icon

Niekto niekoho podvádza. Mám to tomu druhému povedať?

18. feb 2022

Ahojte co robiť ak viem, že niekto niekoho podvádza. Mam to tomu druhému povedať? A ako? Som úplne zhrozená a zhnusena

Strana
z4
kristinka92
20. feb 2022

Hlavne si uvedomte, že ta podvadzana osoba ktorá je v tom nevinne môže stratiť najlepšie roky svojho života. Chceli by ste byt v takej situácii? Radšej pár mesiacov vytrpieť rozchod, ako po rokoch zistit že som stratila roky s tým nesprávnym. Nedajbože keby ma ešte niečim nakazí. Pri nevernikoch to už je aj hazard so zdravím. A zistit že o tom niekto mne blízky vedel, a mlčal, by ma asi ranilo viac ako nevera nejakého kr*téna.

kristinka92
20. feb 2022

Autorka teraz čítam že ide o tvoju sesternicu s ktorou si dobre rozumiete a že si ich videla na vlastne oci- za mna v tomto prípade určite povedať.
Aj jej úprimne povedz ako si sa citila, tak ako si to tu písala, že ta to až zozieralo, že ta to veľmi mrzí za ňu, ale nemozes sa nato ďalej pozerať ako ju podvádza. Ja by som sa po takých slovách nedokázala nahnevať na toho kto mi povedal pravdu do oci, ale na toho vinníka áno.
A mimochodom, taku asistentku ma tvoj muž? Tu by som prvu vyrazila. Polozí po každom vo firme, ešte aby náhodou jedného dňa nedostala chut na tvojho manžela…. A ten kr*tén namiesto toho aby si vážil že dostal prácu vo firme vašej rodiny…skoda slov

kristinka92
20. feb 2022

Autorka ešte jedna vec ma napadla ktorá by ti mohla pomôcť rozhodnúť sa- skus si to naozaj predstavit v opačnom garde. Že by teba manzel podvádzal, tvoja sesternica by to videla na vlastne oci. Kedy by ta to ranilo viac? Že ti povedala pravdu do oci čo videla, alebo že mlčala rovnako, ako všetci ostatní čo o tom vedeli?

autor
20. feb 2022

@kristinka92 viem aký má môj muž na ňu názor co sa morálnych veci týka, ten by o ňu nezavadil, čo sa sexuálneho aj citového hľadiska týka, ale čo sa týka práce, pracuje u nás roky a neviem si na jej poste predstaviť niekoho iného. Včera som to povedala mužovi, a sľúbil mi, že sa s nim v pondelok porozpráva on "ako chlap s chlapom", uvidíme ako to dopadne, čo mu povie a o co mu vlastne ide.
@kristinka92 určite by som chcela o tom vedieť, len si s nou nechcem pokaziť vzťah, a neviem vôbec ako nato, príde na kávu, ahoj tvoj muž ta podvádza.... musím si to riadne premyslieť ako to povedať, aby som nebola ja ešte za zlu..

hope87
20. feb 2022

Neboj sa toho, ze si s nou pokazis vztah. Nevidim dovod, preco by sa to malo obratit proti tebe. Mozno sa zo zaciatku bude citit trapne ale urcite bude potrebovat tvoju oporu...povedz jej to tak ako sa to naozaj stalo. Ze si parkrat na firme pocula, zevraj spolu nieco maju ale sama si tomu nechcela verit, ze by to urobil a este k tomu u vas vo firme a vieme aki su ludia. Ze velakrat spravia z chrobaka somara. Ale, ze v piatok si ich na vlastne oci videla v kuchynke ako sa oblizuju a odvtedy ta to neskutocne zoziera a musela si jej to povedat, lebo si to zasluzi. Drzim palce a daj vediet, ako to prebieha.

mariska30
20. feb 2022

Radšej by som povedala pravdu ako sa tváriť že je všetko v pohode... Však ty dotyčnú (dotyčného)nepodvadzaš tak nechápem prečo by si to mala tajiť?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2022

@mariska30 aby som nevyšla ja s toho ako najhoršia, poprípade aby ma neskôr neobvynovali ze som robila rodinu a pod..
@miriam11 teba keby muž podvadza tak o tom nechceš vedieť? Neviem, keby to bol len niekto známy, ale je to rodina, sme v dennom kontakte a myslím ze sa nedokážem tráviť ze nič nedeje... a je ma do toho ešte aj to, že sa to deje v našej firme, nám pod nosom....

hope87
22. feb 2022

Ako vcera dopadol rozhovor tvojho muza s nim? Ak sa teda konal. Ty si sa uz rozhodla, co ides robit?

autor
22. feb 2022

@hope87 ahoj, konal, vraj nevedel "ako z toho von", vraj určite nechce opustiť rodinu a poprosil muža, nech jej to nehovorím, že jej to chce povedať sám. Tak čakám co bude a kedy bude. Len som práve hovorila aj mužovi, že určite nebude jeho žena chcieť, aby naďalej pracoval na pracovisku zo svojou milenkou. Ti poviem,som ho po tom rozhovore stretla na chodbe, hanba ho teda riadne fackovala.

hope87
22. feb 2022

Neveriiim, ze nevedel, ako z toho von. Co ine mu ostavalo, ked uz ste na to prisli. Nejako sa musel "obhajit". Som zvedava, ci jej to naozaj povie a co ho vobec k tomu viedlo, ze si s nou zacal. Ak sa sesternica rozhodne odpustit mu, urcite nebude suhlasit, aby u vas ostal pracovat..teda bud on alebo ona...
A ked si ho stretla, tak si mu nic nepovedala? Boze, ja by som praskla. Ja by som nedokazala byt ticho 😀

autor
22. feb 2022

@hope87 tiež tomu moc neverím, keci. Nie nepovedala, už keď sa s nim rozhodol muž porozprávať, predsa len sú aj "kamaráti" po toľkých rokoch, tak sa nebudem aj ja uz do toho miešať. Tiež som zvedavá čo urobí, či si nájde guľky a povie jej to.

hope87
25. feb 2022

Ahoj. Tak ako? Nemas info, ci jej to uz povedal? Ako to prebieha v praci?

brembo
25. feb 2022

podla mna ani nechcel prestat,tak si našiel výhovorku,že nevedel ako z toho von. Nepredpokladám,že jej to povie.

ivsoja2020
25. feb 2022

@thoughtfulweirdo v tomto s tebou suhlasim ja som raz chodila jednej starsej zene pomáhala som nej nosila zeleninku bola slusna uctiva,ked sme sa odtial stahovali tak som sa dozvedela take veci o sebe ani ja sama som o tom nevedela a to rozpravala ta pani co som sa k nej tak pekne chovala tazko som to znasala a ti ludia to vedeli viac ako rok a nic mi nepovedali a ja som robila šaša zo seba.

autor
25. feb 2022

@hope87 dovolenka 😀 neviem, keď volám zo sesternicou bud sa tvári ze nič, alebo jej to este nepovedal.

@brembo súhlasím, podľa toho čo sa zatiaľ deje to tak vidím aj ja.

Strana
z4