icon

Nevera z mojej strany, ktorú mi navrhol muž

5. mar 2021

S mužom nám to neklape v posteli, lepšie povedané neuspokojuje ma a vie to. oboch nás to trapi ale neplánujeme sa preto rozísť pretože som tehotná. Sexuologa však odmieta. Raz mi povedal že keď mi nestačí nech si nájdem iného partnera na sex. Nepovedal to v hneve ani ironicky a ani zo srandy. Myslel to vážne. Ja som to odmietla prišlo mi to zvrátené ale v poslednej dobe nad tým často uvažujem. Chcela by som zistiť či je problém vo mne alebo v partnerovi. Pretože toto je take citlivé ale partner ma dosť maly, a viem že aj s malým šašom sa dá urobiť veľké divadlo a preto neviem či nie je chyba vo mne a takto by som to mohla zistiť keby raz skúsim iného, lebo on je môj prvý, ja jeho tiež. (Mám 20 on 22 a sme spolu od 17) Keď to skusam sama uspokojím sa ale keď sme s partnerom tak necítim ani len že je vo mne. Preto ak by bola chyba vo mne by som sa to snažila riešiť kľudne aj s odborníkom ale takto to neviem zistiť.
Čo by ste mi poradili? Prosím, nie to že sa rozísť, milujeme sa a chceme byt spolu, viem že sex je dôležitý ale pre mna nie je až taký podstatný aby to bol dôvod na rozchod. A partner je spokojný, len ja sa neviem uspokojiť

autor
5. mar 2021

Vyskúšali sme už všetky možné polohy a viem že sex nie je o tom ľahnúť a čakať 🙂 ale aj keď som na ňom ja, síce je to trochu lepšie ale len dovtedy kým je veľmi tvrdý, akonáhle či i len trosku zmäkne už necítim nič

autor
5. mar 2021

A dieťatko nebolo plánované

littlebubble
5. mar 2021

A nikdy si neuvažovala nie o zmene partnera ale o ukončení vzťahu? Necítila si sa nikdy zle ako nejaký matrac? Veď taký sex musí byť pre ženu ako zlý sen.

coronaut
5. mar 2021

@littlebubble Autorka ti odpovedala za mna. Chcel som ti napisat presne to iste. Su spolu 3 roky. Za tie 3 roky urcite skusali rozne polohy a problem sa snazili vyriesit. Ty sa snazis spravit z nej "mladu a neskusenu". 20 rocna baba moze mat viac skusenosti ako 40 rocna. Taktiez suhlasim s tym, ze velke prirodzenie nerovnasa kvalitny sex ale s vacsim sa da pracovat. S malym len improvizovat. A to je velky rozdiel.

A to s tym porodom nepopieram ale to skor plati v inych pripadoch.

littlebubble
5. mar 2021

@coronaut Nejde o vek.Mala v živote jediného chlapa.Niektoré pocity som zažila až pri manželovi.Pri prvom by som to nezažila ani po 10 rokoch.A stačilo zmeniť niektoré veci o ktorých som vtedy nevedela.

Tak skúsenosť je aj o tom, že človek vie čo chce a čo nie.Nebudem rozmýšľať nad sexom s iným keď bolo milión príležitostí odísť.Prečo jej to doteraz nevadilo.Dieťa je na ceste tak až teraz prišiel strach so záväzku na celý život?
Nerozumiem tomu.

Sú spolu 3 roky.
Nevyhovuje jej v posteli.
Čakajú neplánované dieťa.

3 roky o tomto probléme vedia.Vedia ako sa robia deti takže nerozumiem, že či zlyhala antikoncepcia alebo čo sa stalo.

Dobrovoľne obaja v tomto vzťahu ostali niekoľko rokov.Takže obaja by mali vedieť, že bol čas to ukončiť.A keď si ,, nedali pozor,, (neviem ako to bolo) tak by mohli byť zodpovední a nerozmýšľať nad podvádzaním lebo presne toto je to nezodpovedné a nezrelé zmýšľanie.

Ktorý zrelý človek by rozmýšľal o podvádzaní v tehotenstve s tým, že ostane so svojím partnerom?

Nech idú od seba a nech zabezpečia dieťaťu zázemie.Nikto ich nenúti byť spolu.

Vzťah kde jeden ľahne do postele s iným/inou už nikdy nebude fungovať.Chlapec to určite povedal zo zúfalstva a chcel počuť, že to spolu zvládnu.

