne alebo nebude vedieť kedy povoliť lano? Nám stačí pozerať si do očí a vieme, ak niečo nie je ok alebo sa to blíži k hranici, prípadne sa mi to aj páčilo inokedy, ale teraz to nie je ok.
Takže áno, je to o veľkej dôvere. Inej dôvere ako je klasická dôvera vo vzťahu. Či už dôverujem ja jemu, že vie čo robí alebo dôveruje on mne, že budem schopná veci stopnúť, ak to bude nutné a naopak, keďže viažem aj ja jeho.

anita6666
24. nov 2021

Nerozumiem,načo tu strácas este čas? To,co ti chybalo v príspevkoch na prvej strane,ti vlastne už nechýba,si spokojná,natesena,všetko funguje,takže vlastne zbytočná téma. Byť tebou berem lano,viazem vtaka okolo hlavy alebo hlavu okolo vtáka a viac by ma tu nebolo.uzivam si.

heidy222
24. nov 2021

Podla mna nie zbytocna Tema, skor najzaujimavejsia Tema na MK

autor
24. nov 2021

@anita6666 A ty načo strácaš čas vymýšlaním analýz, keď nemáš OSOBNÚ SKÚSENOSŤ, na ktorú som sa pýtala?
Áno, prijala by som aj sex bez príprav, ale to neznamená, že už nechcem to čo máme teraz ježišmária 🤦
Našťastie sa ozvalo pár ľudí, ktorí "pochopili zadaniu" 😊
A ty si môžeš utekať nájsť inú obeť.. len teda ľutujem tie slabšie povahy, ktoré si z tvojich názorov reálne budú niečo brať 🥴

nikusinka
24. nov 2021

Neviem, ci tu najdes odpoved, vyzera to, ze skor sa to tu zvrhlo na psychoanalyzy teba a partnera 🤦 urcite existuju na internete nejake fora so zameranim na BDSM, skor by som sa spytala tam. Tam budes mat ludi, ktori mozno uz maju aj deti a rodinu a tym padom realne skusenosti.

kitycat
24. nov 2021

Ta o kazetach si nepisala, aj ten moj si tocil a pozeral. Verim tomu, ze sa vam podari najst balanc ked je odhodlany mat s tebou dieta 😃

eeffka
24. nov 2021

pozri ne jednej strane si pisala ako sa bojis, ze vas zivot upadne a na strane 2, uz mate sex taky aj onaky , nie len "experimentalny". tak vlastne nemas problem, vyrobis si?

tvoje riesenie je kup si velky byt dom, dobre zamky, zaplat operku a mozes zburat barak. Ina vec je ci budes mat energiu na taketo nieco, lebo mna teda osobne nieco na co sa mi treba chystat pol dna nebavi. A ci partner chape moznost ze mozno nic take aj pol roka-rok, dva? neviem kolko nebude, lebo aj ked by sa mozno dalo sa nebude chciet? a ze si teraz jak zajko moze byt a nemusi , hormony su silna vec. Ale toto nema nic spolocne s tym, ze proste je to bezny jav, partneri sa s tym musia vysporiadat a prezit toto narocne obdobie. A nie kezdy to ustoji, bezohladu na typ "zabavy pre chudobnych" 🙂

katkami123
24. nov 2021

Prosím ťa, nevypisuj mi tu 💩💩💩💩 o vašom sexuálnom živote, vôbec ma to nezaujíma. Ty si nepochopila, čo som písala. Ja som narážala na niečo úplne iné. Že pre mna dôvera vo vztahu nie je o tom, že ma niekto počas sexu dobre že neprihluší. Píšem vo vztahu a nie v sexe. Rozumieš týmto 2 rozdielnym pojmom?

autor
24. nov 2021

@katkami123 Neboj sa, veľmi dobre rozumiem týmto dvom pojmom, preto som nepísala o dôvere vo vzťahu, ale o dôvere v BDSM sexe a ty si začala o svojom 🙂

@eeffka Áno, netuším ako to bude, nemám predstavu. A aj keby som mala predstavu, realita môže byť iná. Preto som sem skúsila napísať a poprosiť o skúsenosť ľudí, ktorí niečim takým prešli. Miesto toho sa tu vyjadrili ženy, ktoré s tým absolútne nemajú skúsenosť a predostreli tu akurát tak svoje psychoanalýzy mňa a môjho priateľa so záverom úchylačka a narcis 🤦 Proste ja nechápem načo.. keď nemám skúsenosť, nekomentujem a idem ďalej.. načo tieto zbytočné debaty...

autor
24. nov 2021

@nikusinka No jo, prvý krát som sem niečo písala a vidím, že aj posledný 😃 Ako fakt ľutujem slabšie povahy, ktoré si sem prídu po normálnu radu/skúsenosť v dobrej viere a skončia zdeptané ( ja to našťastie nie som ). A nechápem kde sa to v tých ženských berie, že majú potrebu niečo také robiť..
Áno, fóra existujú, ale nemala som tam dobrú skúsenosť.. ale asi bola stále lepšia ako toto 😅

katkami123
24. nov 2021

Tak ja predsa len musím na margo tých tvojich orgazmov, sexuálneho života, domu … nevola sa tvoj priateľ Dorian Gray? 😀

autor
24. nov 2021

@katkami123 Nie náhodou Christian Grey? 😅
A nie, nevolá 😃 Ja som to síce videla, on také veci odmieta pozerať, ale hento sa teda nespája s (našou) realitou podľa mňa 😃

katkami123
24. nov 2021

No, už som sa bála, ze vypeníš, aspoň si to zobrala s humorom

autor
24. nov 2021

@katkami123 Mala som pocit, že aj ty si to myslela humorne a nie podpichovačne, tak som nemala dôvod vypeniť 😁

tetasa
24. nov 2021

dovera =vztah= sex...je jedno aky SEX. Mala si na zaciatku povedat ze si sa nam tu chcela pochvalit ako fungujes ako sa spravis a ako rada visis na lustre ,co nam je uplne fuk!!!V prvom rade nechod si po rady ,ked ziadne rady nechces.Pisala si na zaciatku ze ti chyba klasicky sex a zrazu tu chces presviedcat ze ten tvoj je naj a specialny.Prepac moja zlata,si myslis ze si jedina co ma aj iny sex¿Ked pridu deti sex sa zmeni v kazdom vztahu ,bez ohladu ci je klasicky alebo BDSM.Vacsina sme ti poradili o vztahu nie o sexe ,ale ty furt po svojom ako keby ten tvoj vztah zavisel len a len na sexe.Smutne.

