icon

Nezáujem manžela: Ako oživiť manželstvo?

3. okt 2024

Ahojte. Mám otázku. Predstavte si, že máte starostlivého manžela, ktorý je úžasný otec, venuje sa dieťaťu, kľudná povaha, nikdy by na vás nezdvihol hlas, finančne zabezpečí celú rodinu, môžete mať koníčky, o dieťa sa nemá problém postarať, pomáha v domácnosti ALE: skoro vôbec nemá záujem o komunikáciu, za celý deň je schopný prehodiť s vami max.10 viet, (aj to sú len odpovede na moje otázky, že aký mal deň atď.on sa ma neopýta NIKDY), nesmejete sa pri ňom a čo sa týka sexu síce neodmieta, ale iniciátorkou ste VŽDY vy. Boli by ste s takýmto mužom? Milujem ho, ale cítim že som pri ňom zostarla o 20 rokov a to mám len 32. Sme spolu 10 rokov. Som k nemu často nepríjemná, on ku mne nie. Nechcem byť naňho zlá, potom si to vyčítam, lebo on je dobrý chlap, lenže z tej frustrácie, jeho pasivity a nezáujmu som už naozaj unavená :( 10000000 krát som sa s ním o tom chcela porozprávať, no on to asi nevie/nechce zmeniť a ten problém úplne ignoruje.

gribka1
8. okt 2024

Ďakujeme, že si dala vedieť. Nezdá sa mi vaše rozhodnutie správne, syna by som mu nenechala. Práca s kyvadlom nie je veľmi pozitívna. Nevie na koho sa napája. Ak už mu nebude nikto stáť v ceste, bude to praktizovať častejšie, kto vie ešte k čomu dospeje. Neviem, či práve toto synovi prospeje. Ale držím palce, nech to výjde k tvojej spokojnosti.

ahhola
8. okt 2024

15.33....
Mne sa ti to nejak nezda, to ezotericno🐘to je vsetko?
A tak lahko sa vsetko poriesilo, po 3 rokoch cez jeden vikend...
Tam musi byt este nieco...
Tym netvrdim, ze sa tym mas zaoberat, prajem ti noveho chlapa co do teba vleje svoju chlapsku energiu a potenciu, henten ochably vechet nech si kyva kyvadlo do penzie...
No, ale nemusime pochopit vsetko.... Aj ked kusok listu-mailu ty-on by bodol. 😅

3vita
8. okt 2024

Som tichý introvert a mne neskutočne vadí ked sa ma niekto vypytuje prečo som tichá, radšej počúvam a podobne a potom sa stiahnem a uzavriem ešte viac. Beriem to ako keby mi niekto vyčítal moju povahu, osobnosť lebo taká proste som a neviem to zmeniť. Ak by sa ku mne muž správal ako ty k tvojmu mužovi a neustále mi toto vyčítal a dokonca pone kričal tak by som sa stiahla asi tak ako tvoj muž a tiež mám z toho depresie

gribka1
8. okt 2024

@3vita No, ale ak sa zmenil, že až taký nebol, tak chcela vedieť, čo sa deje. Dozvedela sa až po troch rokoch od pána introverta.

ahhola
8. okt 2024

@3vita introverti ziju z extrovertov -.... "radsej pocuvam, vsak sa vy introverti stretajte a mlcte si spolu. Ale ono je to tak (ja som introvert, kto je viac)....
-Som tu a nejak ma zabavte. Ja budem mlcat.....
Nie je to fer, je to vypocitavist. 👥

3vita
8. okt 2024

@gribka1 nedočítala som celú diskusiu až teraz. To je potom iné 😐

gribka1
8. okt 2024

@ahhola Proste tí ľudia našli zaradenie, aby to bolo na čo zvaliť. 😂

3vita
8. okt 2024

@ahhola väčšiu hovadinu som nečítala

zafo7
8. okt 2024

@autor podobny pripad mam s manzelkou. Tiez sa dala na ezotericno a uz to nie je ta osoba s ktorou som zacinal vztah...tiez pojdeme od seba...

h2
8. okt 2024

@3vita K tvojmu príspevku o 16:30 (beriem do úvahy, ze si diskusiu nečítala): Ona si nebrala introverta a teraz sa zrazu zobudila, že jej to vadí. Oni spolu normálne komunikovali, kým sa on pred 3 rokmi zrazu uzavrel do seba. Už vieš, prečo. Čiže toto nie je o tom, že by niekto vyčítal introvertovi jeho prirodzenú povahu.

gribka1
8. okt 2024

@3vita Inak introvert predsa nie je len o tom, že sú ticho, sú aj ticho, ale vedia aj veľa rozprávať, ak si s niekým sadnú. Manželia by si teda sadnúť mali.

ahhola
8. okt 2024

@3vita hovadina je, ze sa nemozes premoct k spolocnej zabave...
Radsej pocuvam.
Sa ti pocuva, ked ini hovoria.

