icon

(Nie)rozvedený chlap 2

8. nov 2022

Milá autorka 1. diskusie. Nemám sa s tebou ako spojiť, keďže si to pochopiteľne dala anonymne a pochopiteľne v anonymite chcem ostať aj ja. Rovnako mám muža (áno, celé okolie ho považuje za môjho muža), ktorého aj pracovne aj finančne veci držia v statuse ženatého. Tiež mi to nepovedal na prvom rande, aj keď tiež sme z malého mesta a tušila som niečo. Napriek tomu som sa s ním stretávala, pretože má k nemu niečo ťahalo. Pracuje v sfére, kde by za sebou nemal mať žiadne súdne pojednávania, ani rozvod. A áno, milé dámy, aj také sú. A to, že si ich neviete predstaviť, to naozaj nie je problém nikoho iného, len vás;) plus, u nás je muzova ex rozvodova právnička. No uznajte. Aj keď mi je jasné, že neuznate 🙂 takže milá autorka a milá kamarátka. Ak je ten muž fakt dobrý, ak vyznáva to, čo tvojej priateľke vyhovuje, ak sa zhodujú v názoroch a cítia sa spolu dobre, ak je tvoja kamoška naozaj aj vnútorné ok s tým, že nikdy nebude kráčať pred oltár v bielom, tak ja nevidím problém. A čo sa týka veci, ktorými vás strašili - návšteva v nemocnici, dedenie, atď. My toto máme ošetrené, smejem sa, že namiesto svadby;) všetci štyria sme sa jeden pekný deň stretli pri notárovi, spísali plnú moc, čiže ak sa niekomu z nás niečo stane, partnera pustia. Máme porieseny aj dom, v ktorom žijeme. Kúpili sme ho spolu, na papieri som len ja. A ešte jedna vec. Autorka nikde nenapísala, že pracuje niekde. Pre niekoho je aj firma práca a áno, dá sa zmeniť, ale kto by z manažérskych postoch šiel niekam za pokladňu?🙂 To teda si nedomyslam, len dávam svoj názor. A čo sa týka detí, exova žena už deti nemôže mať,. Všetci 4ja vieme spoločne vychádzať, aj keď sa stretneme, vieme hodiť nejaké zdvorilostné frázy, stretávame sa aj na svadbách a oslavách. Jednoducho, sa sa fungovať aj takto, nie ideálne, ale čo je ideálne? A nezabudnite, vyhovovať to musí najmä im dvom. Ak oni s tým budú ok, kašlite na okolie 🙂

acrobaleno
8. nov 2022

Len by ma zaujímalo, aké je to povolanie. Či niekto nevie význam trestná bezúhonnosť. Aj budúci kráľ UK je rozvedený. Aj šejkovia sú rozvedení, aj holivúdske hviezdy sú rozvedené. V parlamente máme slovenskú verziu Nicka Cannona, ale Jožko Mrkvička sa nemôže rozviesť, aj napriek tomu, že jeho zákonitá manželka je rozvodová právnička.
Ale pozri @autorka, keď sa chceš klamať, tak sa klam. Mne to môže byť jedno.

jan510
8. nov 2022

@oslo1grec knaz ak by verejne nezil s manzelkou tak by nemohol vykonavat povolanie. Odluka sa da,na max rok a,potom sa to musi riesit

nika523
8. nov 2022

@lauriik lebo je to blud, rozviesť sa nemôže ale žiť s milenkou áno 😁tak to je vtip

nika523
8. nov 2022

@acrobaleno áno trápi ju to preto tu píše a už druhú tému akože to nie ona

miadi
8. nov 2022

@acrobaleno presne Ved to by bolo diskriminacne aby sa koli praci clovek nemohol rozviest. Neviem ako to maju knazi v cirkvach kde sa mozu ženit .. rozviest sa urcite mozu len znovu ozenit Mozno nie . Nechce sa mi googlit . Autorka 2 anonymne temy zalozila v prvej sa hrala na kamosku kamosky a tu zas na stastni par 🤣

79viktoria79
8. nov 2022

@nika523 chcela klamat,ale oklamala akurat tak seba 😅

acrobaleno
8. nov 2022

@miadi katolícky kňaz sa nemôže ženiť, tým pádom ani rozvádzať. Evanjelickí sa zrejme môžu, ale tam je to na pováženie a neviem, či nie je v takom prípade lepší rozvod, ako žiť v hriechu, ak by to bola takáto situácia. Pri sekte je všetko možné. Nech sa na mňa autorka nehnevá, ale takým hlúpostiam proste neuverím. Klame samú seba. Ja si pamätám, že pred pár rokmi ma balil jeden starší odo mňa, mal dieťa, bol ženatý, ale že so ženou nevychádzajú, ale nemôže ju opustiť, ale chce ešte dieťa, ktoré mu ona dať nemôže....a ja na neho 🙄 Chlapi sú vychcaní.

