icon

Niečo mi chýba. Sex máme 4x za mesiac

vve
26. dec 2020

Ahojte s partnerom sa nam nedari pocat, svadba nikde
7 rokov spolu. Sex ziadny skoro 😂 a na tieto sviatky to na.mna dolieha. Som smutna akosi. Milujeme sa rozumieme si velmi. Nechcem odísť ani nic od neho. Ale nechcem ani silene tu po nom skakat, ved samej by mi to bolo trapne. Ozaj neviem uz ako prirodzene prinavratot nejaku vasen alebo aspon aby na mna pozeral ako na zenu, nie na spolubyvajucu. Ked idem naha okolo neho ani okom nemyhne... nechapem to. Ani sa necudujem ze nemame deti este, nie preto ze je takmer neplodny (ale po operácii), ale preto lebo spime spolu 4x za mesiac. Ako keby mame po 50 tke.... och dajte mi radu alebo nadej ze neni sme jedini, ze sa to zmeni :( cim viac som doma tym viac rozmyslam. A je mi smutno. Chcem sa cítiť ako žena. Chcena žena nie taka ze raz za tyzden je sex lebo sa to musi.

Strana
z5
majkeel
1. jan 2021

🙂
Žena píše advokátovi:
Vážený JuDr. Ruth,
píšem Vám, aby som sa poradila o mojom probléme. Som už vyše 20 rokov vydatá. Môj manžel je sexuálny maniak. Miluje sa so mnou kazdy den v tých najnečakanejších príležitostiach. Napr. keď periem, žehlím, alebo varím v kuchyni. Prosím Vás, nemohli by ste mi pom... luzftrfskioj... pojuiugfztdrs...

dominikakr
1. jan 2021
robertoo1
10. apr 2021

@lienocka2808 Tak aspoň 3-4x týždenne 😉

Strana
z5