Niečo mi chýba. Sex máme 4x za mesiac
Ahojte s partnerom sa nam nedari pocat, svadba nikde
7 rokov spolu. Sex ziadny skoro 😂 a na tieto sviatky to na.mna dolieha. Som smutna akosi. Milujeme sa rozumieme si velmi. Nechcem odísť ani nic od neho. Ale nechcem ani silene tu po nom skakat, ved samej by mi to bolo trapne. Ozaj neviem uz ako prirodzene prinavratot nejaku vasen alebo aspon aby na mna pozeral ako na zenu, nie na spolubyvajucu. Ked idem naha okolo neho ani okom nemyhne... nechapem to. Ani sa necudujem ze nemame deti este, nie preto ze je takmer neplodny (ale po operácii), ale preto lebo spime spolu 4x za mesiac. Ako keby mame po 50 tke.... och dajte mi radu alebo nadej ze neni sme jedini, ze sa to zmeni :( cim viac som doma tym viac rozmyslam. A je mi smutno. Chcem sa cítiť ako žena. Chcena žena nie taka ze raz za tyzden je sex lebo sa to musi.
@vve 4* za mesiac je málo pokiaľ nie sú deti . Čo robíte po večeroch ? Cez víkendy ? Čo už som tu iba ja blbá ? Lebo si tak pripadám :D
@vve práve o to ide, že bývate spolu v spoločnom byte (nie v nejakom podnájme) už 5 rokov. Na čo mu bola svadba? Ved mate spoločne bydlisko, všetko tak ako by ste mali aj po svadbe. Ste spolu 5 rokov. Svadba už teraz nie je preňho priorita. Svadba je krásny stupienok a pokračovanie vzťahu, keď spolu chodíte, každý býva zvlášť alebo bývate na priváte, v podnájme, spravíte svadbu, už ste "veľki", tak si zoberiete spoločnú hypo, kúpite spoločný byt, spoločne zariadujete...teraz by bola svadba mostíkom k čomu? Ved už všetko máte tak, akoby ste boli 5 rokov manželia. Ty túžiš po svadbe, ale on v nej prakticky dôvod nevidí. Mam viacero takých známych. Zobrali sa, keď bola žena tehotná, aby neboli opletacky s menom dieťaťa a nebolo treba riešiť zvlášť na matrike a zapisovať otca dieťaťa ako cudzieho muža. Tak keď zistila, že je tehotná, tak rýchlo naplánovali svadbu (ide to za 2 mesiace) a v 3. - 4.mesiaci tehotenstva sa zobrali. Ale načo by sa brali dovtedy? Veď spolu žili akoby boli manželia už x rokov... Svadba pre teba už nič nezmení. A pre mňa je to aj trochu vtipné po 5 rokoch spoločného života v spoločnom byte sa natiahnuť do bielych šiat a zavoja a robiť divadlo rodine. Ak chcete mať na poriadku formálne veci, tak spravte rýchly obrad na úrade s dvomi svedkami a obed s rodinou, načo už teraz po toľkých rokoch spoločného života je vám svadba? K čomu povedie svadba? Ako sa zmení váš život po svadbe? Prečo po nej tak túžiš? Len mat biele šaty, tortu a fotky? Ved si požičaj alebo kúp a dajte si spraviť fotenie, keď chceš fotky. Ale ty práve hovoríš o tom, ako chceš veľmi svadbu, akoby si čakala, že sa prepne po nej nejaký čarovný gombík a vo vašom vzťahu sa niečo zmení, že to naberie nový rozmer. Nie, nenaberie. Po svadbe sa vrátite do toho istého spoločného bytu a do tých istých každodenných starosti. A za to, že budeš mať prsteň nebudete mať sex viackrát za mesiac. Práveže na niektorých mužov to pôsobí opačne... Už je to moja žena, už sa ani nemusím snažiť a