Niečo mi chýba. Sex máme 4x za mesiac
Ahojte s partnerom sa nam nedari pocat, svadba nikde
7 rokov spolu. Sex ziadny skoro 😂 a na tieto sviatky to na.mna dolieha. Som smutna akosi. Milujeme sa rozumieme si velmi. Nechcem odísť ani nic od neho. Ale nechcem ani silene tu po nom skakat, ved samej by mi to bolo trapne. Ozaj neviem uz ako prirodzene prinavratot nejaku vasen alebo aspon aby na mna pozeral ako na zenu, nie na spolubyvajucu. Ked idem naha okolo neho ani okom nemyhne... nechapem to. Ani sa necudujem ze nemame deti este, nie preto ze je takmer neplodny (ale po operácii), ale preto lebo spime spolu 4x za mesiac. Ako keby mame po 50 tke.... och dajte mi radu alebo nadej ze neni sme jedini, ze sa to zmeni :( cim viac som doma tym viac rozmyslam. A je mi smutno. Chcem sa cítiť ako žena. Chcena žena nie taka ze raz za tyzden je sex lebo sa to musi.
@elizabet173 ano mate pravdu takmer vo vsetkom, len som reagovala, na to, ze ste komentovali, ze 4x do mesiaca je zalostne malo. Je to velmi individualne. Kazdy to ma inak. Pre niekoho to je az prilis
🙂.
Poradila by som prehodnotiť priority, partnerstvo nie je o tom jednom...a ak ti je z toho smutno, tak vedz, že prídu aj horšie veci, ktoré v živote budeš riešiť.
4x za mesiac je veľmi dobrá frekvencia, povedal by som že tzv. "Sexuálne žijete"
Bože, ja toto nepochopím. Veď napíšte konkrétne tie, čo píšete,pre mňa je málo 4x za mesiac. Píšte za seba a nezovšeobecňujte. Pri sexe vždy záleží len na tých dvoch, na nikom inom. Je úplne nepodstatné, koľkokrát sexuje Zuzka, Katka, Hanka z mk, či moja susedka, teta z Lidlu, či šofér mhd, či Boris Kollár. Keď je ten konkrétny pár spokojný, tak vtedy je tá frekvencia správna!!!
@vve My ho máme 4x za rok. Takže si na tom ešte dobre. Môj muž nie je zrovna chlap, ale introvertný IT-čkar. Nepotrebuje to, a ja sa môžem pásť. Za tie roky som si už zvykla, ale už ho nemilujem. Ani neľúbim.
@monika2012 Takíto chlapi by sa nemali ženiť. Ale vydarené deti s takýmito exotmi niekedy vynahradia skoro vsetko.
@elizabet173 tak ono je to vo všeobecnosti... Keď som nešťastný vo vzťahu, riešim v prvom rade s partnerom a nie s celým svetom na internete..
Ale tak, taka je dnes očividne doba
@deti95060810 ja viem, že sa to môže stať aj pri prvom sexe, ale ako píše autorka sú spolu 7 rokov, čiže asi treba zvýšiť intenzitu, chápeme sa 🙂
Možno by mala vedieť čo chce možno to je len výlev a ide sa ďalej nevieme,ale v dnešnej dobe sa žije ženy aj z rozumu , niekedy asi z vášne "nevyzijeme"
No ste spolu 7rokov myslíš ze dieťa vyrieši to co ti vadi chyba?? Po pôrode budeš úplne iná budeš mat pár kg naviac budeš nevyspata možno podráždená je to úplne o inom takže je možné že vtedy sa na teba už vbc nepozrie.. Ktovie.. A možno opačne.. Budeš pre neho sexualne krásna matka vášho dieťatka.. A kedy bude môcť vtedy ta pretiahne.