tetasa
24. nov 2021

"Spraví ma len tak, keď stojím pri linke, keď ležím na gauči a ide okolo, spraví ma keď ideme niekam v aute. Dokonca! sa viem spraviť aj sama keď mám chuť. "....a to ze ides potesit penisa partnera....😨Zena,mas ty teda vyjadrovanie na urovni
bleeee

sticker
autor
24. nov 2021

@tetasa Absolútne som sa nechcela chváliť 😳 Preboha.. 🤦
Btw, na lustri sa nám nedá visieť, keďže je sadrokartónový 👍🏻😅
Ja som si sem prišla o radu ohľadom toho čo som napísala a nie na rady ohľadom vzťahu.
A nie, vôbec si nemyslím, že mám jediná iný sex, ani si nemyslím, že je najlepší.
To, že nemám problém sa spraviť ( resp. nemá priateľ problém mňa spraviť ani keď nie som nahodená) som napísala len na margo toho, že ste tu začali točiť o tom, ako slúžim môjmu priateľovi ako anča a on je sebec, ktorý mi nevie dať čo potrebujem.
Tvoj partner nemá penis? 🙂
Smutné je jedine tak to, aké ste niektoré ženy neskutočne podpichovačné, za každú cenu len uraziť, vysmiať, zhodiť atď.

Našťastie sa našli normálne ženy, ktoré POCHOPILI otázke a "pokecali" sme o tom v správe 👌😊

tetasa
Autor odpoveď zmazal
tetasa
24. nov 2021

Moj partner ma penis ale akosi necitim potrebu o tom rozpisovat🙂Myslim ze skor tvoje odpovede su dost podpichovacne,urazujuce a dokonca vulgarne.👎

autor
24. nov 2021

@tetasa Dobre 😊

sylvester01
27. nov 2021

@desore to nevim skor nekdo druhy musi posudit ako tu ja sam pisat

desore
27. nov 2021

@sylvester01 Ved pises, ze zeny v tvojom veku su klasika, tridsiatnicky su viacej v sexe otvorene. Neda sa to takto vobec delit. Je to individualne.

derdia
Autor odpoveď zmazal
magda15
Odpoveď bola odstránená
titla
12. dec 2021

Od urciteho momentu som prestala citat komentare... nebudem hodnoti vas sexualny zivot, ale napisem svoju skusenost.
S dietatom na kvalite nas sex neutrpel, ale su obdobia kedy pokulhava kvantita. Prvy rok bol syn neskutocny cuckos, kojila som na poziadanie, tak ked vecer aj bola chut, ked som musela od sexu odbiehat kojit, chut ma presla. Teraz ma syn obdobie, ze mu trva strasne dlho zaspat a ked ho vecer po 1,5 hodine konecne uspim, sama som uz riadne rozospata a este ma caka napr. zehlenie, tak aj ked viem, ze bude spat az do rana, na ten sex nemam az tak energiu (aj ked v priebehu dna bola). No a co mi chyba odkedy mame dieta, ranny sex. To sme si s muzom vzdy uzivali asi najviac. Teraz nehrozi. Mame zivy budik😀
Co tym chcem vsetkym povedat - zmeni sa to. Nemusi nevyhnutne k zlemu. Mozno si budete vediet nadalej vediet uzivat sex sposobom akym preferujete, ale k zmenam dojde - frekvencii, casu, scenarom...

sunshine_18
12. dec 2021

On nikdy nemal potrebu romantického styku z lásky.. Nikdy sa nechcel doslova milovať? Vždy ho vzrusoval len ten jeden typ styku.. Nerozmýšľala si ze môže byt niekde chyba?

autor
12. dec 2021

@titla 90% komentárov za veľa nestálo 🤷🙂
Ďakujem za zdieľanie skúsenosti 🙂
Ak sa môžem spýtať, rozoberali ste ten ranný sex s partnerom? Chýba aj jemu? Snažili ste sa vymyslieť ako nejak okabátiť váš živý budík? 😅 Alebo ste to proste prijali ako fakt, zmierili sa s tým a vôbec ste to neriešili?

autor
12. dec 2021

@sunshine_18 Chyba v akom zmysle?
Popravde, ani neviem čo si mám predstaviť pod pojmom "doslova milovať" 🤷

titla
13. dec 2021

Priznali sme si, ze nam to obcas chyba, ale viac sme to neriesili. Toto je len taka ceresnicka na torte. Zatial syn stale spava pri mne, nad ranom sa zvykne budit, nahmata ma, prituli sa a spi dalej. Tak ale to vecne nebude, vyrastie z toho a potom bude znova priestor a cas.

sunshine_18
13. dec 2021

Chyba v nom, lebo je rozdiel spontánny styk z lásky alebo tzv. Milovanie kedy človek túži po tom druhom je to akoby prepojenie tých daných osôb.. Neberie sa to ako potreba v tom je rozdiel.. Sex je potreba uspokojenia a milovanie skôr akt z lásky..