Nevera z mojej strany, ktorú mi navrhol muž
S mužom nám to neklape v posteli, lepšie povedané neuspokojuje ma a vie to. oboch nás to trapi ale neplánujeme sa preto rozísť pretože som tehotná. Sexuologa však odmieta. Raz mi povedal že keď mi nestačí nech si nájdem iného partnera na sex. Nepovedal to v hneve ani ironicky a ani zo srandy. Myslel to vážne. Ja som to odmietla prišlo mi to zvrátené ale v poslednej dobe nad tým často uvažujem. Chcela by som zistiť či je problém vo mne alebo v partnerovi. Pretože toto je take citlivé ale partner ma dosť maly, a viem že aj s malým šašom sa dá urobiť veľké divadlo a preto neviem či nie je chyba vo mne a takto by som to mohla zistiť keby raz skúsim iného, lebo on je môj prvý, ja jeho tiež. (Mám 20 on 22 a sme spolu od 17) Keď to skusam sama uspokojím sa ale keď sme s partnerom tak necítim ani len že je vo mne. Preto ak by bola chyba vo mne by som sa to snažila riešiť kľudne aj s odborníkom ale takto to neviem zistiť.
Čo by ste mi poradili? Prosím, nie to že sa rozísť, milujeme sa a chceme byt spolu, viem že sex je dôležitý ale pre mna nie je až taký podstatný aby to bol dôvod na rozchod. A partner je spokojný, len ja sa neviem uspokojiť
existujú všelijaké návleky na penis napríklad, ak by s tým súhlasil, skúste sa popozerať po hračkách, možno sa vám to zapáči a budete spokojní obaja. a nie, s malým šašom sa nedá zahrať veľké divadlo, ale dá sa z toho vylízať. mne by to ale nestačilo napríklad.
@iwesska Tak isto moze byt neplodny aj muz s malym. To s tym absolutne nema nic spolocne. Kedze je s nim vo vztahu a este ho neodkopla tak si ho predpokladam vazi. Ale jedna vec je ucta k niekomu inemu a druha vec je ucta k sebe samej. Ak by som mal v 20tich mizerny sex a muza s mikropenisom asi by som to ako zena poriesil. Cez bolest, slzy ale v konecnom dosledku by to bolo riesenim. Im to komplikuje dieta. Ak by som si nasiel partnerku, do ktorej nezasuniem ani po 2 rokoch skusania, ukoncil by som to. Taky vztah nema vyznam. Ale to neznamena ze by som si ju nevazil. Ale zijeme len raz a zivot si chcem uzit po vsetkych strankach.
ale tu väčšina žien nehovorí nech s ním ostane. Ona s ním očividne ostať chce. Drvivá väčšina žien je v šoku, že rieši milenca v tehotenstve. A už len to, žr ostanem vo vzťahu, ktorý mi nevyhovuje ale najdem si milenca 🤷🏽♀️. Za 3 rokx nezistila, že to nie je ok? Zistila to až po otehotnení? A naozaj mať sex s cudzím človekom lebo chcem skúsiť a obrozovať vlastné dieťa? Treba to skúsiť teraz? Veď je len v 2 mesiaci tak to nie je vidno?
Osobne buď si uzavriem jeden vzťah a začne iný alebo ostanem v tom jednom vzťahu. A nie skúšať. Ona by bola spokojná, ak by partner išiel skúsiť inú a potom sa rozhodne? 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Nerob nič, čo nechceš aby bolo robené tebe.
@coronaut A kde pisem,ze dlzka suvisi s plodnostou? Narazala som tym na to,ze zivot sa netoci okolo dlzky penisu,aj ked chapem,ze pre chlapov je to stred vesmiru😂 Ale tak po 3r.ho uz mohla davno vymenit,keby to bolo take zle,nie?. Asi sa mu nescvrkol za posledny mesiac😂 Predpokladam ,ze s nim je teda preto,ze jej vyhovuje aj po inych strankach. Mozno bude aj skvely otec. A ak jej v 90% jej vyhovuje a 10% tvori mensi penis,tak teraz ide skusat,kto jej tych 10% vyplni? 🤔 Ja viem,ze sa to tazko pocuva,ale 100% dokonaly clovek neexistuje,aj ked si to niektori myslia o sebe. Vzdy je vo vztahu nejake ale,kompromis,nieco,co nam na tom druhom vadi,ale sme ochotni to akceptovat,lebo nam vo vacsine vyhovuje.A je uplne jedno,ci to je fyzicka,alebo povahova crta. A tehotenstvo rozhodne nie je vhodny cas na to,hladat si idealneho sexualneho partnera.