frekvencia ti klesne z 4x za mesiac na 4x za rok. Tu správnu chvíľu na svadbu ste už presvihli a áno, máš pravdu, vyhovára sa. Lebo sa mu nechce dávate tisíce za oslavu, ktorá vo vašom živote nič nezmení. Možno máš ako nevydata žena skreslene predstavy o manzelstve. A myslíš si, že po svadbe sa niečo zmení. Nie, nezmení. Všetko ostane ako doteraz. Vo vašom vzťahu je už 5 ročná rutina. A v každodennej rutine robiť svadbu 🤷🏼♀️ možno tvoj partner nevidí dôvod. Možno keď budeš tehotná, tak sa vezmete, lebo bude chcieť, aby ste boli aj formálna rodina. Dovtedy si zite svoj láskou a pochopením naplnený život a nesnívaj o "zbytočnej" oslave, ktorá tvoj doterajsi život nezmení
@elementissa každa normalna žena chce ma veľkú peknú svadbu kde bude ako princezna...poznam vela ludi čo spolu byvaly dlho a maly poriadne svadby a mame aj takych co sa zobrali na úrade a po rokoch ich to mrzi že nemali svadbu aka sa patrí.. a ked ešte nema dieta ok nak je riadna svadba ked uz ma tak vtedy sa uz robia len male svadby.
@vve ano chápem. Ak sa teda na ten sex ani netesite, navštívte spolu sexuológa, on vám poradí viac, lepšie, odbornejsie a hlavne presne to prispôsobí na vašu situáciu. Držím palce
@ninusa221 hmmm. Zistujem, ze asi nie som normalna, velku svadbu som nikdy nechcela, aj ked ma ukecali a mala som ju, no zaobisla by som sa aj bez nej, kludne najblizsi - rodicia, surodenci, obed v restike a hajde domov. Nevedela som, ze dieta urcuje, ci je svadba velka alebo mala. Je to totiz uplne jedno. Kazdy si urobi taku, aku chce, bez ohladu na deti
@elizabet173 každa je ina vravim že skoro každa niekomu to pride zbytočne vyhodenie penazi.. Ale zas ja si to neviem predstavit sa len tak zobrat😃 proste ked uz svadba tak všetko čo k tomu patrí a keď mala tak niekde na hawaji kde pošlem len domov oznámenie že som sa vydadala😂😂😂😂
@ninusa221 pre mna bol podstatny sobas, nie zabava po tom
@elizabet173 no vidíš pre mna je aj podstatne aby sme sa zišli ako rodina😀
@ninusa221 kazda to ma inac, ma ine predstavy, niektora nechce svadbu nikdy, ja som reagovala na to, ze si napisala, ze kazda tuzi po velkej svadbe. Nie kazda, niektora ano, niektora nie
@elementissa svadbu neberiem len ako obrad a formalitum .. pre mna je svadba vazna vec. Nie tak ako opisujes. A uz vobec nie na nejake zlepsenie vztahu. Ja si ho chcem vziat aj s jeho problemami (nasimi) ako je napr.ten, ze ma nizke libido - co je vo vztahu dost vazny problem. A nie necakam ze svadbou sa on zazracne zmeni 😂 ja tu riesim problem teraz ak si si nevsimla chcela som sa mozno porozpravat s niekym kto je na tom podobne a zlepsuje sa to nejake typy triky 😂 a nie kazania do zivota ako sa nic nezmeni, vsetko bude po staro.vsetko je nahovno a svadba je o ničom a bla bl. Vy si tak zite. Ja si zijem tak ako zije.. mam svoje tuzby, svoje potreby. A svadba tam patri a hotovo 🙂 a ano svadba v bielych satach v kostole s prisahou.
@marcellka32 ano mam to potvrdene, nic, co sem pisem nie je len tak a nepsiem to len tak od brucha.
