(Ne)úspešné rande
Stretli sme sa. Všetko bolo ok, rozprával mi plány nabudúce a potom sa neozval. Ozval sa teraz po 3 týždňoch. Dali by ste tomu ešte šancu? Keďže mi predtým písal tak 3800 správ za deň a po rande už vôbec nič... Teraz mi napísal, že on to nechcel hrotiť a čakal či sa ozvem ja. Vôbec sa mi to nezdá.
Keď som mu napísala čo si myslím, že buď riešil inú ženu, alebo inú nenašiel, alebo že sa mu to so mnou zrejme až tak nepáčilo, tak to teraz poprel a dodal, že bol aj odcestovaný. Zrazu je opäť naliehavý, že sa chce stretnúť dnes. Kašlem na neho, ale zaujíma ma, že či by ste to tiež tak riešili. 😀
Na tento konik je lepšie keď človek radšej nič nepíše. Normálne to tu aj rádia, stretávať sa s mužmi a nebrat prvého čo stretnem. Mimochodom v minulosti som už túto chybu urobila a zobrala prvého čo som stretla 😂 Tak teraz si vyberám. A som s tým ok. Dokonca som dostala už vynadané, že si moc preberam 😂 Tak neviem čo je lepšie 🤷 ale je to mi to jedno, každý nech robí ako sa mu páči. Nevidím rozdiel v tom, sa s niekým stretnúť zo zoznamky, porozprávať, rozhodnúť sa, navyše keď mám málo ľudí v reálnom živote. Robia sa aj rýchle rande, kde máte hneď 40 chlapov za jeden večer 😂 takže ja si z toho hlavu nerobím, nemala som s nimi sex a som slobodná.
Dobre, došla si sa pochváliť...
@kitycat inak v živote som nepila burčiak a ani všeobecne nepijem, neviem prečo máš potrebu urážať, ale je to Tvoja vizitka.
A ja už s týmto fórom končím. Radšej si nájdem muža, čo ma pekne pomiluje a nebudem musieť riešiť hádky so svokrou, alebo že sa mi manžel nevenuje, prípadne si našiel milenku. Ja už chcem byť s mužom iba, keď sa mi páči s ním byť.
@kitycat A nikto mi neplati večeru, chodím prevažne iba na prechádzky, ale stalo sa mi uz, že som platila na prvom stretku ja 😉 Vlastne to nie su ani rande, iba náhodne stretka, keďže človek nevie kto príde.
@viestta lepšie ako posťažovať
Ozaj neviem za co sa urazas, ze som trochu farbisto popisala to, ze si na koni a to, ze si uz na novom koni a tohoto riesis aj ked ho nechces? No ocividne si ho chcela a trapi ta, ze sa neozval skor.
Burčiak si zamen za akukolvek inu tekutiino... No.
Ja som s mojim uz muzom sla na rande po asi 3 mesiacoch pisania..uz ani neviem. Rande sme si dali az po Valentinovi aby to nebolo nejake zavazne, ak by sme si nesadli. Randenim si prejdeme kazda, tak snad ti moje pripomienky aj nieco dali..
Nech sa ti tie vlasce nepomotaju 😉
@kitycat no na koni ako na koni, s tým novým sa "poznám" 2 týždne, stretli sme sa 3x, nič som s ním nemala. Ale uplne mu žiaria očká keď ma vidí. 😀 Je to milé, lebo mám za sebou 10 ročne manželstvo, keď som veľmi trpela, tak si teraz pozornosť mužov užívam, aj keď popravde sa skôr bojím si niekoho pustiť k sebe bližšie. A takéto komentáre sa ma dotýkajú, ktoré robia zo mňa ľahkú ženu pretože to tak vôbec nie je. Keby som zopár mužov skúsila pred manželstvom a nešla do toho hneď s prvým, ktorý prejavil záujem, tak by som nemusela pri sexe s ním po pár rokoch plakať, vedela by som, že ma muž môže aj nemusí sexuálne priťahovať, že si s jedným rozumiem lepšie ako s druhým. Ja to objavujem až po 36tke... Žiaľ... Takže si myslím, že urážky nie sú na mieste.
