Nezáujem manžela: Ako oživiť manželstvo?
Ahojte. Mám otázku. Predstavte si, že máte starostlivého manžela, ktorý je úžasný otec, venuje sa dieťaťu, kľudná povaha, nikdy by na vás nezdvihol hlas, finančne zabezpečí celú rodinu, môžete mať koníčky, o dieťa sa nemá problém postarať, pomáha v domácnosti ALE: skoro vôbec nemá záujem o komunikáciu, za celý deň je schopný prehodiť s vami max.10 viet, (aj to sú len odpovede na moje otázky, že aký mal deň atď.on sa ma neopýta NIKDY), nesmejete sa pri ňom a čo sa týka sexu síce neodmieta, ale iniciátorkou ste VŽDY vy. Boli by ste s takýmto mužom? Milujem ho, ale cítim že som pri ňom zostarla o 20 rokov a to mám len 32. Sme spolu 10 rokov. Som k nemu často nepríjemná, on ku mne nie. Nechcem byť naňho zlá, potom si to vyčítam, lebo on je dobrý chlap, lenže z tej frustrácie, jeho pasivity a nezáujmu som už naozaj unavená :( 10000000 krát som sa s ním o tom chcela porozprávať, no on to asi nevie/nechce zmeniť a ten problém úplne ignoruje.
@dharmasanata takze ona je vinna, lebo neboli nasytene nejake jeho potreby... Bravooo
@dharmasanata Takže slabý jedinec.
@dharmasanata aj tvoje. Si precitaj co si vypotila o 18.39.
A rodičom povieš pravý dôvod či len budeš zahmlievať?
Inak škoda, že to skončilo, toto bola tak zaujímavá téma, že ako prvé som šla ráno skontrolovať, ako dopadol rozhovor a nedočkavo som čakala..
No peniaze by som prehrala, tipovala som milenku - milenca.
A neviem, kedy ešte nejaku zaujímavú tému nájdem
Aj ked pre teba to asi taká sranda neni
Najviac ma dostalo, že na ponuku, že sa rozvediete, bol ticho..On je taky trochu nekňuba, že? 🙂
Ked ti mòžem poradit, z hentoho bytu by som odišla, kyvadlo, nech si berie so sebou on, nejaku potvoru tym privolal, neexist, že same sa mu to ohyba do strán
Ziadne "vyssie" duchovne bytosti by cloveka neviedli k takemuto negativizmu, separacii, apatii. Cize to, ze niecomu takemu uveril mu neprinieslo do zivota nic uzitocne. Najuzitocnejsie na tomto svete je zit bezny, obycajny zivot, len toto ma zmysel. Nie nejake cary mary, ktore cloveka vedu do nicoty.
Ale tak rozhodol sa...tebe autorka drzim palce
Ináč, pamätám si ako sme mladé používali prsteň na šnúrke nad dlaňou, a pýtali sa koľko detí, chlapec, dievca, buď sa kýval alebo krúžil. Proste zábava. Nikdy by ma nenapadlo, že to niekto môže brať vážne. Hlavné, keď sa s tým nenarodí, to je iné, niečo niektorí vidia. Tam už s tým kyvadlom je mágia.
Mne tí jeho anjeli s kyvadlom prídu kapánek pritiahnutí za vlásky, jemne povedané 🤷♀️.
jedno, čo viem, že anjeli sa neoslovuju cez kyvadlo..ktovie, s kym komunikuje..
@karolinakr Veru nechcem strašiť, ale nevybral si dobre. Aj tým ako sa zmenil, to potvrdzuje.
Nejdes mi z mysle, zena nestastna...
Tvoj chlap v 40.tke prepadol niecomu, co by sa v 20.tke valal od smiechu po zemi, keby mu niekto predpovedal, ze prepadne nejakym ezohovadinam. No pripustme, ze je v tom len toto. Ale preco sa musel odseparovat, odpojit od zeny, riskovat manzelstvo, vysmech rodiny... Keby chorobou prisiel k stomii, o nohu, ci iny haklivy problem... Clovek pochopi ze zenu odsunie... Ale ked sa rozptyluje s kyvadlom, musel si rozburat rodinu, tak ho to pohltilo, ze potrebuje cas len pre tento konicek-koniec koncov, si ho spravil. No toto by tusim chcelo psychiatra, nech mu ho rodina zaplati cim skor a najlepsieho, nejak ich informuj... Ked si neudrzi pracu, odtrhne sa od reality uplne, aj ked to mohlo byt naopak, ze si udrzi rodinu a uz neobstoji v praci... 🌠
Prečo si všetko zmazala?
Lebo som napisala, že ma tema zaujala?
@karolinakr 😆 Vážne si myslíš, že to zmazala kvôli tebe?
@karolinakr tiež som chcela vedieť ako dopadol ten mail čo posielala ale všetko je zmazané :(
Tak zas asi kvoli ochrane sukromia to autorka zmazala asi... lebo v tom ich mozu spoznat mozno aj pribuzni
Nemusíš nikomu nič vysvetľovať. Máš právo to tu kedykoľvek zmazať. Je to tvoj život, tvoja citlivá téma. Drž sa, všetko dobré ti želám.
Slovensko je male, spickovych manazerov nie vela a prezradila teda viac, ako chcela? Skoda, pre zenu, ktora pride s trapenim s podobnou pricinou, pisala inteligentne a uprimne. Velky brat😅to niekde ma zaznamenane, my sa k tomu uz nedostaneme.
Ale autorka, mozes par viet sem napisat 24.12.🎄🎄🎄A nejako to v zdravi prezi. 🌸

@autor Držím Ti zo ❤️palce, tiež si myslím, že tú striedavú starostlivosť by si mala ešte zvážiť, možno sa aj poradiť s nejakými odborníkmi na psychické zdravie. Veď striedať pri synovi sa kľudne môžete, ak bude mať tvoj muž Tvoju dôveru, ale ak by to prerástlo akési hranice, čo by si uznala za vhodné, tak by si kontakt obmedzila na súdom stanovené.Prajem Ti veľa sily.