@marcellka32 vsetko sme uz skusili. Milion tabletiek, milion blbosti. Nic nepomoze dlhodobo. Dokonca je po operacii. No ocividne nic jeho problém asi v hlave nevyriesi
@vve Ja by som trvala na navsteve sexuologa, keby mal moj muz takyto problem. Pises, ze hovori, ze to chce vyriesit a nevie ako, tak nech ide za niekym, kto mu moze poradit. Niektori sa nad sexuologmi uskrnaju, ale su velmi potrebni a je skvele, ze sa taka moznost da aj u nas vyuzit, lebo hoci sex nie je vsetko, ked je v nom nejaky problem, zatrasie to celym vztahom. Mozno zistite, ze na zlepsenie problemu staci drobnost, mozno to je komplexnejsi problem a tym skor treba pri jeho rieseni pomoc. Drzim palce 🙂
@thoughtfulweirdo dakujem za dobru radu, urcite zvazim
🙂
@vve tak mozno sa na to pozri realne vyskusali ste vela doplnkov frekvencia sa nezmenila a nikdy sa nezmeni.Je to jeho sexualny apetit a mozes sa pokrajat zivocisne, pudove to po 7 r nebude.To by si videla ako by zahorel pri novej partnerke🙂
Tym, ze Ta suri vek, vies, ze ma zdr.problem, chces svadbu, dieta upla si sa na frekvenciu styku a je to skor psychicke kazda zena chce byt ziadana, lebo vie, ze bez sexu nebude dieta....Mne sa raz tyzdenne nezda malo, ale asi preto, ze moj muz tiez nie je postelovy Casanova a o jeho libide a testosterone si myslim svoje.Mozes skusat co chces hladaj inspiracie, zvadzaj ho, trocha alkoholu.Len by som davala pozor, aby aj k plodeniu dietatu nemal taky vlazny postoj ako ku svadbe.ze chcem, ale....jednoducho zmier sa s tym, ze tvoj apetit je nastaveny na viac a cim skor budete mat dieta, tym skor na to zabudnes splnis si svoju biologicku tuzbu, lebo takto v podvedomi ho mas za chlapa s chybou je to dane prirodou vies, ze moze byt problem, lebo...
Vzhľadom na to čo píšete o tom ako ho ľúbite .... Otázka stojí či ste pripravená žiť s milovaným mužom a príp. dieťaťom (treba navštíviť CAR) časom bez sexu, prípadne či budete zvládať mať sex len 1-2x do roka. Lebo treba si uvedomiť, že vekom to bude horšie. A to nehovorím o sedemdesiatnikovi, ale je veľa 40-tnikov, ktorí sex jednoducho nepotrebujú. Príde čas keď sa nebudete cítiť ako žena (nakoľko nebude mať potrebu mať s vami sex), ale iba ako jeho opatrovateľka a slúžka.
Možno sa mýlim, ale myslím si že váš priateľ prekonal rakovinu semeníka a s tým je spojená jeho neplodnosť a problémy s testosterónom. Ak to je takto, dieťa prirodzene nepočnete, zázraky sa síce dejú , ale ..... treba sa na to pozrieť reálne, to neznamená že deti mať nemôže, len nie prirodzene. Druhý semeník je schopný zastúpiť ten chýbajúci. Ale u týchto pánov skôr dochádza k problémom s erekciou. Vetšina pánov začína mať problémy okolo 50-tky, ale týto muži podstatne skôr. Prepáčte, že vám tvrdo nastavujem zrkadlo ☹. Ak máte svojho priateľa naozaj rada a myslíte si že je to muž vášho života, tak si ho vezmite, ale je dôležité aby ste bola zmierená s tým čo vás čaká. Tu na MK je veľa žien čo majú doma sexuálne výkonných mužov, ale inak sú to pakovia, tyrani, alkoholici .... Váš priateľ vás môže celý život ľúbiť, byť výborným otcom, manželom .... , ale váš vzťah sa časom zmení na vzťah otca a dcéry, objíme vás, pohľadí, dá pusu na dobrú noc, postará sa o vás, pomôže vám keď budete potrebovať, ale tam to bude začínať aj končiť ☹.
