Nevera: Kto je skutočne na vine?
Ak sa iná žena dokáže dostať príliš ,,blízko" k vášmu mužovi, nie je problémom ONA, ale ON.
Skutočnosť, že sa iná žena cíti tak vítaná, je odrazom správania vášho muža za vaším chrbtom, pretože žiadna žena nemôže chodiť s vaším mužom alebo s ním vytvárať ďalší vzťah, ak by to on nedovolil.
Ak dáva inej žene pocit, že má u neho šancu, tak nech si ho má.
Veď vy predsa nechcete niekoho, koho môže mať každá.
P. s. Samozrejme, že to platí aj v obrátenom garde ....
Suhlasite?
@minenkak to je super. ja sa nastastie nepohybujem v kruhoch mileniek ani nevernikov, tak skusenosti v tomto smere nemam. poznam jediny pripad - nasich byvalych susedov. sused si nasiel inu, so susedou sa rozviedli, mali 3 deti. prvy rok kriticky a po roku jej zacal posielat kvety, darceky po detoch, kvoli detom (vtedy malym) chodili spolu na vylety, dovolenky. milenku odkopol a dalsie 2 roky ako pes chodil za byvalou, aby sa k nej mohol vratit.
@matkahelka tento tvoj opis ma celkom rozosmial. Nie všetko je len biele alebo čierne.
Moja mladšia sestra bola tiež milenka a dlhú dobu a už je z nej manželka a je to jeden skvelý človek, odmalička bola čistá duša, dobrosrdecna, ale všetci robíme v určitom období života nejaké chyby a ju táto chyba dlho zozierala.
Ver mi, ona nebola tá ktorá sa natiskala zenatemu mužovi, on si ju vyhliadol v práci a roky sa mu páčila a až po rokoch nabral odvahu sa jej ozvať, najprv ho odmietala lebo vedela ze je ženatý a má deti, vypisoval jej, očakával ju pri autobuse cestou z práce, aby ju mohol odprevadiť domov, mnoho z tých správ som osobne čítala a ja mat jej vek, zamilujem sa tiež. A nie nikdy na bývajú nenadaval a neočiernoval ju.
Dlho sa to ťahalo, a keď to prasklo, bolo to hrozné, myslela som ze naša mama to neprezije, rodicia ju skoro zabili a jeho nechceli ani vidieť a dnes si nevedia vynachváliť akého majú šikovného a dobreho zaťa😁
Ale ver mi ze výčitky svedomia mali obaja a poriadne veľké, ale obaja hovoria, že aj keď sa snažili srdcu už nevedeli rozkázat, skúšali sa nekontaktovat, zablokovať, zmeniť prácu, nepomohlo nič, on už s ex nevedel žiť plnohodnotne
Chcem tým len povedať, že každý prípad je iný, nedá sa to zovseobecnovat
@really8 presne z opacnej strany to poznam,zena sa usmeje na muza uplne beznym usmevom a chlap uz ma divoke myslienky ako ho ona chce a nedaj boze s nim prehodila par slov,tak uz musi byt z neho hotova😁
@veronika2021 jasne aj chlapi su domyslavi. Vsetko plati na obe strany.
@lentilka78 ked nevedel zit plnohodnotne s ex,mal sa hned rozviest a nie najskor mesiace prasit milenku a ked sa to prevalilo az potom riesit rozvod. To si take vyhovorky a ospravedlnenie svojich prehreskov,ze az. Netreba zabidat,ze kazdemu sa vsetko vrati. Aby ti raz sestra neplakala na ramene,ze ten vas dokonaly svagrik beha za inou,lebo s nou nevie plnohodnotne zit.