16.40
Byval normalny. Od 35.do 40.rokov cca upadol do poloautizmu, do introvertnosti.
Nikto nechce zit s clovekom, z ktoreho musis tahat kazd3 slovo.
Nie je v pioniierskom tabore, aby vecer dostal Bobrika za mlcanie.
Je v manzelstve. Bol.
Ale niekto vsetko obstara, chlap si moze mlcat a zena skemrat o priazen jeho Velicenstva. ♦️

culienka
8. okt 2024

aj my ďakujeme, že si sa nám zverila, musím povedať, že takýto koniec som nečakala. Teraz je tejto ezoteriky dosť veľa aj sa mi to zdá je to celkom moderné 🙂. Ja nechápem prečo Ti nepovedal 3 roky o svojom koníčku namiesto toho sa od teba úplne odpojil a žije si svoj život. A ešte to aj tajil a ty si nemala možnosť na to ani reagovať. Prajem Ti veľa šťastia a gratulujem k rozhodnutiu ho konfrontovať, ktovie koľko by ťa ešte takto naťahoval. Možno si mu neprišla dosť duchovná k jeho blahorodiu, ale bol dosť zbabelý na to aby ti to povedal.

3vita
8. okt 2024

@h2 naposledy som od autorky čítala, že vždy bol introvert a jej to vyhovovalo len poslednú dobu je to horšie 🤷🏻‍♀️ tak preto ten môj komentár

autor
Autor odpoveď zmazal
ahhola
8. okt 2024

Ja viem, clovek si povie nakoniec je v tom taka "blbost"? Preco sa nalepil prave na toto, mohol zacat holdovat motorkam, babam, jachtam... (neviem, co berie 40.tnikov,v tom tapem a varim z vody)... A ono akesi obskurnosti na urovni jednoduchsich dochodkyn.... Nuz mala si to jeho pracovnu navstivit pred 3 rokmi, mozno by ho jeho bracho este vratil medzi nas, neduchovne hoviadka😇😅🤔

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ema22270
8. okt 2024

Autorka a on sa teda o tom celu noc rozpraval? Ze teda tiez chce aby ste sa rozviedli?

ahhola
8. okt 2024

To ma logiku, tam bola chyba. 💧

autor
Autor odpoveď zmazal
gribka1
8. okt 2024

Tak čínska medicína a anjeli, to je riadne mimo. A nechápem, odkiaľ on vie, že komunikuje s anjelmi, veď vlastne nekomunikuje. Iba s kyvadlom. Divný je, som myslela, že duchovne sa dostal niekam, ale nevyzerá to tak.

culienka
8. okt 2024

už keď teda sa takto zameral na ezoteriku mohol aj anjelov prosiť, aby mu zlepšili manželstvo....

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. okt 2024

toto nem dopadne dobre, kvôli kyvadlu odísť od rodiny?
ešte ťa ani na kolenach neprosil? zvláštne, že ta prestal ĺúbiť kvôli kyvadlu
ale stojim si za tym, že s anjelom sa neozpráva a už vôbec nie cez kyvadlo.
bohvie s kym sa rozpráva a toto je ovela horšie, že si niečo vpusti do života, živí to a bude to mať fatálne následky
. ..

gribka1
8. okt 2024

Tak aj tí v TV8 sú napojení na kadečo, ale žeby sa neusmievali a ťahalo ich to apatie, to nie. Bude za tým niečo iné, svetelné bytosti snáď prinášajú svetlo, lásku, nie depresie, odtrhnutie od reality.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
8. okt 2024

No tiež by som do striedavej starostlivosti nešla na tvojom mieste. Lebo keď to raz schvália, tak neskôr môže byť problém to len tak narýchlo zrušiť, keď mu náhodou ozaj preskočí. Vieš ako dlho sa ťahajú súdy na Slovensku? Kamaratkina vnučka musí chodiť k babke, ktorej sa boji, lebo babka vyhrala súd. Darmo chodili po psychologoch, aj papier majú, že dieťa sa bojí, nechce tam chodiť, aj tak musí.

gribka1
8. okt 2024

@janickacrazy Tak v takom prípade o ktorom píšeš, by som bola aj ja, nenechala by som tú babu s mojím dieťaťom osamote.