Neviem sa uvoľniť pred sexom
Čaute ženy..možno aj muži. .som po pôrode 8mesiacov..a keďže krpec dáva dosť zabrať a stále len kojim.. večer padnem občas na hubu.. som dosť unavená a nespím v noci .
Ide o to že nemám chuť sa milovať"alebo sa naladiť na to.
Muž ten čaká že na sa ho chytím ako prvá 🤷neviem nejako sa mi to nepozdáva.
@jahodka8 není nervózny len aby ..
zapriahni viac muža a ty viac oddychuj, keď si počas víkendu poobede a večer poležíš, dáš vaňu, prečítaš niečo a muž vezme dieťa von, okúpe ho, pohrá sa s ním, len ti ho prinesie na kojenie a uspí ho, aj chuť bude. V sobotu doobeda zase nechaj ty pospať jeho a choď na dlhú prechádzku. A zredukuj domáce práce na koľko sa dá, leštiť všetko do nemoty budeš, keď dieťa vyrastie.
Mam presne to iste doma. Boooze, a nie aby ten chlap zobrat tie deti von aby som si vydychla. Ale bude to somrat. A ked uz von ide, treba obe deti obliect nachystat desiatu. A vsetko. 😆
@kapanek1 somrať môže, to je dovolené. Ale sú to tak jeho deti ako tvoje, ty máš tak isto nárok na čas, kedy si bez detí, ako on. Čím skôr ho na to naučíš, tým lepšie. Prečo by si mu ty mala obliekať deti? Kto ich oblieka mužovi, ktorý je na MD? Maximálne by som obliekla jedno z nich. Mužovi treba hneď po narodení dieťaťa dať najavo, že ste dvaja, aj na výchovu aj na staroslivosť.
dodržuj pitný režim
@kapanek1 nestazuj sa, ako si si zariadila, tak mas.🙂 To, ze muz deti zoberie a poda "nadpozemnsky" vykon, ked ich dokonca aj oblecie, by mal byt standard, samozrejme, ak prave nestavia dom. Mimochodom, nechcem byt zla, ale my sme aj prerabali a muz zvladal oboje, pretoze s dcerou chcel byt, nebral to len ako povinnost.
kamasutorve kremy si neskušala?

Keď si unavená, tak skus tak žiť, aby si bola trochu svieža. Inak to závisí od Teba, keď nechceš, tak nepocka? Alebo je nervózny?