@lentilka78 skvely happyend, hodny potlesku (ironia). a tvoja sestra je ina? cista dusa? dobrosrdecna? a v com? ze dlhu dobu trtkala so zenatym? to mi je fakt cista dusa. fantasticke alibi, lebo ju roky chcel. ked ju roky chcel a so zenou uz plnohodnotne nevedeli fungovat, tak mu ta cista dusa mala povedat, ze nech sa najprv rozvedie a tak s nim bude trtkat. ale najprv spolu trtkali, aby zistil, ci sa mu oplati rozvadzat a potom to riesili. ja skutocne verim tomu o bozich mlynoch a ze vsetkym takymto sa to vrati. aj takym tzv. dobrosrdecnym cistym dusiam.
To,že ty nepoznáš,neznamená,že taká nie je.
@marca12 všetko je možné, nik ani ty ani ja nevieme co budúcnosť prinesie aj nám. 😉Ale stále som názoru ze vo väčšine prípadov za to môžu obaja partneri, ak nerátam chronických suknickarov co prekotia všetko čo im príde do cesty
Svagrova ex sa veľmi snažila aby ostal pri nej,ale už bolo neskoro a už to skrátka nešlo lebo klamal sam seba a ťahalo sa to ozaj dlho, xkrát to so sestrou ukončili a po pár týždňoch alebo mesiacoch boli zase tam kde predtým až raz prišiel s tým ze o par dni majú pojednavanie
Každá sme iná ale ja si neviem predstaviť žiť s mužom a tváriť sa ze je všetko OK a pritom vedieť ze mysli na inú
Nestačí, že je to na fb?
@matkahelka ale je uplne jedno ci sa tie zeny nukaju. Snad ten chlap ma vlastny rozum nie? Nevie si poradit si zenou ktora sa mu nuka? Tak sa nemal zenit. Je to JEHO a len JEHO chyba ze podlahol.
@matkahelka ako vies ze sa nepohybujes v kruhoch nevernikov a mileniek? Ved to vedia len ti nevernici a milenky. By si bola prekvapena, kolko nevernikov, nevernicok, milencov a mileniek mas vo svojom blizkom okoli. Dokonca aj v blizsom nez by si si myslela.
@joannita ok.uzavrime to tak, ze mam na to iny nazor. ked suka neda, pes vieme co.
@matkahelka ked suka neda, muz ide do bordelu 😂
@joannita sama tomu neveris.
@joannita pripadne skúša inde.. 🙈 A úplne súhlasím s tým ze každý ma v okolí kopu nevernikov, nevernic a mileniek a milencov, nie každý má potrebu si to zavesiť na bránu domu aby každý vedel, alebo sa každému v okolí sťažovať, často to ostáva len medzi nimi dvomi, max vie nejaký najbližší kamoš a kamoška
Nezastavam také správanie, ale človek naozaj nevie co ho v živote postretne
Ja takú poznám veľmi dobre, zviedla mi manžela 😅 a viem to, lebo mam celu ich komunikáciu prečítanu....a poznám aj ďalšiu co sa o to pokusala pred rokmi (to sme ešte neboli manželia) ale vedela o mne....jemu ten záujem samozrejme lichotil
@ismarela Nezviedla, lebo keby muž nechcel, môže sa tá žena aj na hlavu a nahá postaviť. Ty si na svojho muža 2 roky *rala a modlila sa, aby si našiel inú a dal Ti pokoj, keďže on sa snažil o vašu intimitu a rozhovory, prejavoval Ti city. A to všetko preto, že ty si myslela na svojho kolegu a páčil sa Ti a manžel bol úplne nepodstatný, nezaujímavý a ani Ťa nepriťahoval. A keď sa Tvoj muž zariadil, tak odrazu ho "zviedla iná".😃😇
Tvrdiť, že ma na tom podiel viny len zadaný, je dosť blbé keď sa bavíme z morálneho hľadiska o tom. To akože ta čo lezie do postele zo zadaným je čo čistá ľalia, že ju tá morálka pri tom nezastaví? Špina jedna aj druhá. No comment 😄

@darkswan
@joannita a ja som niekde pisala, ze neverny chlap je chudacik a treba ho ofukovat? reagovala som na koment autorky, ze nepozna zeny, co sa same nukaju.