mpg
8. nov 2022

@79viktoria79 Videla som zopár takýchto podobných prípadov, tie ženy to robia väčšinou preto, že im tí muž poskytujú buď pomoc v práci, podnikaní alebo finančne, ale vždy tam prúdi /v tom trojuholníku/ taká zlá energia.

deti95060810
8. nov 2022

ev. farári sa môžu rozvádzať...viem o manž. páre, kde obaja boli ev. farári a rozviedli sa. mali dokonca spolu aj deti ....
katolícky sa neženia a grécko katolíci - to neviem ako majú s rozvodom.

miadi
8. nov 2022

@deti95060810 grecko sa mozu rozviest no nesmu sa znovu zenit ani Keby boli vdovci jedine ked odstupia z fukacie

nepic
8. nov 2022

Ja tomu verím,určite existujú také dôvody prečo ostať v manželstve. Či to je kôli majetkom,či kôli verejnej mienke ťažko povedať. Už len taký Fico, prečo sa nerozviedol?a očividne má nefunkčné manželstvo.

hiro
8. nov 2022

@konikkon 🙂 Tiez ma napadol len Fico. Milenky si vydrzuje ale nerozvedie sa.

sasitimi17
8. nov 2022

No toľko sa tu rozdrapuješ ale na otázku kde ten “tvoj” muž pracuje už neodpovieš 🤣

miadi
8. nov 2022

Ziadny cirkevny job to nebude Podla mna by sa ani Jehovista farar ci sudruh nacelnik alebo co maju nemohol veselo pred celou dedinou tvarit zit ako rozvedeny s milenkou no na papieri by musel byt zenaty. . Ved nech si ziju ako chcu nech su stastni ale taky oblb ze koli praci Ved tomu ani sama neveris autorka.

namornicka
8. nov 2022

On pracuje niekde dalej od vasho byvania a v praci hra zenateho co zije s manzelkou? Alebo ta poziadavka nerozviest sa je iba formalna a “vie sa”, ze s manzelkou nezije ale ma inu (teba)? Napriklad na vianocny vecierok alebo akciu organizovanu pracou by “musel” zobrat manzelku, alebo by zobral teba?

viera
8. nov 2022

Som zvedava, ci bude nejake vyvrcholenie konca😅....

mpg
8. nov 2022

Celé to vyzerá tak, že on má manželku na úrovni, o ktorú nechce prísť (kvoli verejnej mienke) a ešte má takú bezcennejšiu bokovku a každý si to nazve ako chce. Niekto aj vulgárne, niekomu na tom nezáleží, ale v poriadku to nie je.

lamonita
8. nov 2022

🍿🍿🍿

p.j.jacky
8. nov 2022

@mpg alebo sa manzelik boji rozviesť ,aby ho manželka rozvodova právnička neposlala k milenke s holou ritkou . Zaujímavá situácia ak toto nieje fikcia 🤪

januska12323
8. nov 2022

Ešte čakám, že sem večer napíše ten muž a vysvetlí nám, že je to naozaj pravda. 😁

matabb73
8. nov 2022

@januska12323 alebo jeho manželka, aby potvrdili svoju verziu príbehu.

mimikarol
8. nov 2022

@konikkon 🤣 tak to už by len bola výhra keby to bol Fico 🤣🤣🤣

konikkon
8. nov 2022

@mimikarol ten chlap je "výhra" nech je to ktokoľvek 😂 ale dobre ju oblbol, je šikovný

nazormuza
8. nov 2022

Zenateho milenca co ta pretahuje posli do relacie inkognito a uz nas, slusnych ludi neotravuj 😀

nika523
8. nov 2022

@nazormuza presne a tam môžu hádať jeho povolanie, indícia bude :,, nemôžem sa rozviesť "

lulubka28
Autor odpoveď zmazal
larisalarisa
8. nov 2022

Nečítala som celú diskusiu, ale nemyslím si, že je dôvod takto sa tu správať. Ak to vyhovuje všetkým stranám, kto sme my, aby sme súdili.existuju situácie, v ktorých je rozvod zrejme veľmi ale veľmi komplikovaný, temer nemožný.

nika523
8. nov 2022

@larisalarisa Ona sa pýtala na názor tak každý len napísal svoj názor

zorienka333
8. nov 2022

Mna len zaujima, aku to ma pracu, ze sa nemoze rozviest.

Alebo zeby to bolo tak, ze autorke narozpraval nejake rozpravocky, aby si obhajil, ze sa rozviest nechce? Lebo keby som hodila kamen, trafim troch takych chlapov, ktorym maximalne vyhovuje system manzelka + milenka. No a milenky su schopne uverit naozaj sialenym
veciam.

nadazdi
8. nov 2022

Možno starý robí paroveho terapeuta a to by bolo dosť kktske keby idem na terapiu s manželom a terapeut čo mi bude tvrdiť, že všetko sa dá napraviť bude rozvedený uchylak ako tento pán v príbehu 😂😂😂😂