Vaginálny orgazmus dosiahne len malé percento žien, aj keby mal polmetrovy penis. A láska sa nemeria veľkosťou.
@iwesska Lenze dlzku penisu nezmenis. Ine veci sa zmenit daju. Pre muzov to nieje stred vesmiru ale sexualny zivot a uspokojenie partnerky je pre mnohych muzov dolezite. A potom sa od velkosti prirodzenia odvija aj psych. zdravie muza pretoze ak dokaze uspokojit zenu v posteli, je spokojny. Ak ju uspokojit nedokaze, vznika psych. problem a nasledne sa na to viazu ine pridruzene problemy vo vztahu. Predstav si ze si tak uzka, ze do teba partner nevojde ale ste spolu 3r. Ako by si sa citila ? Podla mna dost nanic. A mozno by si ho z frustracie a zufalstva poslala za inou. Vies, na niektore veci sa treba pozerat z viacerych uhlov.
@any_soj netreba skakat z extremu do extremu. Taktiez nie kazda zena dokaze ponat velke prirodzenie. Lenze ona pise, ze ho ani pri sexe neciti a to je podla mna celkom velky "problem" na to ze ma 20r a cakaju dieta. Nikto tu nespomina potrebu dosiahnut vaginalny orgazmus. A to s tym malym percentom prehanas. Vela zien ho nedosiahne prave koli tomu ze maju muza s malym prirodzenim alebo neschopneho, ktory to proste nevie. Nie vsetko je ciernobiele.
@any_soj Ak vies po anglicky (na vzorke 8000 zien z finska) - len 14% zien nikdy nemali vaginalny orgazmus. Zvysne percento mali stale, obcas, z 50% percent alebo sem tam.
"Prof. Kontula found that in 2015, only 6 percent of women said that they always had an orgasm during penile-vaginal intercourse, 40 percent said they had an orgasm nearly always, 16 percent of women had an orgasm half the time, and 38 percent had one infrequently. A total of 14 percent of women under the age of 35 had never had an orgasm from intercourse."
No a keď zistíš, že je lepšie s iným v sexe...tak mužovi budeš variť a rodiť ...a druhému rozťahovať nohy?
Tí šibe riadne dievča!!!
@coronaut K tomuto ti poviem len tolko,ze tiez mame iste disproporcie v tejto oblasti - a napriek tomu sme spolu 15 rokov,aj deti mame. Zahada,co? 🤷♀️ Predtym som mala vyhovujucejsieho partnera v tejto oblasti,ale absolutne nepouzitelneho pre bezny zivot a rodinu. Dalsi bol zas nadpriemerne obdareny,ale vacsie poleno ,ako ti s mensim a ako partner tiez nestal za vela,lebo si myslel,ze byt velky pre zivot staci. Takze ani "spravna velkost" spokojny zivot nemusi zarucit. Ale zas chapem,ze ak mu to autorka po kazdom sexe vycita,tak to je pre neho frustrujuce.
@any_soj ale meria, pokiaľ ma muž dostatocne velky penis a dostane sa k bodu G a k erotogénnej zóne, žena má väčšiu šancu k vaginálnemu orgazmu. je tam samozrejme viacero aspektov, ale väčší penis k tomu dopomôže
Ach jaj. Že si tehotná a máš ísť za iným chlapom. To by ste sa nebáli, že niečo od niekoho chytíš alebo ti chcel dohodnúť nejakého kamaráta? Ja toto nechápem,tieto moderné vzťahy, že sme spolu alebo môžeme si odbehnúť. Tak sa o tom porozprávajte a skúste vzrušenie nejako inak ako ti už baby vyššie písali. A to že má malý a sex s ním ťa nevzrušuje si už asi vedela aj predtým. My s manželom máme sex v pohode, páči sa nám to spolu, ale napríklad keď som bola tehotná, nemala som od 3.mesiaca vôbec chuť. Manžel to chápal, bolo len raz za čas a uspokojovala som ho inak.
