Netradičné sexuálne preferencie môjho partnera
Ahojte ženy, možno aj muži 🙋🏻♀️
Priateľ má veľmi vyhranenú preferenciu, vďaka čomu je nutné sex viacmenej plánovať. Náš vzťah začal spočiatku len sexuálnym kontaktom preto som bola tomuto štýlu naklonená a páčilo sa mi to. Neskôr, keď to prešlo do vzťahu, začal mi chýbať klasický "obyčajný" spontánny sex. Priateľa mám rada a vyhovuje mi v našom vzťahu takmer všetko, no nie som si istá ako budeme všetko praktizovať, keď prídu deti a bojím sa, že náš sexuálny život kvôli nim upadne do zabudnutia.
Tie, ktoré máte netradičné sexuálne preferencie alebo ich majú vaši partneri, ako to kombinujete s deťmi? Trvajú takéto aktivity u vás roky alebo vás to časom prešlo a praktizujete "obyčajný" sex?
@desore neni to individualne je to tak ako pisem to su len skusenosti
@desore myslim ze toto nieje vhodna stranka na detaile, a chvastanie. ale som moderny muz co sa tyka tejto temy
@sylvester01 Ja necakam, ze sa tu budes "chvastat". Mam hodinky s vodotryskom a tiez sa s tym nechvalim. Vies citat medzi riadkami?
Nemame netradicne sexualne praktiky, ale nez bolo dieta, tak sme mali sex casto. Ovela castejsie nez priemerny par. K nemu som mala vzdy nejake pekne oblecenie aby bola zabava. Ja som tento druh zabavy aj frekvenciu priniesla do vztahu. Pre muza to bolo nove. Po prichode dietata ktore vyzadovalo pozornost to islo do haja ja som to uz nikdy nedokazala obnovit. Zmenila sa aj dynamika milovania. Este stastie, ze ja som bola to zvieratko a nie moj muz. Neviem si predstavit, ako by sme udrzali vztah, keby sexualny zivot ktory bol, bolo pilerom naseho spolocneho zivota a muz by to vyzadoval, alebo potreboval k sexualnemu uspokojeniu. Predpokladam, ze by sme boli na rozvod.
@desore bohuzial som sa musel naucit zeny citat aj medzi radkami
@sylvester01 Porozumel si, co som ti chcela povedat? Kludne mi napis ss, rozoberat sa mi to verejne nechce.

@sunshine_18 Tak potom je chyba aj vo mne 😂 Sex je pre mňa uspokojenie potreby 🤷