Myslím ze bezdetny pár ktorý má veľa času nikoho večer nekupe nejrmi neuspava ráno nerieši deti.. Takýto pár by mohol sulozit častejšie ako 4x🙂
@maxxim zaujimalo by ma presne to o com pises. Moj muz ma ED. Samozrejme na zaciatku mi to ani nepovedal - vsetko hadzal na mna..ze ho nepritahujem..ze ine ano, len ja nie. Ked som sa opytala, ci som sa zmenila - tvrdi, ze nie. Ako logika podla mna ziadna. Uz je to vlastne rok a stale nic - vraj uz ma nemiluje. Nelieci sa, neriesi to. Zaujimal by ma pohlad zdraveho muza na tento druh problemu - ako s tym bojovat. Uz len to, ze ma nedostatok testosteronu, cize celkovo je z neho ina bytost. Dakujem za nazor.
Dufam, ze nevadi, ked sa opytam priamo tu.
@jandakovaeva 25
@tetaandulkova neni o tom jednom. Aj tie priority mam davno prehodnotene, len mam teraz par dni, kedy to na mna dolieha
@janulka1802 presne tak. A toto je nesulad. Jemu staci, mne nie .. a toto je problem o ktorom tu ja teraz pisem. Nie o tom ze sme nestastni alebo ze mame asi malo eexu. My ho mame dostatok. Ale ja by som ho chcela viac, jemu mozno staci. Mozno s inou by ho mal častejšie. Boh vie
Ale libido ma nizsie to viem.
@monika2012 no amen. Itčkar je posledne co chcem. Uz ten moj rad drti hry a som alergická na to. Zvykla si si, ale mozno prave kvoli tomu ho nemilujes, lebo nemas to co potrebujes..
@juliavioleta jasne. Vasen neni u mna na 1.mieste
Inak by sme uz davno spolu neboli
Ale to neznamena, ze mi to nemoze chybat
@mk22 ja neplanujem aby to dieta vyriesilo. My v skutocnosti dieta chceme uz 2 roky. A prave preto si myslim ze teraz by sme mali byt zhavi lebo prave potom pride nechut. A ja som nevyspata a podrazdena aj tak 😂😂😂 ale ajo mas pravdu mali by sme castejsie toto je to co si uvedomujem a prave preto mi to vadi lebo nemame take starosti!!!!
@elementissa ano samozrjeme toto sp artnerom riesime dlhodobo. Sam nevie co s tym. Ale stale si nahovaram ze je to mnou, i ked on ma pravdepodobne slabsie libido, ma to v sebe. Vieme to obaja ale vzdy tej zene vrta hlavou cii jej nieco nechyba...
@katkati ano mas pravdu. Dakujem. Kazdy den si hovorím. Vaz si co mas. Modlim sa. Dakujem. Milujem. Som vdacna.. za to co mam. Peniaze, psika. Bytik vonavy cisty. Mudreho inteligentneho partnera. Ktoremu sice casto hrabe je neznesitelny mam nervy 😂😂ale to je moja netolerantna povaha. Ale je aj tak uzasny. Ale proste ked ti nieco chyba tak ti niekedy nepomoze ani to uvedomenie si ze.... je super a ze si stast a zdrava. Lebo vzdy nam chyba co nemame ze jo..
@katarinka89 vasen sex a laska su rozdielne veci.
@elizabet173 ja viem ako si to " predstavuje " on ma pravdepodovne znizene libido a vieme to obaja a nevieme co s tym... a nie. Nemyslim si ze prichodom dietata sa to zlepsi. Preto to chcem riesit tu a teraz. A ano ked bude mat 50 bude urcite k.o. v tomto smere. Ale to nie je dovod preco by som ho mala opustit alebo poslat ho na milost? Ja ho milujem aj s nasimi problemami, preto som s nim. Nejaka kunda by ho davno poslala do faku. To ja niesom. Iba tvrdimm ze sa trapim. Mozno som chcela teochu podpory od vas, mozno trochu lutosti, mozno trochu normalnych rad. Ano chceme deti chceme zvadbu zijeme 5 rokov spolu. Zabyvani.. vsetko.. nie nechceme kazdy nieco ine. Obaja chceme dieta rovnako. Od domu to iste chceme. Psika sme chceli rovnako. Vsetko budujeme spolu ako stastna "rodina" len nemame dieta. A mame malo sexu 😂 a je skoro neplodny... nic ine.. on je rodinne zalozeny.miluje svoju rodinu. Ja viem ze proste nema libido nepotrebujem citT vase nazory ze preco nie a preco ano ja to viem. Len som chcela mozno skor nazor ze ci ho mam prefackat. Alebo kopnúť do guli. Alebo ako ho proste prebrat k zivotu. Je to pracovity energeticky muz. Sefino. Sikovny inteligentny. Milujuci muz. Len toto mu chýba. Sexepeal.