V 20tke si urobiť dieťa hneď s prvým by bol dobrý nápad ak by ti vyhovoval vo všetkom aj v posteli alebo by si vedela, že ti sex nechýba.
Ak vieš, že ťa uspokojiť nevie a neverím tomu, že ti bliklo v hlave až teraz tak načo si si zakladala rodinu?
Je síce pekné si zobrať prvého a urobiť si s ním dieťa ale podľa mňa si rodinu treba zakladať až keď si je človek istý, že toto je ten pravý a vyhovuje mi vo všetkom.
Potom človek začína uvažovať o nevere v manželstve lebo nič iné nevyskúšal a partner mu od začiatku v posteli nevyhovuje.
@banderaska29 ale láska sa predsa nemeria ani vaginálny orgazmom 🙂
@littlebubble ono akoby tu islo o pointu, ze on jej to navrhol, takze akoby jej predschvalil neveru. No dovi dopo dopi.
@any_soj Laska je len cast vztahu.
@iwesska Preco by to mal byt zazrak ? Je to len na vas dvoch ako sa s tym vysporiadate. V tychto veciach je vela premennych. Vies, su zeny, ktorym staci sex 1x za 3 mesiace a niektore ho potrebuju 3x do tyzdna, maju ho radi a uzivaju si ho. Pre niektore je to len povinnosti. Ludia su rozni. Ak ma niekto styk 10x do roka, da sa to uhrat aj s mensimi rozmermi a hrackami ale neviem si predstavit vztah v ktorom ma zena vyssi apetit a partnera s mikropenisom (tak sa totiz nazyva penis, ktory zena v sebe neciti). Autorka je zjavne frustrovana, nespokojna a jej partner tiez. A je rozdiel mat mikropenis a maly penis.
Moja prva partnerka s ktorou som bol 5 rokov bola skoro frigidna. Nepripustal som si to prve roky pretoze som ju strasne miloval ale ked som si uvedomil, ze som mal sex 6x do roka, povedal som si ze takto zit nechcem pretoze mam vyssi apetit a ona nema ziaden. Ukoncil som to, bolo to strasne tazke pretoze som ju miloval na mesiac a spat ale s odstupom casu to bolo jedno z najlepsich rozhodnuti mojho zivota pretoze by som nespoznal svoju terajsiu manzelku s ktorou mame uzasny a vybalansovany vztah a v posteli je to nieco, po com by tuzil asi kazdy. A presne o to ide, clovek nevie, co ho caka za rohom, kym sa tam nepozrie.
@opica_skorica Ja si myslím, že to povedal zo zúfalstva.Horšie je na tom to, že ona nad tým reálne uvažuje.
To, že ho necíti musela vedieť už v 17.Možno to on naozaj nedokáže alebo ona nevie ako pracovať s vlastným telom.Veľa žien nevie, že to nie je len ľahnúť a čakať :D
@littlebubble Je jedno ci lezi, dviha panvu alebo idu zozadu. S ceruzkou sa nespravis.
@any_soj láska nie, hovorím o vaginálnom orgazme. treba čítať s porozumením
@littlebubble ak má muž stoporený penis o rozmere max 10 cm, tak môžeš robiť aj brušné tance po ležiačky. nebudeš ho cítiť... 😀
@coronaut Ak sa jedná o mikroskopické cm tak nepomôže nič.Možno sa mu ani poriadne nepostaví a preto nič necíti.
Pravda je taká, že nie každá žena a muž si môžu vyhovovať v posteli.Jednoducho tak to je.
@banderaska29 Ale možno si len oni dvaja nesadli :D.Inej by to možno stačilo.