Ak ho nechces, mala si radsej napisat po pravde:
Na stretnuti si vyzeral, ze mas o mna zaujem. Ale hned potom si sa odmlcal a ja som nevedela, co si mam o tom mysliet. Pochopila som to tak, ze ten zaujem tam vlastne v skutocnosti nebol. Povazovala som to za skoncene z tvojej strany a prestala som sa teda tym zaoberat. A potom som stretla dalsieho muza, ktory ten zaujem naozaj ma a dava mi to najavo. Takze nechajme toto uz ako skoncene. Prajem uspech s inou zenou.
Das mu najavo, ze si bola ochotna to s nim skusit. Videla si v nom niekoho, kto podla teba stal za to. Pokaslal to vsak, tak si to uzavrela. Bez lutovania, ci pocitu, ze sa citis nim odkopnuta. Proste pragmaticky. Nasledne si stretla dalsieho muza. A ten sa ukazal ako lepsi. Tym je pre teba ten prvy passe a nemienis s nim uz nic dalej podnikat. Sancu mal a premrhal. Ty si uz inde.
A mas to elegantne vyriesene.
Bez obvinovania (a bez dokazov), ze ich ma (asi) rozrobenych viacero a nevyslo mu to, tak sa vratil k zaloznemu planu cislo 12, teda k tebe.
Lebo tym mu chces povedat, ze z teba blbku robit nebude, ale v skutocnosti hovoris, ze presne takto si sa citila (resp sa obavas, ze si za nu bola), tak preto o tom hovoris.
Rozumnejsi muzi cez toto vidia velmi dobre. Preto sa tomu vyhni oblukom.
No mal vas rozrobenych viac. Ťažko súdiť ci nenašiel lepsiu alebo žiadnu a tak sa uspokojil aj s tebou. Mne toto tiez raz jeden povedal, ze hoci som sa mu pacila, mal dohodnuté aj ďalšie stretka po tom a predsa ich iba kvôli mne nezruší, vsak tam mohla byt ta jeho osudova🤣 tiez sa ozval po týždni co dvoch. Tak som mu povedala, ze môže ti svoju osudovu hladat aj ďalej.👌
No, povedala by som, ze mas tak 20r. a za sebou par rande.. Vsak si uzivaj pozornost. Ten sa tyzden neozval, sla si s inym.. Nie je cas sstracat cas. Klin klinom sa vybija
@moonlight1210 ja som to tak aj napísala presne.
@brembo to je dosť škaredé hlavne od muža, ktorý tu písal, že on už randiť ani neskusa, lebo ho žiadna nechcela, ale dobre. Ak by som aj bola poslednom možnosťou, som horší človek ako iní?
@kitycat mam 20 skoro už 2x, ale to nevadí, v čase mojich 20 som nerandila vôbec, až po VŠ, a s prvým mužom som zostala 10r, nerozumeli sme si... V zásade je to kvalitný partner, ale nehodime sa k sebe. Naozaj som pri ňom veľmi trpela, aj keď som mala pri ňom "všetko". No iba materiálne, inak mi chýbalo všetko.
Kasli na neho, mas pravdu.. keby mal zaujem pise ti este v ten vecer. Ocividne mal rozrobenych viac bab a asi si ho az tak nezaujala aby ostatne zrusil. Chlapec sa "prehrabal" zoznamom a vratil sa k tebe ze sak este skusi
Ked sa ti ten druhý viac páči,na čo riešiš tohto?
@brembo vieš, že už ani neviem? Zotrvačnosť, prípadne že ten druhý ešte nie je jasný, no mne je jasné, že už netolerujem takéto správanie od muža, ktorý sa ku mne od začiatku správa zle. Ja som len chcela si ujasniť, že či to je zlé, alebo je v poriadku mu na to reagovať a dávať šancu po 3 týždňoch. Ale správal sa ako hulvát, ignorant, to mi je zbytočné, lepšie je byť sama, hlavne, keď mám už skúsenosti, že sú muži, ktorí by mi dali prvé posledné, proste snažia sa, tak vyzerá záujem, alebo má majú len do počtu, prípadne "lepšie ako nič". Už aspoň viem si vážiť seba a aj druhého samozrejme. Ale zbytočne sa snažiť, keď druhá strana nemá záujem.
