Nezáujem manžela: Ako oživiť manželstvo?
Ahojte. Mám otázku. Predstavte si, že máte starostlivého manžela, ktorý je úžasný otec, venuje sa dieťaťu, kľudná povaha, nikdy by na vás nezdvihol hlas, finančne zabezpečí celú rodinu, môžete mať koníčky, o dieťa sa nemá problém postarať, pomáha v domácnosti ALE: skoro vôbec nemá záujem o komunikáciu, za celý deň je schopný prehodiť s vami max.10 viet, (aj to sú len odpovede na moje otázky, že aký mal deň atď.on sa ma neopýta NIKDY), nesmejete sa pri ňom a čo sa týka sexu síce neodmieta, ale iniciátorkou ste VŽDY vy. Boli by ste s takýmto mužom? Milujem ho, ale cítim že som pri ňom zostarla o 20 rokov a to mám len 32. Sme spolu 10 rokov. Som k nemu často nepríjemná, on ku mne nie. Nechcem byť naňho zlá, potom si to vyčítam, lebo on je dobrý chlap, lenže z tej frustrácie, jeho pasivity a nezáujmu som už naozaj unavená :( 10000000 krát som sa s ním o tom chcela porozprávať, no on to asi nevie/nechce zmeniť a ten problém úplne ignoruje.
tak toto je goool 😀 Valka Roseovcov, veľké finále
Ako autorka, nič nové u vás?
@janickacrazy pozri na obrazok, teraz sú na lustri
No, ak naozaj s niekým komunikuje ....anjeli/bytosti, ako doktorka hovorím že nie je psychicky zdravý a dotiahla by som ho k psychiatrovi
hm.. tak ale aspon teraz vidis, preco sa ti doteraz nechcel zverit... vedel, ze ho nepochopis. Rozpravajte sa o tom dalej a uvidis, co a ako, drzim palce.
😱😱😱 počula som o podobnom prípade, manžel sa dal na scientológiu, úspešný podnikateľ. Úplne mu švihlo v debni. Žena sa s ním ešte dlhú dobu trápila, dúfala že sa uvedomí, no jeho to úplne zmenilo. Až neskôr to nabrala rýchly spád, lebo tej sekte odovzdával kopu peňazí a postupne sa nevenoval nie len že jej, ale kašlal už aj na deti a rozviedla sa. Mne je to strašne ľúto, toto je fakt ťažká situácia. Tu už môže pomôcť asi len psychológ
davaj si pozor, čitala som knihu o živote v sekte, aby nemusel odovzdavat vela peňazí
a to ticho zdôvodňuje ako? ze mazakazane rozpravat? niečo tam nesedí..neni to falošna stopa, aby ta zmiatol? čo ked ma milenku a hodil to na liečitelstvo?
su liečitelia, ale nie su ticho kvôli tomu
Podla mna este horsie ako ta milenka. Lebo to dava aspon racionalne vysvetlenie preco sa ti manzel vzdialil. Ale nejake "bytosti" s ktorymi komunikuje... absurdne. A hlavne by som sa bala aby mu nahodou este "nepreplo" v hlave uplne. Ze bytosti mu "nieco nahovoria" .... a podobne ale nechcem zachadzat uz do krajnosti ale normalne to nie je.
nestraší u vás v byte zatiaĺ? neni počuť pazvuky?
Hmm, vidí niečo? Počuje niečo? Halucinácie môžu byť sluchove, optické atď...vieš, ja nie som psychiater, ale ak to ide týmto smerom, tak to nie je normálne, alebo sa tu jedna len o sektu a vymývanie mozgu? Neviem, ale každopádne , ak niečo vidí, počuje, niečo s ním komunikuje, čo tu nie je, to je patologické
Tak ak hovoríme o neliečenej psychoze/ schizofrénii, tak môže sa to zhoršovať, až tak že človek stratí úplne kontakt s realitou, a treba nastaviť Antipsychotika
Hlavné využi situáciu, že s tebou komunikuje. Je to divné, to áno, ale aj takýto môžu byť medzi nami. Zistí, či je v nejakej skupine, nechcem hneď sektu spomínať, alebo je v tom sám a komunikuje s nimi sám. Opýtaj sa ho koho lieči, čo mu bytosti radia ohľadom života s tebou. Ako si predstavuje ďalší spoločný život. Či vôbec.
brrr...bojim, bojim
Vieš, toto nemusí byť jeho chyba, môže byť len jednoducho chorý. Ono, ľudia to môžu veľmi pekne skrývať, na začiatku, je to len niečo , čo ti na niekom nesedí, a potom sa zistí, že dotyčný si dáva na okná alobal, aby ho neodpocuvali mimozemšťania....
Ak je to jeho prípad, je proste chorý a potrebuje pomoc.
Fúha... no podľa mňa buď sa pôjde liečiť na psychiatriu, alebo rovno rozvod.
A vieš aj aký workshop?
Este pred tym psychologom by som to zahrala na tvoj "zaujem" aby ti vsetko porozpraval a mozno aj ukazal aby si bola naozaj v obraze o co ide. Lebo tym psychologom ho mozes zahnat do kuta a stiahne sa. A co povedal na pripadny rozvod? Dolezite je ziskat co najviac presnych informacii aj v pripade ak by doslo k rozvodu aby si mala poriadne argumentu v rukave.
Do tohoto musis zatiahnut sirsiu rodinu, tichy tatko a ukecany brat... Toho by som do toho zatiahla, nech ho vrati spat, tak po chlapsky... Bracho, yebe ti, yebe???
On ho vie vratit do cias, kedy bol normalny a mozno si uvedomi, ze uz nespoznava sam seba.
Asi by som to nebrala tak, ze z nejakej nudy, vakua, nedostatku v manzelstve zacal verit takym bullshittom... Jeho mohol namotat hocaky smejd, pretoze tam kde su lrachy, tam sa zbiehaju supy, asi nemas vase financie osefovane na 100% a nevies, kto z neho tazi...
No super, ze je to vonku, uz som mala obavy o teba. 🥀
Skôr som chcela vedieť kto prednášal, alebo aká spoločnosť ten workshop viedla.
nemusi im peniaze odovzdavat? tamten, čo som čitala, predal dom a firmu, všetky prachy musel odovzdat jeho guru.

Zijete, dufam🌷