Lebo ho milujem - toto som nasla
Nízké libido u mužů
Snížené sexuální libido, ať už u muže nebo u ženy, vždy představuje velký partnerský problém. Ač totiž může být vaše drahá polovička sebechápavější, ač vás může milovat sebevíc, vztah bez sexu je jako den bez světla.
@maxxim ahoj. Dakujem pekne sviatky aj tebe prajem. Ano mas pravdu su toto skusky, vzdy si to aj hovorim. Aj to,ze nie sme svoji, je asi nejaka skuska, ze co sme schopni preskakat.
Ano ze je neplodny tazko znasal, ale iba den - dva . Absolutne nie je typ muza, ktory by sa vzdaval. V respektove niecomu uveril. Je to typ cloveka, ktory veri vo svoju výhru, svoju silu, svoj ciel, ide si za tym a nic ine ho nezaujima. Aj tuto jeho "neplodnost " zlyhane oplakal jednu hodinu, vztycil hlavu a šiel vopred s tym, ze to dieta raz mat bude. Lenze prave toto by som cakala od neho, trochu snahy. Ja nanho netlacim ani v zivote nie. Ja som dost realista. Nie snilek. Ja idem zijem a neriesim nejak do extremov. My mame možnosti. Len aj vela prace ma on. Uvidime v januari kedy ma byt trocha klud. Mame riesit pokracovanie riesenia nasej neplodnosti. Zatial som sefom pripominania ja. Ale chapem. On je sef v praci a ja v domacnosti - asi. Ale ano ďakujem aj za tvoj pohlad, je to pekne vidiet myslienky aj ineho muza.
Svadbu planujem 2 roky. Ale neplanujem poziadat o ruku mojho priatela. Ale samozrejme aj na to mi povedal, ze bude bude, len to nechce teraz lebo uz rypem, uz to silim (raz som mu to vytkla) a to uz nebude ono chcel to na vianoce ale bude to teda inokedy nech som prekvapena a bla bla. Prosim daj mi na toto nejaky ludsky nazor lebo mi preppne. Minuly rok pod stromcekom mi daval naznaky se to uz bude. A nebolo. Cely stedry vecer som udrziavala slzy. Tento rok som mu teda povedala ze uz ako aj stacilo uz by bolo na case.a on zadre ze, nooo sak som to chcel teraz, len si mi to teraz pokazila, lebo si to pripomenula a uz to budes cakat 😂😂 no ako sorry na co to hovoril. Mal mi teda povedat no sak neboj niekedy buduci rok
.... napr... a bolo by. A nie mne to uz pride jak vyhovaranie sa. Ako 5 rokov zijeme spolu. Halooooo kedy uz??? Ked si ma najde niekto druhy? (Neplanujem)
Trosku som sa opustila, prepac, predsa su tie sviatky, vsrtko je akesi na mna moc citlive. Tesila som sa na teplo domova mozno mi ozaj nieco chyba. Ale dakujem za krasne a povzbudzujuce slova. Samozrejme snazim sa ako mozem, a samozrejme je aj to, ze aj ja mam kopec chyb. Ba az viac mozno ako on. Prave to nas spaja 💟
@marcellka32 no nehovorim? O tom hovorim kde to decko sa stihne vytvorit. Toto treba razantne riesit najma, ked je takmer neplodny.

@vve koľko máš rokov