Ak autorka nie je spokojná tak by mali ísť od seba preč a normálne sa o tom porozprávať.Žiadne podvádzanie.To riešenie existuje ale milenec to určite nie je.

any_soj
5. mar 2021

@banderaska29 áno, treba čítať s porozumením 🙂 napísala som: "láska sa nemeria veľkosťou" a ty si mi odpísala "ale meria".

coronaut
5. mar 2021

@littlebubble Je zjavne, ze nad tym uvazovala uz dlhsie ale prislo do cesty NEPLANOVANE dieta a vsetko sa skomplikovalo. Zbytocne sa pytas, preco to neriesila skor. Ver, ze riesila ale necakala ze otehotnie. A nemyslim si, ze chalan chcel pocut ze vsetko zvladnu. On si uvedomuje situaciu a velmi dobre a vie, ze nic sa nezlepsi. Vedia o probleme 3 roky ale sama vies, ze laska robi divy. A az ked to trocha "opadne" clovek sa zacne zamyslat na vecami, ktore toleroval, vedome ci nevedome prehliadal alebo ich riesenia odkladal na neurcito z dovodu zamilovanosti.

gabika0825
5. mar 2021

Fuha najprv pozerám že preboha.. potom čítam že máte cez 20 rokov, čiže ešte ste sami deti... ale ako tehotná riešiš toto? 🙄 prosím začni rozmýslať mozgom nie vieš čím...

coronaut
5. mar 2021

@gabika0825 Preco ju stavias do situacie ako littlebubble ? Ja by som jej mohol byt otcom ale nepozname ju osobne. Mozno je to jedna vyspela a rozmna baba ktora ma len obavu z toho, ako bude vyzerat jej sexualny zivot a chcela pocut iny nazor. Zivot sa nekonci tym, ze clovek privedie na svet potomka. Najblizsich par rokov bude mat o program postarane ale co potom ? Ak rozmysla to ukoncit tak radsej teraz ako potom, ked bude mat dieta 2-3-4 roky. Samozrejme je to asi krajna moznost ale tak ci tak im to stroskota. Viem, ze to znie tvrdo ale uvedomuje si to aj ona sama.

gabika0825
5. mar 2021

@coronaut Veď nech rieši svoj sexuálny život ale tak či tak je už tehotná... na to či to klape v posteli mala myslieť skor hádam ako si s človekom spravim dieťa a pritom viem že mi v sexe nevyhovuje 😄

majulino
5. mar 2021

Odporucam precitat cosi zo.sexuologie, nie kazda ze na je schopná dosiahnut vaginalny orgazmus. Moze to byt aj tvoj pripad. Tolko k tomu, ze v kom je/nieje chyba
A teraz k tomu "uzasnemu" nápadu...
Ani trochu ti nesibe? (Sorry za úprimnosť) chces chytit pocas tehotenstva pohlavnu chorobu?
Ak ta nedokaze uspokojit on, sup hore na neho a urob sa sama, a k tomu, ze ho necitis, tak zacni posilnovat po porode panvové.dno, popripade teraz zmente polohu

littlebubble
5. mar 2021

@coronaut Napíšem to úprimne.Keby mi človek nevyhovoval v sexuálnej oblasti tak by sa mi celý ten vzťah zhnusil.Zhnusil by sa mi celý sexuálny akt takže by som s takým človekom ani nebola.

Ale to som ja.
Ja by som nečakala 3 roky.

kitycat
5. mar 2021

Nevadil ti tolko rokov maly pipik a teraz s deckom na ceste by si si nasla buchaca a vychovavala dieta... A on spokojny a ty spokojna... To co je toto

nistika
5. mar 2021

preco neskusite hracky??

littlebubble
5. mar 2021

@gabika0825 Ako deti sa správajú.V ich veku už niektorí majú hypotéku a deti.Nejde o ich vek ale o tieto skvelé nápady.

littlebubble
5. mar 2021

@coronaut Ja netvrdím, že je dieťa.Je to dospelá žena ktorá uvažuje ako pubertiak.Mám o niekoľko rokov viac než ona a riešila som oveľa väčšie problémy vo vzťahu aj v jej veku.