Ja len nerozumiem jednej veci.Po 3 rokoch neprišla na to, že to nestojí za nič? Na začiatku sa môže stať, že si žena povie, že nič necíti lebo je to niečo nové ale už po 2 mesiacoch musela vedieť, že to nepôjde.Ja osobne by som sa cítila veľmi zle ak by som sa mala pretvarovať a nedokázala by som s ním ani do postele ľahnúť a nie s ním ešte dieťa plánovať.
Veď sa musí cítiť jak na gynekologickej prehliadke.
@banderaska29 s 10cm sa da pracovat ak by ho mal aspon poriadne hruby ale kombinacia kratky a tenky je najhorsia.
@littlebubble pochybujem ze si len oni dvaja nesadli. Ano, existuju zeny, ktore su extremne uzke ale najst taku asi nebude jendoduche, nehovoriac o tom, ze vztah nieje len o sexe.
@littlebubble ja keby som nezažila na vlastnej koži, čo to je, keď máš styk s mužom, ktorý má miniaturny penis, tak by som to nevedela až tak posúdiť, ako to viem . Bola som ešte slobodna bezdetná. bol to skvelý chlap, ale stopla som to v počiatkoch, pretože som vedela, že práve toto by raz mohol byť kamen úrazu. neviem, čo teda autorka si myslela, že či vekom rastie penis, alebo že "ved ma ľubi a ja jeho tak to nejak prežijeme", ale takto to potom dopadá. nové diskusie na koníkovi, čo majú takéto ženy robiť.
@coronaut Má 20 rokov a prvého.Sama nevie čo by jej vyhovovalo.Môže ho mať malého a nemusí to byť až také zlé.Možno by zabrala iná poloha.
Obaja sú neskúsení.
Možno poloha, iné tempo.
Ona sama mu musí povedať čo by jej vyhovovalo.Nemôže povedať, že to nejde keď neskúsili všetko.
Žena nemusí cítiť ani veľkého pokiaľ nezapája ona svalstvo partner má nevyhovujúce tempo, poloha, nie je vzrušená.
Až potom môžu obaja povedať, že to nefunguje.
@banderaska29 Môže ho mať malý alebo mikroskopický.A to je rozdiel.
Presne tak.Tiež by som vzťah ukončila už na začiatku.
@littlebubble Ako vies, ze neskusili vsetko ? Ja som mal v 20tich za sebou asi vsetko mozne co sa v sexe da (medzi dvoma ludmi). Miesas hrusky s jablkami. Tempo ani poloha s tym nic nema. Uz ked ho neciti pri obycajnom casual sexe, mozes sa otacat v posteli ako ventilator a nepomoze to. A to, ze ma 20 na veci nic nemeni. Je mlada ale 20 rokov je dost na to aby zena vedela vyhodnotit to, ze v sebe neciti penis svojho partnera.
A co potom, po porode ? Ked porodnymi cestami prejde dieta ? Situacia sa len zhorsi.
@littlebubble ciste zufalstvo. Presne si to vystihla.
@coronaut Prepáč, ale ako muž nemôžeš vedieť čo žena cíti alebo necíti a kedy.Myslím, že to viem lepšie ako ty.Predstav si, že žena nemusí ani pri veľkom cítiť nič keď nie je vzrušená.Len nepríjemné pocity.A pri každom mužovi je to iné aj tá poloha aj tempo.Pri jednom môže prežívať orgazmus jeden za druhým a v tej istej polohe s druhým necíti nič.
Či si myslíš, že pri každom je to rovnaké? Nie je.
Pôrodom sa sex môže aj zlepšiť nie len zhoršiť.

Tak mozno ma maleho,ale dokazal spravit dieta. Iny ma mozno velkeho a je neplodny. Kazdy ma nieco. A mala by si si ho vazit ako parnera,nie len ako nastroj na uspokojenie. Ozaj neviem,naco si s nim 3r,ked ti nevyhovuje a este aj dieta si spravite🙈 Ozaj najlepsi cas si si vybrala na hladanie spravnej dlzky penisu😂