pozri sa,ber to tak,že nič ste si neslubili. Obaja ešte len hladáte. Ani ty nie si povedzme svatá,lebo si robila niečo podobné. Tým ta nekritizujem,ale skrátka spolu ešte nič nemáte,tak sa skrátka rozhliadal,našiel pre seba z jeho pohladu zaujímavejší,alebo slubnejší projekt,tak sa sustredil nan. Možno to bral i tak,že s tebou to nevizerá pre neho perspektívne. Skrátka z mojho pohladu v tom bola na 98% iná žena. Ale nevyšlo to,teba ešte uplne nevypustil,tak sa obrátil na teba. či si ochotná mu to tolerovat,je tvoja vec. Možeš a nemusíš. či je to dobré,alebo zlé. To mussíš rozhodnut ty sama,či to dokážeš tolerovat.
V podstate si si sama odpovedala,že pre teba atraktívny nie je. Ked sa k tebe nesprával pekne na začiatku,tak to neskor nebude lepšie.Skrátka si sa stala záložným zdrojom. či ta tak bral hned zo začiatku,je tažké povedat,to vie len on sám.
@brembo no proste riešil medzi tým aj ine. Nevyšlo to, tak sa "vratil" k @autorke to je všetko
@autorka ked ti to tak vadi, tak mu to proste od srdca (slusne podotykam) napis, urob hrubú čiaru a ideš ďalej.
Ber to tak, ze nie si jediná na svete ktorej sa to stalo. Robia to ako muži, tak aj ženy. Proste hľadáš..
skrátka mu napíš,že si stratila záujem,pretože sa o teba 3 týždne nezaujímal a že si z jeho prístupu a správania k tebe sklamaná a bodka.Nemusíš dalej rozvádzat.
Urcite by som ho nechala tak, aby tych 3800 sprav pisal inej. Po tom prvom stretku sa mal zachovat normalne a dohodnut sa s tebou na dalsie, ozyvat sa priebezne. Spravne to citis.
@kassandra25 ja už ho neriesim, len to stretnutie bolo príjemné, hneď mi hovoril, "plány" do buducna, teda myslím drobnosti, ale vyplývalo z nich, že ráta s tým, že by sme sa ešte uvideli. Potom už nič. A teraz mi začne "vyčítať", že ma nechcel uháňať, že nech si premyslim ako to ja cítim a čakal, či sa ja ozvem. To by bolo v poriadku, ale možno tak 2-3 dni a nie 3 tyzdne... Ale vôbec mi to nevadí, tak bola to len skúsenosť, aspoň som vďaka tomu spoznala lepšie toho druhého, ktorý mi prejavuje záujem uplne inak, úplne mu žiaria očká, keď ma vidí, je to až taká detská úprimná radosť. Aj keď si zase myslím, že to je spôsobené len tým, že ženu nemal dlhšie, takže je nadšený len zo situácie, že "žena", nie konkrétne ja, ale aj tak je to milé a príjemné.
Dobreee, tesim sa. 🙂)
@luscious áno aj keď sa ozval, to správanie bolo hrozne. Mne to teda nesadlo.

Kľudne si urazajte, ja na tom nevidím nič zle, keď sa s niekým stretnem a porozprávam. Nebolo to 10-15 chlapov za týžden, ale za posledné 2 roky, čo som nezadaná. Takže tak. Vôbec nemám žiadne výčitky pred sebou, ani nikým iným. A kľudne sa tým chvália aj baby vo videách, že randia s mužmi. Na tom nie je nič zle. Proste stretneš sa, nepáči sa niečo, ideš ďalej. 🤷 A odmietla by som ho aj keby nemám iného. Ja vôbec nie som typ ženy, čo radšej bude s hocikým ako sama. A veľa žien teda nepoznám, čo su samé. Väčšinou je to že idú zo vzťahu do vzťahu a to aj keď už majú deti... Ja si nehľadám sponzora, živím sa sama a spoločnosť si môžem vyberať kto mi bude robiť.