@sterea Myslíš to dobre, ale tu na MK, je ale aj veľa žien, ktoré majú normálny fungujúci sexuálny život s normálnym mužom, ktorý ich netýra , nie je alkoholik a pod. Takéto ženy si veľmi nevedia predstaviť takýto život, tak určite ju nebudú veľmi podporovať v tom, aby sa zmierila so vzťahom otec a dcéra, úplne bez sexu. Musí vedieť autorka, čo je pre ňu ešte znesitelné.
@vve znie to ako pripad pre sexuologa, kazdopadne sa o tom musite porozpravat a riesit to musite spolu.
Ta prvoplanova otazka, ked sa na teba nepozera ako na zenu, je, zmenila si sa nejako? Nevravim, ze to je v poriadku, no niektorym chlapom vadi aj ked zena priberie 1-2 kila. Bohuzial sme casto az tak povrchni...
A co on? Nema uz chut na sex, alebo si to len kompenzuje po svojom a to mu staci? Libido sa vekom meni, ale nevytraca, cize zrejme tam bude z jeho strany nejaky problem.
Na druhej strane co sa nahoty tyka, na nahotu si clovek zvykne a nahotu (zjavne v niektorych pripadoch ani chlap) za zvadzanie clovek povazovat nemusi. Cize - zvadzas ho? alebo sa len prejde okolo naha a bez pohladu na neho, ci zavrtenie zadku si prejdes okolo a riesis svoje? Ak ho zvadzas a nereaguje, je to horsie, ako keby si ho nezvadzala a nereagoval by. Mozno je na tom podobne ako ty, a vobec o tom neviete. Rozpravate sa o problemoch? Vie, ze ti chyba castejsi sex? Na otazku: "preco nemame castejsie sex" si partneri casto vedia odpovedat sami, len sa ju musi jeden z nich spytat.
A co vas vztah? Vravis, ze sa vytratila vasen. Co laska? Po citovej stranke to funguje?
Problem moze byt aj v tomto: "Ozaj neviem uz ako prirodzene prinavratit nejaku vasen" - to totizto 'prirodzene' ani nejde. Prinavrat ju 'neprirodzene'=pricin sa o to vlastnymi rukami (nie nevyhnutne doslova).
Nech uz spravis/spravite cokolvek, treba sa rozpravat a ak by ste sa nevedeli porozpravat vo dvojici, porozpravajte sa v trojici. No nenechavaj to tak, bude to len horsie. Mozno to je vo vztahoch bezne, ze sa vytraca vasen a frekvencia sexu sa znizuje, ale to neznamena, ze to je ok - urcite nie, ak s tym nie su stotozneni obaja partneri...
vela stastia ;)
@kristina2015 podľa mňa je to tiež málo, my máme sex skoro každý deň a to máme 3 deti
@katkati - ja viem, že sú tu mnohé ženy, ktoré majú dobrých mužov a spokojný sexuálny život, ale tie jej rozhodnutie nikdy nepochopia. Ale sú tu aj ženy, ktoré majú tak zlých mužov, že sex je to posledné čo ich trápi. Ja som tým len chcela povedať, že u nej to bude iné a mala by byť na to pripravená.

@vve ako je na tom so sportom? Hybe sa? Kombinaciou sportu a nejakych vyzivovych doplnkov (volne predajne, ziadne stereoidy) by mu mohol testo stupnut. Popripade, ak je to ozaj nizka hladina tak to uz vedia lekari nieco vymysliet. No sport, silove veci urcite. Ja to za seba hned citim, ked idem silove cviky pravidelne. To je z pohladu fyziologie. Ina vec je, ci je prirodzene vasnivy, ci mu sex ako taky chuti, to je uz psychologicka zalezitost.