Čo tým chcem povedať je to, že žiadny problém nie je dôvodom na podvádzanie.Má len dve možnosti.Zotrvať vo vzťahu v ktorom jej intímny život nič nedáva alebo sa rozísť a ajtak držať celibát :D lebo ako prepáč kto by už len chcel nabúchanú 20tku.

Jej sexuálny život jej teraz nikto nezmení.Môžu s partnerom nájsť iný spôsob.Ak sa tak ,,strašne ľúbia,,.Lebo o tom je láska nie o úvahe komu skočím do postele lebo veď frajer dovolil 🤦

mariska1989
5. mar 2021

V dnešnej dobe sa dá kúpiť nadstavec 😁 čo tak to vyskúšať treba pozrieť sexshop a niečo vybrať 😁🤭

gabika0825
5. mar 2021

@littlebubble No možno kedysi to tak bolo. Nepoznám nikoho kto by mal v 20 hypotéku. Keď som mala 20 ja, riešila som možno druhého frajera v mojom živote a snažila sa pracovne posunúť. Nie riešila kto ma malý p... a dieťa. Ja neodsudzujem že je tehotná, je dospelá. Ale ty si to zhrnula, tak nejak som to myslela.

coronaut
5. mar 2021

@gabika0825 Ja som hypo splatil uz v 36ke. Bral som ju v 21. Normalna vec a teraz uplne. Je vela uspesnych mladych ludi ktori zarabaju dobre aj bez toho aby mali VS. Maju zivnosti, firmicky, eshopy a pod. Svet je velky.

lenqua_12325
5. mar 2021

Ked si to zela, spln mu zelanie. Nam to takto nefunguje uz nejaky ten rok, takze viem ako sa citis..akurat nema maleho 😀

coronaut
5. mar 2021

@lenqua_12325 povedz nam viac 🙂)

lubiss
5. mar 2021

vztah ma klapat po vsetkych smeroch a mala si rozmyslat nad tym skor ako si otehotnela ci chces mat takyto sexualny zivot cely zivot....beztak ho casom podvedies to som si ista....ja keby mam chlapa ktoreho ani necitim pomaly v sebe tak som po mesiaci fuc a nie ze si s nim urobim dieta ktore asi ani nevies ako ti urobil..to je uzastne :D bud si kupis vibrator len aby sa nestalo ze manzela uz potom vobec ani nevyuzijes

danim
5. mar 2021

@gabika0825 keď nemá rozum, ťažko porozmýšla... asi tolko k tejto téme 🤷‍♀️

littlebubble
5. mar 2021

@gabika0825 Ja mám hypo tesne od 23.Od cca 20 som žila už sama.
Nechcela som frajera ale budúceho manžela takže ja osobne som nestrácala čas tam kde to nemalo význam.
Dnešná doba sa už nezakladá na vzťahoch takže dnes si zobrať prvého/druhého je umenie.Preto nerozumiem, že niekto považuje podvádzanie za normálne.

Ja by som bola rada keby som mala šťastie hneď v prvom vzťahu.A keby som už bola s niekým 3 roky a nevadil by mi intímny život doteraz tak by som to určite neriešila takto ako tento párik.
Keď už tak rozchodom.

lenqua_12325
5. mar 2021

@coronaut nie, vdaka.

gabika0825
6. mar 2021

@littlebubble Ale nie každý to má takto upratané 🙂 na to som narážala. Každy sme iný ja podla veku nesudim len z toho pohľadu že autorka rieši toto a takýmto štýlom že ešte premýšla nad tým či to urobiť a partnera podvádzať ešte ktomu tehotná .. no mne to rozum neberie

danim
6. mar 2021

@gabika0825 si myslím, že je to opäť vymyslená téma. A ak nie, hanbím sa za take zeny.. že existuje toľká primitívnosť.

nistika
6. mar 2021

@danim ano kazdy s inym nazorom je primitiv....ale schopnost akceptovat ine nazory a zivoty, byt otvoreny k novym veciam je predsa znamka inteligencie....to len na zamyslenie.

sorak
6. mar 2021

@nistika presne si to vystihla,ak sa niekto vymyká “zaužívanej slovenskej norme/morálke”,tak nad tým všetci moralisti krútia hlavami.Je to každého vec,nikto nežije jeho život...

danim
6. mar 2021

@nistika áno rovno do bordelu choďte aj tehotné, mne to je jedno. Ty budeš tiež hviezda keď take napises🙈